Empire Earth 2
-
menyasszony #345 Sziasztok!
Volna egy problémám a gémmel, remélem tudtok rajtam segíteni.
Az a lényeg, h az alapjáték, amit fölraktam az kicsit érdekesen működik, mert néha végig tudok játszani egy egész skirmish-t, de néha meg a felénél kidob valami egészen egyedi hibával (vmi offset-es hülyeség) és reméltem, h majd egy patch kijavítja és leszedtem hozzá az 1.2-es patch-et, de erre kiírta, nem kompatibilis a játékom ezzel a patch-el, ellenőrizzem, h megfelelő nyelvű-e a játék (vagy vmi ilyesmi), ezután az jutott eszembe, h biztos nem lehet egyből 1.2-esre patch-elni, hanem előtte kellenek az előző patch-ek is, ezért leszedtem az 1.05-ös és 1.1-es patch-eket is (elvileg más nincs), de ezekre ugyanazt írja, mint az első esetben. Egyesekben fölmerülhet a kérdés, h ugyanolyan nyelvű a játék, mint a patch-ek??, de igen, a játék is és a patch-ek is angol nyelvűek, szóval nem tudom, h mi van. Most leszedtem a kiegészítőt, remélem az majd megoldja a problémámat, de kétlem, majd beszámolok róla. Ha vki tudja a megoldást az legyen szíves és segítsen, mert nem szeretném nélkülözni ezt a remek játékot. Előre is köszönöm a segítséget. (Meg azt, h végigolvastátok ezt a kisregényt. :))