olyan kéne ami új, mégse kell hozzá izomgép
  • Márkameggy
    #67
    Az "izommasina" (noti, 1996): P1 133Mhz, 32MB tetű EDO, 800MB igencsaklassú HDD amin max 600 MB helyet lehet felszabadítani, 10XCD (RW-t persze hogy nem olvas), kőkorszaki delegalább vesa2-es C&T 2MB VGA :D
    Mondjuk nem is játékra találták ki, de néha csak ez van a közelben, ezzel kell beérni. Az eddigi lehetséges klasszikusokat már milliószor végigvittem (Doom I-II, Heretic, Hexen, Duke3D, Quake1, stb-stb...), igaz volt amelyiket csak demo formájában (pl. Chasm). A Descent 1-2 és klónjai is mind lerágott csontok nálam. Mégis főleg fps-javaslatok érdekelnének.

    - Ott lenne a HL1 kiegészítők nélkül, a leírások, specifikációk szerint az említett gépen elmenne. Lehetséges ez? Azért megizzaszt az ennél "brutálisabb" konfigokat is. Már a Quake1 is csak 300x200-ba fut rendesen, a 640x480 alatti nonvesa hibridfelbontásokon már szép szolidan szaggat. Érdemes lenne beszerezni csak ezért a HL1-et?
    - A Quake2 pl. biztos kizárva, diavetítés a köbön, legjobb esetben is.
    - A Chasm megvan valakinek? Esetleg van valakinek róla részletesebb infója? Tudom, hogy a maga korában sem számított jónak (hanem bukásnak), kevesen tolták végig a full változatot, alig ismeri valaki. Hány MB küröl van? Azt tudom, hogy hasítana.
    - A Future Shock... személy szerint nekem nem jött be soha.
    - Egyéb ötlet?