Wow, ez igazi hardcore-ságnak számít? :P Akkor nagyon szépen köszönöm!
Amúgy rakétavetőt kb a játék közepe felé is fel lehet venni a kastélyban egy széttörhető üvegvitrinből ugye, szóval azért csak használtad te is (vagy ugye el is adhattad, nem tudom mennyiért lehet eladni).
Én személy szerint azt eltettem magamnak és mikor Salazarral összecsaptunk, úgy éreztem, hogy már az eddigiek miatt igazán kiérdemel egy rakétát, szóval én ott használtam el.
Ez így ilyen filmesebb is, hogy mikor sebezhető a célszemély, ráküldünk egy rakétát és egyből ki is fekszik. :P
Amúgy nagyon sok mindenre csak később jöttem rá. Pl az El gigant-okra, miután megtorpan, fel lehet mászni gombnyomásra, nemcsak lentről lehet lőni fegyverrel.
Ugyanígy Saddler-nél is első végigjátszásnál nem tűnt fel, hogy ott is gombnyomásra fel lehet rá mászni és késsel szembeszúrni. Mindig kívülről lőttem, Killer7-tel. Nem tudom végülis, hogy ez sebez-e neki jobban vagy pedig, ha gombnyomásra késsel szúrjuk.
Lehet, hogy jön még Resi 3 is még a végén. Egyre jobban érdekel. :D
DarkSector: te is hardcore játékosnak számíthatsz, az is biztos. Végülis utólag már azt mondom, hogy tényleg könnyebb lehet kontrollerrel játszani, mert az egértámogatás szerintem nagyon nem lett eltalálva. Minél többet játszva a játékkal, annál jobban szoktam át inkább a billentyűs célzásra. Mostanra meg már szinte csak billenytűzettel célzok, egeret csak megszokásból fogom, de csak a gombokat nyomkodom rajta, nem mozgatom. :D
Valószínűleg megváltás lenne egy kontroller, de még nagyobb megváltásnak érzem majd, mikor mondjuk előveszek egy kedvenc fps-t. Azért a szabad, valóságos nézelődés lehetőségénél semmi sem emészthetőbb. Mondjuk majd egy Painkiller. :)