5443
-
tarrdani93 #5403 HUHH! Ma vittem végig a játékot, és most extra módban játszok.
Nem is olyan rövid egy játék mert, az extra módban van még néhány mód,amikor Ada-val is lehet menni. Meg a the mercenaries mód is jó,amikor
ki lehet választani 4 mapot és ott időre lehet ölni a zombikat,a 4-ik mapot bírom amikor jön az a durva láncfűrészes zombi! :D
Meghallom a láncfűrész hangját és gyorsan felfutok valami helyre ahol le tom lőni :)
Én a nyilassal szoktam lenni, mert annak a keze is át tud változni!
Én szerintem király játék!
Valyon milyen lehet a Resident Evil 5??
Meg kéne próbálni... -
robogo81 #5402 Nekem az jött be,hogy a nyelvet át állítottam németre,és úgy vittem tovább,amíg újra nem Leonnal lehet lenni. -
johny26 #5401 koszonom a segitseget volna egy masik problema ha tudna valaki segiteni amikor ashley-vel megyek ha kinyitnam a terkepet vagy megkiserelnem kinyitni a fegyvertaram rogton kidob a jatekbol mindenfele megjegyzes nelkul -
#5400 A játék mappájában van közvetlenül, ha jól emlékszem SaveData.dat a neve. -
johny26 #5399 tudna valaki segiteni abban hogy hol tudnam megtalalni a gepen az savetelt allasok folderet en sehogy se talaom a gepemen, elore is koszi! -
k2isz #5398 ResidentEvil4 azt az extrákba kell keresni.
-
ResidentEvil4 #5397 re4 be -
ResidentEvil4 #5396 sziasztok a mercenaries mod az hol van ps2on??? -
#5395 Kilépsz menübe aztán Alt F4 és Quit Game Yes ! -
#5394 gyerekek hogy lehet kilépni a játékból??? nekem csak ctrl+alt+del-el sikerült eddig, de az nem a legszabályosabb... -
#5393 van egy resident evil 4 olyan verzió a neten, ami kis mérető, és eleve tartalmaz minden patchet.
ezt keresd: Resident evil 4 patch 1.10 -
#5392 kár pedig a textúra patch-nél te voltál az utolsó reményem :/ -
#5391 vagy nem :D
Már baromi régóta nem foglalkozom az oldallal, és szvsz a linkek nagyrésze már nem is müxik. -
laszlo2009 #5390 Nos itt le tölthetitek a grafiaki javításokat és egyébb jó cuccokat
http://resi4.uw.hu/addon.html
Jó játékot -
ironhorses #5389 Tudnátok valami tippet adni a mercenaries módba? Hogy érdemes játszani, vagy valami rejtett cucok? -
#5388 -
METESTO #5387 Valaki dobjon már egy linket vagy töltse már fel valahová ha esetleg megvan neki hogy a játékot 1900as felbontásra lehessen tenni:D,,,régen láttam valahol de nem szedtem le,,,,szóval létezik a dolog,,,,THX -
k9000 #5386 Nekem is lenne kérdésem. A Lőterek után megkaptam a kis figurákat,karaktereket. Mit tudok velük csinálni? Semmit? Minek kellett megszerezni? -
k9000 #5385 Szia. Ha még nem sikerült a hibát korrigálni akkor itt a válasz: Amikor Ashley-vel vagy,mentsd le,és lépj ki a játékból. Utána lépj vissza,és a nyelv választásnál a németet válaszd.Menni fog------elvileg. Nekem is ilyen problémám volt. Ha vége az Ashley küldetésnek,lemented,és utána vissza lehet állítani a nyelvet. Remélem tudtam segíteni. -
mathias trans #5384 hogy kell a játékba bele rakni a patchot -
andiku #5383 Elképzelhető, hogy azért szórakozik, mert nem a C meghajtóra telepítettem fel, hanem az egyik saját meghajtómra? -
andiku #5382 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni...elkezdtem másodjára végigjátszani a RE 4-et, de valamiért, amikor Ashley-vel vagyok, kiarkom a kirakóst és hibát észlelve kilép. Újra bemásoltam a fájlait, de nem tetszik neki. Tudtok tanácsoat adni nekem, vagy tippet?
Nagyon köszönöm: andiku! -
mathias trans #5381 resi 4 hogy lehet fegyert venni melyik betüvel hozom elő
-
#5380 Én is gondoltam, hogy ezt valószínű butaság egyből Hard-on kezdeni, csak szerettem volna lehetőleg gyorsan túlesni rajta, mert akkor nem tudnám azután még egyszer végigjátszanom nehezebb fokozaton. :D -
#5379 Jah az igaz hogy a Resi3 az már teljesen más az már igazi túlélő horror játék ! Ott még csak statikus kameranézet volt ! Vagyis meg kellett várni mig a zombik bejönnek a képbe ! Jah és alapból Hardon kezdeni a Resi3-at az durva XDD teljesen más stilus ! Jah a Resi 4-ben már volt forgatható kamera nézet ! -
#5378 Utólag már így gyanítottam, hogy a főkönyvtárban voltak a mentések. Most már akkor mind1, pedig eltettem volna emlékbe esetleg, de végül is nem egy nagy veszteség az egész. :)
Hú hallod pár napja kipróbáltam a Resi 3-at, de ez még furcsább, mint mikor a Resi 5 után a Resi 4-gyel elkezdtem játszani.
Hard-on kezdtem el játszani és még az első zombit sem tudtam megölni, annyira totális más stílus.
Alapból az nem tetszik, hogy automata célzás van, na meg hogy legtöbbször nem látod, hogy mire célzol a statikus kameranézet miatt.
Szerintem ezt hanyagolni fogom, mert ugyan elhiszem, hogy szép és jó, de ezt akkor kellett volna játszani, mikor még divatja volt. Akkor biztos más szemmel néztem volna rá. :/ -
#5377 Az elmentések az bizony a Resi4-ben a játék fökönyvtárában volt !
Ha törölted a Resi4-et akkor a mnetés is törlödik !
Amugy is grat a Resi4-hez itt az ideje hogy a Resi3 -al játsz ! XD -
#5376 Nem fogom már kijátszani attól tartok harmadjára Handcannon-nal, ugyanis elvesztettem minden eddigi mentést, teljesen lenullázódott minden. :/
Hirtelen dühből töröltem a játékot (őszintén szólva kicsit untam is már az egészet, annyira talán nem lett jó PC-s port, hogy egy huzamban szinte 3-szor végigjátsza az ember).
A célzás akasztott ki, mikor egy barlangrendszerben voltam és repülő, szárnyas, maguk után többnyire gyémántokat hagyó szörnyecskék támadtak és én meg Handcannonnal a hülye célzás miatt elvéreztem el elég sokszor, miközben belegondoltam, hogy pl fps nézetben, normális egértámogatás mellett simán ment volna az egész.
Pár perc után visszatelepítettem a játékot, de csak, hogy megnézzem a főmenüben található trailert utoljára (amúgy is elfelejtettem még eddig megnézni) és ott szembesültem, hogy le van nullázódva a játék.
Úgy tűnik ez a fasza port szó nélkül letörli az elmentéseket is a játékkal együtt.
Hol lettek volna az elmentések? :/ -
#5375 De gondolom ha azt a föld alatti időre menős résznél a monstert, ha még a ketreceken belül lőjjük meg rakétavetővel, akkor nem sérül semmit sem, ugyanis ott gondolom úgy van megírva a szkript, hogy végig üldöznie kell és a legvégén, a szárazföldön tudjuk csak megölni. Ez a dolog még érdekelne, ki is próbálom majd szerintem.
Saddlert amúgy viszonylag jó sok módszerrel meg lehet torpantani, hogy lehessen sebezni a szemét:
Pl. ugye a hordók (amiket említettél), a kapcsolóval (egyszeri alkalommal) aktiválható gerendák hatására, kézigránáttal, fegyverrel, ha huzamosabb ideig lőjük vele Saddler testét, az egyéb szemei meglövésével. Robbanó nyíl (meg ugye rakétavető :)) hatására meg ugye egyből.
A hidakra nem szükséges átugrani. Ha ügyes az ember, van elég tere, hogy végezzen a dolgával (főleg, ha kellően felszerelkezve megyünk oda). Azt nem tudom, hogy hányszor kell végülis szemenszúrni, mert én ugye egyszer rakétavetővel küldtem meg a szemét, az gondolom érhet egy pár késelést egyszerre. :)
Ada-val még eddig nem is próbáltam még Leon-hoz lemenni (nem is tudtam, hogy egyik résznél le lehet), kíváncsi vagyok, hogy akkor hogyan zajlik majd a Game over. Ez is gondolom ilyen Easter egg féleség, mert nem hiszem, hogy ilyenre ne gondoltak volna.
Komolyabban egyre jobban érdekel már a Resi 3 is, még a végén kijátszom mindegyik részt visszafele haladva :D -
#5374 Jah ott tényleg volt egy rakétavető azt én is eltettem késöbbi időkre én azt a rakétavetőt annál a földalatti monsternél használtam el ahol igyekezni kellett mert időre ment az egész és az adott rész mindig lezuhant a mélybe mert nem kicsit volt nehéz az a dög ! Na meg persze Saddlernél amit Ada ad !
Amugy én az El Giganténál mindig felugrottam a hátára és lekéseltem ezerrel ! Szint úgy Saddlernél amikor szembe kell bökni ! Asszem 3x-or vagy 4x-szer kelett lekéselni mielött kinyiffan !
Asszem 4x-szer szúrtam szemen amikor annyira legyengült hogy Ada adta a rakétavetőt !! Amugy az elején nem volt könnyü Saddlert kiiktatni de aztán rájöttem a taktikájára ! Ugye van 2 robbanó hordó amihez ha közel megy és akkor robban akkor eleve 2x késelés a szemébe ! Na meg van 2 db csomó gerendaoszlop amit ha ráengedsz és eltalálja szintén legyengül ! És újabb 2 késelés !
És elvileg Ada már adja is a Rakétavetőt ! Persze ez a nehezebb módszer mert kombozni kell amikor a közeledben van na meg aztán át kell érni időben a másik oldalra mielött a hid eltünik ! Szóval én minimális löszerrel öltem meg Saddlert és harci késsel szúrkáltam szemen !
Na meg persze nekem a Resi 4 nem nagyon ment billről ezért játszottam vele gamepadon olyan zsirul ment hogy azzal is vittem végig !
Na meg persze amikor Ada-val viszed a Seperate Ways-t akkor pont ott ahol a rakétavető van ott meglátod Leon-t ahogy ölia zombikat !
Na ott ha lemész a lépcsőn egyenesena abba a terembe ahol Leon is van egyből Game Over lesz az eredménye ! Ugyanis Ada nem találkozhat Idő elött Leon-nal vagy ha mégis akkor Game Over lesz !
Amugy a Resident Evil 3-ban inkább már sokkal több rejtvény és logikai feladvány van amin néha el kell egy kicsit gondolkozni ! Na meg itt meg már tényleg zombik vannak akik lassúk és lomhák köönyen lehet öket likvidálni hacsak nem egy zombi horda támad rád ! Az Re3-ban a nehézséget Nemesis és a kisebb Mini főbossok adják ahol nem elég csak lönni hanem a környezet adta lehetöségeket is be kell majd vonni !
Mivel Nemesis egész játék alatt üldözni fog és jelenleg nem lehet kinyirni végleg mikor észrevesz téged és támadni csak akkor állj le vele harcolni ha már megvan a Grenade Launchered másképp menekülj elöle ahogy tudsz ! Mert piszok gyors és pillanatok alatt utolér !
Mikor Dangeren voltam Jillel és nem volt növény a közelben és Nemesis üldözött és már nem volt képes futni már csak vonszolta magát azon imádkoztam mindig hogy csak jussak el mindig a következő ajtóig ! xD -
#5373 Wow, ez igazi hardcore-ságnak számít? :P Akkor nagyon szépen köszönöm!
Amúgy rakétavetőt kb a játék közepe felé is fel lehet venni a kastélyban egy széttörhető üvegvitrinből ugye, szóval azért csak használtad te is (vagy ugye el is adhattad, nem tudom mennyiért lehet eladni).
Én személy szerint azt eltettem magamnak és mikor Salazarral összecsaptunk, úgy éreztem, hogy már az eddigiek miatt igazán kiérdemel egy rakétát, szóval én ott használtam el.
Ez így ilyen filmesebb is, hogy mikor sebezhető a célszemély, ráküldünk egy rakétát és egyből ki is fekszik. :P
Amúgy nagyon sok mindenre csak később jöttem rá. Pl az El gigant-okra, miután megtorpan, fel lehet mászni gombnyomásra, nemcsak lentről lehet lőni fegyverrel.
Ugyanígy Saddler-nél is első végigjátszásnál nem tűnt fel, hogy ott is gombnyomásra fel lehet rá mászni és késsel szembeszúrni. Mindig kívülről lőttem, Killer7-tel. Nem tudom végülis, hogy ez sebez-e neki jobban vagy pedig, ha gombnyomásra késsel szúrjuk.
Lehet, hogy jön még Resi 3 is még a végén. Egyre jobban érdekel. :D
DarkSector: te is hardcore játékosnak számíthatsz, az is biztos. Végülis utólag már azt mondom, hogy tényleg könnyebb lehet kontrollerrel játszani, mert az egértámogatás szerintem nagyon nem lett eltalálva. Minél többet játszva a játékkal, annál jobban szoktam át inkább a billentyűs célzásra. Mostanra meg már szinte csak billenytűzettel célzok, egeret csak megszokásból fogom, de csak a gombokat nyomkodom rajta, nem mozgatom. :D
Valószínűleg megváltás lenne egy kontroller, de még nagyobb megváltásnak érzem majd, mikor mondjuk előveszek egy kedvenc fps-t. Azért a szabad, valóságos nézelődés lehetőségénél semmi sem emészthetőbb. Mondjuk majd egy Painkiller. :) -
#5372 én ps2-őn meg pc-n is megcsináltam...nah akkor én?
:DDD -
#5371 Grat a professional fokozat végigjátszásához ! Igazi hardcore gamer vagy !
Nálam Normalon Mendez nem okozott nagyobb gondott de Saddler annál inkább a végén ! De aztán hamar rájöttem a taktikjára és igy kisebb nagyobb életvesztességgel ki is nyirtam ! És a rakétavetőt caak akkor használtam amikor Ada adja nekünk !
Most hogy megvolt a Resi 4 is !
Jöhetnek Jill kalandjai a Resident Evil 3-ban ! Nekem azért is tetszett a Resident Evil 3 mert ott állandoan rettegés alatt tart a játék mert az első talákozás az RE3 Főellenségével Nemesis után az egész játék alatt állandoan a nyomodban lesz és bármikor felbukkanhat hogy végezzen veled ! És ami még tetszett benne az is hogy idönként választás elé állit a játék ahol döntened kell méghozzá gyorsan ! -
#5370 Helyzetjelentés:
Végre pro-n is ki bírtam játszani. Helyenként nagy szívatások voltak benne. Bevallom, a nagyobb főellenségeknél vennem kellett rakétavetőt (pl Mendez, meg Saddler ellen (Krauser ellen csak kést használtam ügyesen:)), hogy jó sok idegtől megkíméljem magam. :)
pénzem az egész végére még így is maradt minden vágyamra a játékot illetően: a Handcannonra.
Azóta új játékot kezdtem és csakis ez van az eszköztáramban maximumra tuningolva természetesen (jó, van egy sniper is, biztos ami biztos) és ezzel már szinte nulla kihívás van még pro fokozaton is.
Így már egyfajta levezetés az egész, tekintve, hogy pl az El gigante-k is meghalnak ekttő lövéstől (egy teste, egy pedig a hátukból kinövő plagaságra), Garrador-oknak úgyszintén 1 lövés :)
Így már nem sok kedvvel játszom a játékot. Egyedüli célom annak a kíváncsisága, hogy vajon a főellenségeknek mennyi lövés kell majd. Meg, hogy így már csak végigrohanva a pályákon (mivel ugye ismerem már az útvonalakat bőven, hordókkal, pénzzel, árusokkal nem kell már foglalkoznom).
Meg engedjetek meg nekem egy ingame képet. Nagyon tetszik. :)
-
#5369 mindegy kinek mi a szép.
én technikai szempontra gondoltam, mig egy pisztoly x poligon vagy pixel, addig monnyuk chris vagy 10 annyi...
de lényegtelen, nem is ez a lényeg. csak hogy ellegyen az ember azzal ami neki tetszik... -
#5368 Hogyne vágnám, míg fps-ben csak egy fegyvert látunk, tps-ben csak egy embert. :D
S.T.A.L.K.E.R.-t meg úgy tűnik nem ismered. Nem baj. Crysis meg nem csak tech demo, igazi izgalmas akciójáték, amiben többszöri végigjátszás után is találni élvezetet a szabad játéktér miatt.
De hagyjuk ezt a témát. Mondom, hogy nem lehet téged meggyőzni, ismerlek ilyen téren már.
nem mondtam, hogy Resi 5 csúnya, te azért található benne néhány érdekes felbontású textúra. Na meg a víz ugye. -
#5367 nem kell meggyőzni.
meg lehet nézni nyugodtan a re5 karaktereket, és más játékban a karaktereket...nyugodtan.
Stalker ne röhögtess már...:DDDDDDD
Crysis meg szebb lehet, nah azt az egyet fogadjuk el, de az kb egy techdemo nem sokkal több. -
#5366 jah de gondolom te is vágod, hogy egy tps nem mérhető, egy olyan cucchoz, ahol csak egy fegyvert látsz. -
#5365 Hoppá, szűkül a kör mi? :) Így már könnyű dolgod van, hogy csak tps-t említhetünk (ami hülyeség, mert grafikáról van szó, nem játék stílusról).
Akkor viszont, ha itt tartunk, én meg visszavágok egy tps mod-os Crysis-al, meg tps mod-os S.T.A.L.K.E.R.-el. Na bumm...
Hülyeség ezen vitázni, meg hogy gyűjtsetek szebb játékokat, mikor valószínűleg téged úgy sem fogunk meggyőzni. Ezért én nem fogom fárasztani magam. -
#5364 kezdheted a sorolást egy tps-el.