Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt keresd: Resident evil 4 patch 1.10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Már baromi régóta nem foglalkozom az oldallal, és szvsz a linkek nagyrésze már nem is müxik.
http://resi4.uw.hu/addon.html
Jó játékot
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Szeretnék segítséget kérni...elkezdtem másodjára végigjátszani a RE 4-et, de valamiért, amikor Ashley-vel vagyok, kiarkom a kirakóst és hibát észlelve kilép. Újra bemásoltam a fájlait, de nem tetszik neki. Tudtok tanácsoat adni nekem, vagy tippet?
Nagyon köszönöm: andiku!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hú hallod pár napja kipróbáltam a Resi 3-at, de ez még furcsább, mint mikor a Resi 5 után a Resi 4-gyel elkezdtem játszani.
Hard-on kezdtem el játszani és még az elsõ zombit sem tudtam megölni, annyira totális más stílus.
Alapból az nem tetszik, hogy automata célzás van, na meg hogy legtöbbször nem látod, hogy mire célzol a statikus kameranézet miatt.
Szerintem ezt hanyagolni fogom, mert ugyan elhiszem, hogy szép és jó, de ezt akkor kellett volna játszani, mikor még divatja volt. Akkor biztos más szemmel néztem volna rá. :/
Ha törölted a Resi4-et akkor a mnetés is törlödik !
Amugy is grat a Resi4-hez itt az ideje hogy a Resi3 -al játsz ! XD
Hirtelen dühbõl töröltem a játékot (õszintén szólva kicsit untam is már az egészet, annyira talán nem lett jó PC-s port, hogy egy huzamban szinte 3-szor végigjátsza az ember).
A célzás akasztott ki, mikor egy barlangrendszerben voltam és repülõ, szárnyas, maguk után többnyire gyémántokat hagyó szörnyecskék támadtak és én meg Handcannonnal a hülye célzás miatt elvéreztem el elég sokszor, miközben belegondoltam, hogy pl fps nézetben, normális egértámogatás mellett simán ment volna az egész.
Pár perc után visszatelepítettem a játékot, de csak, hogy megnézzem a fõmenüben található trailert utoljára (amúgy is elfelejtettem még eddig megnézni) és ott szembesültem, hogy le van nullázódva a játék.
Úgy tûnik ez a fasza port szó nélkül letörli az elmentéseket is a játékkal együtt.
Hol lettek volna az elmentések? :/
Saddlert amúgy viszonylag jó sok módszerrel meg lehet torpantani, hogy lehessen sebezni a szemét:
Pl. ugye a hordók (amiket említettél), a kapcsolóval (egyszeri alkalommal) aktiválható gerendák hatására, kézigránáttal, fegyverrel, ha huzamosabb ideig lõjük vele Saddler testét, az egyéb szemei meglövésével. Robbanó nyíl (meg ugye rakétavetõ 😊) hatására meg ugye egybõl.
A hidakra nem szükséges átugrani. Ha ügyes az ember, van elég tere, hogy végezzen a dolgával (fõleg, ha kellõen felszerelkezve megyünk oda). Azt nem tudom, hogy hányszor kell végülis szemenszúrni, mert én ugye egyszer rakétavetõvel küldtem meg a szemét, az gondolom érhet egy pár késelést egyszerre. 😊
Ada-val még eddig nem is próbáltam még Leon-hoz lemenni (nem is tudtam, hogy egyik résznél le lehet), kíváncsi vagyok, hogy akkor hogyan zajlik majd a Game over. Ez is gondolom ilyen Easter egg féleség, mert nem hiszem, hogy ilyenre ne gondoltak volna.
Komolyabban egyre jobban érdekel már a Resi 3 is, még a végén kijátszom mindegyik részt visszafele haladva 😄
Amugy én az El Giganténál mindig felugrottam a hátára és lekéseltem ezerrel ! Szint úgy Saddlernél amikor szembe kell bökni ! Asszem 3x-or vagy 4x-szer kelett lekéselni mielött kinyiffan !
Asszem 4x-szer szúrtam szemen amikor annyira legyengült hogy Ada adta a rakétavetõt !! Amugy az elején nem volt könnyü Saddlert kiiktatni de aztán rájöttem a taktikájára ! Ugye van 2 robbanó hordó amihez ha közel megy és akkor robban akkor eleve 2x késelés a szemébe ! Na meg van 2 db csomó gerendaoszlop amit ha ráengedsz és eltalálja szintén legyengül ! És újabb 2 késelés !
És elvileg Ada már adja is a Rakétavetõt ! Persze ez a nehezebb módszer mert kombozni kell amikor a közeledben van na meg aztán át kell érni idõben a másik oldalra mielött a hid eltünik ! Szóval én minimális löszerrel öltem meg Saddlert és harci késsel szúrkáltam szemen !
Na meg persze nekem a Resi 4 nem nagyon ment billrõl ezért játszottam vele gamepadon olyan zsirul ment hogy azzal is vittem végig !
Na meg persze amikor Ada-val viszed a Seperate Ways-t akkor pont ott ahol a rakétavetõ van ott meglátod Leon-t ahogy ölia zombikat !
Na ott ha lemész a lépcsõn egyenesena abba a terembe ahol Leon is van egybõl Game Over lesz az eredménye ! Ugyanis Ada nem találkozhat Idõ elött Leon-nal vagy ha mégis akkor Game Over lesz !
Amugy a Resident Evil 3-ban inkább már sokkal több rejtvény és logikai feladvány van amin néha el kell egy kicsit gondolkozni ! Na meg itt meg már tényleg zombik vannak akik lassúk és lomhák köönyen lehet öket likvidálni hacsak nem egy zombi horda támad rád ! Az Re3-ban a nehézséget Nemesis és a kisebb Mini fõbossok adják ahol nem elég csak lönni hanem a környezet adta lehetöségeket is be kell majd vonni !
Mivel Nemesis egész játék alatt üldözni fog és jelenleg nem lehet kinyirni végleg mikor észrevesz téged és támadni csak akkor állj le vele harcolni ha már megvan a Grenade Launchered másképp menekülj elöle ahogy tudsz ! Mert piszok gyors és pillanatok alatt utolér !
Mikor Dangeren voltam Jillel és nem volt növény a közelben és Nemesis üldözött és már nem volt képes futni már csak vonszolta magát azon imádkoztam mindig hogy csak jussak el mindig a következõ ajtóig ! xD
Amúgy rakétavetõt kb a játék közepe felé is fel lehet venni a kastélyban egy széttörhetõ üvegvitrinbõl ugye, szóval azért csak használtad te is (vagy ugye el is adhattad, nem tudom mennyiért lehet eladni).
Én személy szerint azt eltettem magamnak és mikor Salazarral összecsaptunk, úgy éreztem, hogy már az eddigiek miatt igazán kiérdemel egy rakétát, szóval én ott használtam el.
Ez így ilyen filmesebb is, hogy mikor sebezhetõ a célszemély, ráküldünk egy rakétát és egybõl ki is fekszik. 😛
Amúgy nagyon sok mindenre csak késõbb jöttem rá. Pl az El gigant-okra, miután megtorpan, fel lehet mászni gombnyomásra, nemcsak lentrõl lehet lõni fegyverrel.
Ugyanígy Saddler-nél is elsõ végigjátszásnál nem tûnt fel, hogy ott is gombnyomásra fel lehet rá mászni és késsel szembeszúrni. Mindig kívülrõl lõttem, Killer7-tel. Nem tudom végülis, hogy ez sebez-e neki jobban vagy pedig, ha gombnyomásra késsel szúrjuk.
Lehet, hogy jön még Resi 3 is még a végén. Egyre jobban érdekel. 😄
DarkSector: te is hardcore játékosnak számíthatsz, az is biztos. Végülis utólag már azt mondom, hogy tényleg könnyebb lehet kontrollerrel játszani, mert az egértámogatás szerintem nagyon nem lett eltalálva. Minél többet játszva a játékkal, annál jobban szoktam át inkább a billentyûs célzásra. Mostanra meg már szinte csak billenytûzettel célzok, egeret csak megszokásból fogom, de csak a gombokat nyomkodom rajta, nem mozgatom. 😄
Valószínûleg megváltás lenne egy kontroller, de még nagyobb megváltásnak érzem majd, mikor mondjuk elõveszek egy kedvenc fps-t. Azért a szabad, valóságos nézelõdés lehetõségénél semmi sem emészthetõbb. Mondjuk majd egy Painkiller. 😊
😄DD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nálam Normalon Mendez nem okozott nagyobb gondott de Saddler annál inkább a végén ! De aztán hamar rájöttem a taktikjára és igy kisebb nagyobb életvesztességgel ki is nyirtam ! És a rakétavetõt caak akkor használtam amikor Ada adja nekünk !
Most hogy megvolt a Resi 4 is !
Jöhetnek Jill kalandjai a Resident Evil 3-ban ! Nekem azért is tetszett a Resident Evil 3 mert ott állandoan rettegés alatt tart a játék mert az elsõ talákozás az RE3 Fõellenségével Nemesis után az egész játék alatt állandoan a nyomodban lesz és bármikor felbukkanhat hogy végezzen veled ! És ami még tetszett benne az is hogy idönként választás elé állit a játék ahol döntened kell méghozzá gyorsan !
Végre pro-n is ki bírtam játszani. Helyenként nagy szívatások voltak benne. Bevallom, a nagyobb fõellenségeknél vennem kellett rakétavetõt (pl Mendez, meg Saddler ellen (Krauser ellen csak kést használtam ügyesen😊), hogy jó sok idegtõl megkíméljem magam. 😊
pénzem az egész végére még így is maradt minden vágyamra a játékot illetõen: a Handcannonra.
Azóta új játékot kezdtem és csakis ez van az eszköztáramban maximumra tuningolva természetesen (jó, van egy sniper is, biztos ami biztos) és ezzel már szinte nulla kihívás van még pro fokozaton is.
Így már egyfajta levezetés az egész, tekintve, hogy pl az El gigante-k is meghalnak ekttõ lövéstõl (egy teste, egy pedig a hátukból kinövõ plagaságra), Garrador-oknak úgyszintén 1 lövés 😊
Így már nem sok kedvvel játszom a játékot. Egyedüli célom annak a kíváncsisága, hogy vajon a fõellenségeknek mennyi lövés kell majd. Meg, hogy így már csak végigrohanva a pályákon (mivel ugye ismerem már az útvonalakat bõven, hordókkal, pénzzel, árusokkal nem kell már foglalkoznom).
Meg engedjetek meg nekem egy ingame képet. Nagyon tetszik. 😊

én technikai szempontra gondoltam, mig egy pisztoly x poligon vagy pixel, addig monnyuk chris vagy 10 annyi...
de lényegtelen, nem is ez a lényeg. csak hogy ellegyen az ember azzal ami neki tetszik...<#eljen>#eljen>
S.T.A.L.K.E.R.-t meg úgy tûnik nem ismered. Nem baj. Crysis meg nem csak tech demo, igazi izgalmas akciójáték, amiben többszöri végigjátszás után is találni élvezetet a szabad játéktér miatt.
De hagyjuk ezt a témát. Mondom, hogy nem lehet téged meggyõzni, ismerlek ilyen téren már.
nem mondtam, hogy Resi 5 csúnya, te azért található benne néhány érdekes felbontású textúra. Na meg a víz ugye.
meg lehet nézni nyugodtan a re5 karaktereket, és más játékban a karaktereket...nyugodtan.
Stalker ne röhögtess már...😄DDDDDD
Crysis meg szebb lehet, nah azt az egyet fogadjuk el, de az kb egy techdemo nem sokkal több.
Akkor viszont, ha itt tartunk, én meg visszavágok egy tps mod-os Crysis-al, meg tps mod-os S.T.A.L.K.E.R.-el. Na bumm...
Hülyeség ezen vitázni, meg hogy gyûjtsetek szebb játékokat, mikor valószínûleg téged úgy sem fogunk meggyõzni. Ezért én nem fogom fárasztani magam.
pc-n meg nincs mihez mérni, mert amúgyis tps alig akad.
fps-hez meg nem mérhetõ, mint a Crysis, a nagy gépigényével, hisz az egy techdemo.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
hát nem hiszem, max pc-n, de konzolon az elsõ 3 ban emlegették a grafikáját.
max 1-2 olyan cumo van ami szebb tõle.
pc-n meg szerintem egyeltalán nincs.
Köszi elõre is
Az a nagy baj, hogy nálam a Resi 5-tel kezdõdött minden. 😞
Resident Evil Zero :
A jók : Rebecca Chambers Billy Coen Edward Dewey Enrico Marini Forest Speyer Kenneth J Sullivan Richard Aiken
A gonoszak : Albert Wesker William Birkin és DR James Marcus (mint személy és monster Fõboss a Resi 0-ban)
Resident Evil 1:
A jók : Chris Redfield Jill Valentine Barry Burton Brad Vickers Enrico Marini Forest Speyer Joseph Frost Kenneth J Sullivan Rebecca Chambers
Richard Aiken
A gonoszak : Albert Wesker Tyriant (monster fõboss)
Resident Evil 2:
A jók : Claire Redfield a Resident Evil 2 és a Resident Evil Code Veronica X nõi fõszereplöje ! Mig a Resident Evil 2-ben Leon Scott Kennedy oldalán harcol ugy a Resi CVX-ben Steve oldalán ! Claire Redfield fõiskolai hallgató és Chris Redfield húga aki Racoon City-be siet hogy eltünt bátyját Christ keresse.
Leon Scott Keneddy a legtöbbet szereplõ Karakter Chris és Jill mellett a Resident Evil játékban ! A Resident Evil 2-ben Claire oldalán mint újonc rendörtiszt és késöbb a Resident Evil 4-ben mint az Umbrella ellenes specális osztag tagja és az Usa elnökének a testöre !
Ada Wong mint titkos ügynök tünik fel a Resident Evil 2-ben Leon oldalán és késöbb a Resident Evil 4-ben hat évvel késöbb bukkan fel újra a Resident Evil 2-ben sok a rejtély Ada Wong körül de a kép csak a Resident Evil 4-ben áll össze hogy ki is ö valójában és mik a szándékai.
A többiek : Anette Birkin és Sherry Birkin Ben Bertolucci
A gonoszak: Brian Irons és William Birkin (A Resi 2 monster fõbossa)
Resident Evil Code Veronica X :
A jók : Claire Redfield : Három hónappal késöbb a Resi 2 beli események után Claire-t elfogják az Umbrella föhadiszállás elleni merénylet miatt és a cég a Rockfort szigeten lévõ börtönbe szállitják.
Chris Redfield : A Resident Evil 1 utáni események után a háátérben maradva gyüjtötte a bizonyitékokat az Umbrella cég ellen mikor kapott egy E-mailt akkor már szintén az Umbrella ellenes speciális osztag tagjától Leon-tól miszerint a húgát elkapták és a Rockfort szigetre szállitoták a cég börtönébe Chris nyomban a szigetre indult a húga után hogy kiszabaditsa. Chris csak a Resident Evil CVX második felében lesz játszható.
A többiek Rodrigo Juan Raval és Steve Burnside Steve lesz a társa Claire-nek a Resi CVX-ben !
A gonoszak : Albert Wesker (mint elsõdleges Fõboss karakter) és Alexia (A Resi CVX monster 2-dik Fõbossa) és Alfred Ashford.
Resident Evil 3:
A jók :
Carlos Oliviera: Carlos a Resident Evil 3-ban bukkan fel elöször mint játszható karakter. Tizedesi rangban szolgál az U.B.C.S oaztag Delta szakaszának zsoldoskatonájaként. És Jill állandó társa lesz a Resident Evil 3-ban !
Jill Valentine : A Resident Evil 3 egyik fõ karaktere. Jill társaival együtt a Spencer kúrián történt események után (Re1) visszatér Racoon City-be hogy vizsgálatott inditson az Umbrella cég ellen. Jill ugy döntött hogy Racoon City-ben marad és megpróbálja megsemmsiteni a cég egyik fõ kutatóállomását. 2 hónnapal késöbb a terv kudarba fullad és a T -virus elszabadulása következtében Carlos Oliviera személyében még épp idõben érkezik a segitség.
A többiek : Barry Burton Mikhail Victor Dario Rosso Brad Vickers
A gonoszak : Sergeant Nicholai Giovaef és az Umbrella végsõ Bio organikus monsterre Nemesis
Resident Evil 4:
Ada Wong: Ada a Resident Evil 4-ben bukkan fel újból és egy spanyol kis faluba küldték Európába hogy az új virusból (Las Plagas) mintát lopjon !
És ekkor fut össze a Resi 2-ben már megismert Leon-nal !
Leon Scott Kennedy: Leonból a zöldfülü rendörtisztbõl a Resi 2 után sok sok év keény training és gyakorlat után a világ egyik legjobb titkos ügynökévé küzdötte fel magát és az USA elnökének a testöre lett.
Ashley Graham : Ashley az USA elnökének 20 éves lánya akit egy misztikus társaság rabolt el az elit iskola kollégiumából amikor épp haza felé sietett. A Resi 4 valójában Ashley körül forog. Leon elsõdleges feladata az õ felkutatása és védelme és kimenekitése.
Luis Sera: Spanyol származású fiatalember aki Leon segitõ társa lesz a Resi 4-ben !
Ingrid Hunnigan : Leon Kommunikációs partnere a Resi 4-ben.
A gonoszak:
Albert Wesker Bitores Mendez (nagy szakállas behemót) Jack Krauser
Ramon Salazar és Osmund Saddler (mint a vallási szekta vezetõje és monster fõbossa a Resi 4-ben)
😄
Hát hogy lett volna 4 a 2 elõtt
A 2 ben Racoon City volt a 4 így úgy kezdõdik hogy elmonjda hogy Racoon ban Leon S.T.A.R.S. os volt, de itt már valami spec ops-os katona....
"Mig Leon a Resident Evil 4-ben bukkant fel elöször"
Ez a kettõ mondat nekem kissé ellentétesen hat. <#vigyor3>#vigyor3>
De biztos volt akkor a 2. részben, ha megemlítetted. Kíváncsi vagyok ott is ilyen haja van-e.
Tulajdonképp inkább csak azok a részek érdekelnének majd, amikben szerepelnek azok a fõhõsök, akikkel megismerkedhettünk az 5. meg ebben a részben. Elsõsorban ugye Leon-ra gondolok, aztán meg Chris-re és Jill-re. Ez a Claire most így hirtelen nem ugrik be, hogy ki lenne. :S
Amúgy hazsnálja valaki a játékhoz az ENB modot? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Leginkább az érdekelne, hogy vannak-e vele stabilitási gondok, meg hogy bugos-e néha. 😊
Mig Leon a Resident Evil 4-ben bukkant fel elöször úgy Claire a Resident Evil Code Veronica X-ben volt újra játszható persze csak konzolon Pc-n meg Pcsx emuval !
Akkor megint egy izgalmas új játék vár rám, szívesen végigjátszom még egyszer. 😊
Én amúgy úgy gondoltam, hogy Leon nem visszatérõ karakter. Nem tudtam, hogy a 2. részben is szerepelt már. 😮
Tényleg muszáj lesz játszani az elõzõekkel is. 😛
A Meteor Easter Egg az utolsó céllövöldénél van !
Del Lago secret : Ha elsõ alkalommal kerülsz a Del Lago körzetbe állj a dockra és 8x-or löjj a vizbe ! Nagy meglepetésben lesz részed ! xDD
Secret Trailer : ha a fõmenün keresztül nem csinálsz semmit se egy kis ideig akkor 1 perc múlva olyan trailer játszodik le amit sehol máshol nem láthatsz !
Segitség a 2 Boss harcnál: A játék kezdeténél találsz egy kutyust ha kiszabaditod akkor a 2 Boss harckor nagy segitségedre lesz !
Mielött belépnél az óratorony környékére ha elötte elpuszitotd a Novistatort (hatalmas növény) akkor rengeteg vörös/kék/zöld ékkõ hullik ki belöle !
Extra Scene with Luis : Mikor a kabint véditek Luis-sal löjj a fiúba 8x-or Luis hogy védje az életét rád lõ egy Game Over-t eredményezve ! xD
Krauser weak points : Normál esetben a harci kés egy gyenge fegyver sokkal gyengébbet sebez mint a kézi fegyver ! Mégi smikor Krauserrel harcoltok harci késsel célozz a fejére ez 40 x-er erösebb mint az alap sebzés és többet árt neki mintha Magnummal lövöldöznéd !
15.000 PTA szerzése az El Gigante segitségével :
Miutám az egyik behemotot lelökted a lávába a másikkal végezz a hagyományos módon majd hagyd el a helyszint majd menj is vissza a behemot helyén 15000 PTA fog várni !
Amugy a SWAT-os egyenruha az tulajdonképpen STARS costume ez a ruhája Leon-nak a Resi 2-ben ! A maffiás kinézetû costume-hoz meg alap hogy a Chicago Typewriter kell hozzá ! Mint a Mafiában ! 😄
Amugy ha a 2 mentést töltöd be a special Costume-al tök mindegy mikor veszed meg az extra fegyókat mindig ott lesznek ! A lényeg az hogy az új mentést kell betölteni !
De én Normal-on nem fogom végigjátszani megint, hanem teljesen új játékot kezdek Pro-n.
Akkor itt úgy lesz, hogy az elsõ kör még nem tartalmaz majd semmi extra dolgot sem, hanem majd a második körben (második végigjátszás) lesznek elérhetõek az extra dolgok.
De ha esetleg nem lesz rájuk egybõl pénzem, akkor a választott ruhától függetlenül ugyanúgy ott lesznek majd még az extra fegyverek a kereskedõknél a játék folyamán?
Csak mert nekem nem nagyon tetszik se az a SWAT-os kinézet, meg se az a Maffiás nem is tudom milyen ruha (gondolom ahhoz dukálna legjobban a Chi. Typewriter).
Igen, utánaolvasgattam a dolgoknak az árakkal, meg egyéb dolgokkal kapcsolatban, de köszi, hogy te is leírtad.
Valószínûleg én mindentõl függetlenül akkor is a Handcannon-ra fogok gyûjteni, a Resi 5-ötben is nagyon sokat használtam. Szerintem nagyon stílusos fegyver, egyszerûen tetszik. 😊
A figurákat majd akkor én is elkezdem gyûjteni, köszi az infókat errõl is.
Lehet még akkor az elõzõ Resi-kbe is belenézek majd, de akkor azokat csak éjszaka játszva. 😛
Olyat keress hogy Bottle Caps ! Ott van az eddigi megszerzett figurák !
Érdemes vele foglalkozni mert nagyon sok pénzt lehet vele keresni !
4 forduló van benne összesen 24 figura ! Minden egyes fordulóban 6 figurát lehet szerezni !
Elsõ kör jutalma 5000 Második 15000 Harmadik 30000 és a negyedik ami egyáltalán nem könnyü az meg 50000 PTA !
Amugy az elsõ 3 Resi játék az már Survival horror játék ! Ott már nincsen akció hanem csak para és rettegés ! xD
Ott már inkább a feladványok lehetnek bonyolultak mert elég sok logikai feladvány van benne ! És van ugy hgy egy helyre 3x-szor is vissza kell menni ! pl egy kulcsot vagy medált vagy egyéb cuccot kell szerezni egy lezárt ajtóhoz ami a továbbjutáshoz kell !
Amugy utána néztem a dolgoknak és csak akkor válnak elérhetõvé az extra fegyverek ha az a mentést töltöd be amit a játék végéna gép a felajánlja hogy elakarod-e menteni ? Ha azt betöltöd akkor kirrja hogy válasz Costume-ot Leonnak miután választottál indulhat is a játék !
És ha az új mentéssel az új costume-ben mész oda a kereskedöhöz akkor ott fog lenni mind a 3 extra fegyver !
A Handcannon ingyen de upgradelni kell a full upgrade bebeértve a bonus addont is ami a 99.9-es sebzést adja az összesen 790.000 PTA
És ott van az Infinite Rocket Launcher és a Chicago Typewriter !
Mindkettõ 1 milla PTA-ba kerül !
Javaslom a Chicago Typewriterre érdemes gyüjteni ha még nincs meg az 1 milla PTA ! Mert onnantól kezdve minden fegyver feleslegessé válik !
Mert a Chicago Typewriter is egy elég erõs fegyver de persze a Handcannon után !
Én mikor végeztem a játékkal akkor 687.000 PTA-m volt !