• fery02
    Helyzetjelentés:

Végre pro-n is ki bírtam játszani. Helyenként nagy szívatások voltak benne. Bevallom, a nagyobb főellenségeknél vennem kellett rakétavetőt (pl Mendez, meg Saddler ellen (Krauser ellen csak kést használtam ügyesen:)), hogy jó sok idegtől megkíméljem magam. :)
    pénzem az egész végére még így is maradt minden vágyamra a játékot illetően: a Handcannonra.
    Azóta új játékot kezdtem és csakis ez van az eszköztáramban maximumra tuningolva természetesen (jó, van egy sniper is, biztos ami biztos) és ezzel már szinte nulla kihívás van még pro fokozaton is.

Így már egyfajta levezetés az egész, tekintve, hogy pl az El gigante-k is meghalnak ekttő lövéstől (egy teste, egy pedig a hátukból kinövő plagaságra), Garrador-oknak úgyszintén 1 lövés :)

Így már nem sok kedvvel játszom a játékot. Egyedüli célom annak a kíváncsisága, hogy vajon a főellenségeknek mennyi lövés kell majd. Meg, hogy így már csak végigrohanva a pályákon (mivel ugye ismerem már az útvonalakat bőven, hordókkal, pénzzel, árusokkal nem kell már foglalkoznom).

Meg engedjetek meg nekem egy ingame képet. Nagyon tetszik. :)