• fery02
    Azt tudom, hogyha a végigjátszás után mentett mentést betöltöm, akkor új játékot kezd ugyanazon a nehézségi szinten és ott egyből vehetek, tuningolhatok is fegyvereket és ott vannak a listában az extra fegyverek is.

De én Normal-on nem fogom végigjátszani megint, hanem teljesen új játékot kezdek Pro-n.
    Akkor itt úgy lesz, hogy az első kör még nem tartalmaz majd semmi extra dolgot sem, hanem majd a második körben (második végigjátszás) lesznek elérhetőek az extra dolgok.

De ha esetleg nem lesz rájuk egyből pénzem, akkor a választott ruhától függetlenül ugyanúgy ott lesznek majd még az extra fegyverek a kereskedőknél a játék folyamán?
    Csak mert nekem nem nagyon tetszik se az a SWAT-os kinézet, meg se az a Maffiás nem is tudom milyen ruha (gondolom ahhoz dukálna legjobban a Chi. Typewriter).

Igen, utánaolvasgattam a dolgoknak az árakkal, meg egyéb dolgokkal kapcsolatban, de köszi, hogy te is leírtad.
    Valószínűleg én mindentől függetlenül akkor is a Handcannon-ra fogok gyűjteni, a Resi 5-ötben is nagyon sokat használtam. Szerintem nagyon stílusos fegyver, egyszerűen tetszik. :)

A figurákat majd akkor én is elkezdem gyűjteni, köszi az infókat erről is.

Lehet még akkor az előző Resi-kbe is belenézek majd, de akkor azokat csak éjszaka játszva. :P