Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon ki akarta a Capcom ennek a játéknak is húzni a szavatosságát látom, mint ahogy a Resi 5-nek is (5x játszottam ki 😊). Nem tudom az elõzõ Resi-k is ilyen szavatossági értékkel rendelkeznek-e.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Akkor a kereskedönél elvileg ott kell lennie !! Ott kell lennie az Infinite Rocket Launchernek a Chicaho Typewriternek és a Handcannon-nak !! De a Rocket Launchert és a Chicago typewritert meg kell venned s kereskedõtõl 1 milla pts-ért ! xD A Handcannonn meg ingyenes !
Mert én most új játékot kezdtem Pro fokozaton és az elsõ kereskedõnél nem látom a választékok között. Ugyanúgy, mint a végtelen lõszeres rakétavetõt meg a Chicago typewriter-t sem. Ezek csak késõbb lesznek elérhetõk vagy csak azután, miután Pro-n is végigvittem a játékot? <#idiota>#idiota>
Csupán csak ismerkedni kell a pályákkal, meg úgy önmagában az egész stílust megszokni. Mostanra már lazán generálok bármelyik pályán, bármelyik szereplõvel (kivétel Leon) 7-80000-es pontokat, egyedül már csak az utolsó pálya hiányozna Leon-nal.
Azért nem könnyû ez vele, mert ugye a népek között egyszer csak bejön a képbe egy nagydarab láncfûrészes idegbeteg állat is, aki sokszor még a gránáttól sem áll meg, a leghatékonyabb fegyverünk, a Shoti meg csak egy kicsit hasztalan ellene. Ugyanis ugye a Shoti csak közelre jó. Ez meg ha 10 méteres közelben is van, fél másodpercen belül eltûnik a fejed a képernyõrõl. Ráadásul még csak elvetõdni sem lehet, célzás közben persze, hogy nem lehet mozogni (még azután se egybõl, miután lõsz a shotival, mert csak akkor mehetsz tovább, miután "újrahúzza" a fegyvert). De közbe eszembe jutott ellene egy taktika, elvileg a flash gránáttal mindenki megtorpan egy idõre, ezt majd még kipróbálom.
Elõször a fõ sztorit, azután a kettõ Ada-s küldetésmenetet (amúgy tényleg hasznos volt a Seperate ways. Sok dolgog volt, amit nem értettem, mikor elõször játszottam ki a játékot...pl a falusi harc közben a megszólaló harangszó).
Ezeket értetted mellékküldetés alatt gondolom. Vagy van még más is? Az extrák között nem találtam mást.
Az energiafegyver nem nagyon fog érdekelni youtube videók alapján, az már szerintem nem igazán illik az összképbe, viszont nagyon szeretném majd Handcannon-nal végigjátszani pro-n a sztorit. Kíváncsi vagyok milyen lesz vele a játékmenet.
A céllövöldében ezt az easter egg-et majd megnézem köszi.
Amúgy hol lehet megnézni a figurákat? :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy kis easter egg a Resi 4-hez : Az utolsó céllövöldés pályán amikor a kastélyos céllövölde van ha meglövöd a csillagokat egy meteor fog lezuhanni az égbõl !
Az én kedvencem Krauser volt azzal értem el a legtöbb pontot asszem 48 ezret ! Mert egyedül neki van egy brutál képessége amikor átalakul az egyik keze akkor aztán lehet ám irtani vele ! Csak meg kell várni mig feltöltödik !
Amugy magát csak a fõ story-t vitted végig Leonnal ??
Mert ott van még 1 mellék küldetés és 1 kisebb Hadjárat Ada-val !
A Seperate Ways egyenlö a Leon fõ story-javal csak ott Ada-val viszed végig az egész story-t ! Sok olyan dologra fény derül amit eddig nem tudtál igy lesz kerek a történet !
Az Assignment Ada meg egy rövid pályás melléküldetés !! De sokkal nehezebb eleve nincsenek checkpointok ha meghalsz kezdheted elölröl az egészet ! És jóval szivósabb ellebfelek vannak benne ! Fõleg Krauser a legvégén !
Mert én elkezdtem tegnap a Mercenaries mókázást és éjszaka 3 órán át annyira jutottam, hogy Leonnal az elsõ 2 pályát tudtam csak teljesíteni 5 csillagra (voltak ez idõ alatt kemény youtube-ozások is segítségként). Az a kemény, hogy ez még csak 2 gyõzelem és ugye mind az 5 karakterrel szükséges minden pálya 5 csillagos teljesítése, amibe valszeg bele fogok bolondulni, de akkor is megcsinálom. <#idiota>#idiota>
Csak abban reménykedem, hogy a többiekkel menve, az erõsebb fegyverekkel könnyebb dolgunk lesz. De gondolom, hogy lesz majd egyéb szívatás, hogy legalább ugyanolyan nehéz dolgunk legyen, mint Leon esetében.
Az biztos, hogy ha megszerzem a Handcannon-t, végigviszem vele pro fokozaton is a játékot, aztán törlöm a levesbe. 😛
Tehát akkor 3 végtelen töltényes fegyver.
A Handcannon feloldásával meg fogok szenvedni már most látom, mivel ugye az szükséges hozzá, hogy Mercenaries módban 5 csillagra teljesítsük az összes helyszínt, az összes szereplõvel. Ez nem lesz semmi. Tudja valaki, hogy az 5 csillaghoz mennyi pontot kell elérni? 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nézhetjük, akár a fegyvert, akár a keritésléceket a háttérben.
Captain Sonar 2024 Remake
Eszméletlen hangulatos helyszíneket sikerült készíteni. Egyedül a legutolsó pár db laboros pályát untam kicsit (amúgy sem szeretem az ilyesféle helyszíneket).
Látom itt sem áll ám meg az élet végigjátszás után. Lenne is pár kérdésem vele kapcsolatban:
1. A kereskedõknél elérhetõvé vált végtelen lõszeres rakétavetõ, amit a Resi 5-ben úgy kaptunk meg, ha 5 óra alatt végigjátszottuk a játékot. Én ezt 17 óra alatt játszottam ki (nyugis, minden zeg-zugot átvizsgáló tempóban). Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy mindenképp elérhetõvé válik ez a végigjátszás során vagy szükséges mellé még egyéb kritérium?
2. Ha Professional szinten új játékot kezdek, akkor semmi mód sincs, hogy a régi cuccaimat magammal vigyem?
3. Ami ruhát kiválasztunk új játék kezdésnél, mindig is abban leszünk egészen a játék végéig?
4. A Mercenaries játékmódban beszerezhetünk bármi extrát, ami hasznunkra válik az alap játékmódban (pl új fegyver)?
5. Minden fegyvert lehet végtelen lõszeresre tuningolni? Ha igen, akkor ezt itt úgy kell elérni, hogy második végigjátszás alkalmával egy adott fegyvert maximálisan kituningolunk?
AZÉRT KICSI A VIDEÓ, HOGY KICSI MÉRETBEN NATIVBA NÉZHESSÉTEK...😄
Resident Evil 4 Wii Edition (nativ minõség)
Ahol azt az idegsitõ Salazar törpét kell állnadoan hallgatni !
Nagy öröm volt számomra mikor a túlvilágra küldtem ! Kezdett már nagyon idegesiteni !
A temetõnél, a templom udvarán, van az a tárcsa, ott mi a szöveg magyarul, mert az a magyarításban nincs benne, és a szótárgép nem ismeri a ragozott alakokat... segítsetek már légyszi...
Végül is ezt is meglehet szokni, csak nagyon érdekes dolog ez szerintem.
Amúgy eddig a játék eszméletlen hangulatos valóban, nagyon tetszik. Egyedül az zavar, hogy a HighRes Leon mod idióta módon átszínezi a karakterünk ruháit is, miközben én nem akarom 😊...és amúgy is hülyén néz ki, hogy a videókban az eredeti színû ruhában látható, aztán videó végén ingame pedig nem.
Amúgy az elõzõ Resi-kben is vannak ilyen védjegyek, mint ebben, meg az 5. részben? Gondolok itt ilyen dolgokra pl, mint:
1. A lézerirányzék
2. Szétlõhetõ medálok
3. Állandó társ
4. Azok a jellegzetes törékeny falusi hordók (az 5. részben furán nézett ki, hogy a hipermodern laboratóriumban is találkoztunk ilyen hordókkal 😊)
Azt tudom, hogy az elõzõ részekben kötött kameranézet volt. Valószínûleg csak ezért nem fogok azokkal foglalkozni: nem szeretem, hogy nem tudom mi van elõttem vagy mellettem, egyszóval nem nézelõdhetek szabadon.
Next PC upgrade: 2022
No Mod
Enhanced Environment 1.5+2.0 + Texture patch 2.0
Enhanced Environment 1.5+2.0 + Texture patch 2.0 + BloomRC2.2
Fákjúal!
De ezt akkor látnád ha végigvinnéd simán textúra patch 2-vel utánna meg felülíratva a Enhanced Environment 1.5-et és a Enhanced Environment 2.0-vel.
Találtam egy videót:http://www.youtube.com/watch?v=_SG9wrtjupw&feature=related Ilyen tényleg van a játékban, hogy ashley egy bugyiban kóvályog? Vagy le kell tölteni hozzá valamit, hogy legyen ilyen???
Ez probléma nálam, mert ha tényleg bemásolná. Akkor felülírná a textura pack 2.0-át. Minthogy METESTO mondta. Ezért kételkedtem én is, hogy miért is lenne értelme.
Fákjúal!
Nemhiába az egyik 2,5GB a másik kettõ meg csak 1,7GB szal kell.
Feltettem az európai (1.1-es) Resi 4-et.Kicsomagoltam a Resident Evil 4 Textura Patch 2.0-t a Resi 4 mappájába semmit nem ir felül mivel még nincs ilyen mappa.
3 új mappa lett xscr,xfile, és ogg.
Ezután bemásolom a Enhanced Environment 1.5-et és a Enhanced Environment 2.0-át értelemszerûen az xscr_part1 és xscr_part2-bõl a fájlokat az xscr mappába majd a 2.0- feájljai az adott mappába.
Ennyi nem tudom mi ezen a bonyolult!
Ez kicsomagolom: "xscr_part1" a xscr mappaba. general r10a-tol r518-ig mappakat de üresek. És kivül vannak azok a fájlok, amik ott benn kéne hogy legyen. Ez normális?
Fákjúal!
texture patch 2.0
Enhanced Environment 1.5
Enhanced Environment 2.0
Sorrendben kell õket felrakni? Nem zavarja be egyik a masikat?
Fákjúal!
Enhanced Environment 1.5
Kitömörítésnél kivülre szórja a fájlokat 😞
Fákjúal!
Most akkor jól csináltam vagy mégis felül kellene neki írni fájlokat? 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
hogy nem olyan.
ps2 tök nem ien mint pc-n...
nekem pisi 2-es jobban tetszik...de vanakinke ez a pc-s tetszik.
Biztos hogy jó cracket használlsz ?? Az 1.1-es GCW-s Resi4 Cracket használod ?
Resident Evil 4 Textura Patch 2.0
Enhanced Environment 1.5-2.0
És semmi magyarítás után exe hibával elszáll nélküle tökéletes!