5443
-
#5363 jah igen mert ott vannak...
pc-n meg nincs mihez mérni, mert amúgyis tps alig akad.
fps-hez meg nem mérhető, mint a Crysis, a nagy gépigényével, hisz az egy techdemo. -
#5362 Jóval szebbek vannak tőle... -
#5361 Jah hát konzolon elhiszem, hogy a legszebbek között van. :D -
#5360 az 5. résznek nincs hűde grafikája???
hát nem hiszem, max pc-n, de konzolon az első 3 ban emlegették a grafikáját.
max 1-2 olyan cumo van ami szebb tőle.
pc-n meg szerintem egyeltalán nincs. -
mester1987 #5359 Hát megnéztem de annyira nem hatott meg, inkább valami next-gen grafika kellene hehe -
#5358 Nem hiszem, hogy lenne olyan mod a közel jövőben. Amúgy annyira az 5. résznek sincs "hűde" grafikája, meg azért ezen is elég nagyot dobnak a textúra pakkok. Érdemes rájuk időt szentelni. -
mester1987 #5357 Ha valaki tud majd a jövőben valamikor olyan müdot amely a játékot KB olyan grafikára teszi mint az 5. részt azt majd ossza meg, ha egyáltalán lesz ilyen.
Köszi előre is -
#5356 Na, ez szép kis információ adag. Köszönöm szépen, bár első olvasásra a Resi 4 részig kicsit egyszerre sok. Majd még átolvasgatom. Ez alapján már könnyű lesz kiszűrni, melyik részek érdekelnek.
Az a nagy baj, hogy nálam a Resi 5-tel kezdődött minden. :( -
#5355 Jah tényleg rosszul irtam öket !! Akkor itt van hogy melyik részbe kik voltak !
Resident Evil Zero :
A jók : Rebecca Chambers Billy Coen Edward Dewey Enrico Marini Forest Speyer Kenneth J Sullivan Richard Aiken
A gonoszak : Albert Wesker William Birkin és DR James Marcus (mint személy és monster Főboss a Resi 0-ban)
Resident Evil 1:
A jók : Chris Redfield Jill Valentine Barry Burton Brad Vickers Enrico Marini Forest Speyer Joseph Frost Kenneth J Sullivan Rebecca Chambers
Richard Aiken
A gonoszak : Albert Wesker Tyriant (monster főboss)
Resident Evil 2:
A jók : Claire Redfield a Resident Evil 2 és a Resident Evil Code Veronica X női főszereplöje ! Mig a Resident Evil 2-ben Leon Scott Kennedy oldalán harcol ugy a Resi CVX-ben Steve oldalán ! Claire Redfield főiskolai hallgató és Chris Redfield húga aki Racoon City-be siet hogy eltünt bátyját Christ keresse.
Leon Scott Keneddy a legtöbbet szereplő Karakter Chris és Jill mellett a Resident Evil játékban ! A Resident Evil 2-ben Claire oldalán mint újonc rendörtiszt és késöbb a Resident Evil 4-ben mint az Umbrella ellenes specális osztag tagja és az Usa elnökének a testöre !
Ada Wong mint titkos ügynök tünik fel a Resident Evil 2-ben Leon oldalán és késöbb a Resident Evil 4-ben hat évvel késöbb bukkan fel újra a Resident Evil 2-ben sok a rejtély Ada Wong körül de a kép csak a Resident Evil 4-ben áll össze hogy ki is ö valójában és mik a szándékai.
A többiek : Anette Birkin és Sherry Birkin Ben Bertolucci
A gonoszak: Brian Irons és William Birkin (A Resi 2 monster főbossa)
Resident Evil Code Veronica X :
A jók : Claire Redfield : Három hónappal késöbb a Resi 2 beli események után Claire-t elfogják az Umbrella föhadiszállás elleni merénylet miatt és a cég a Rockfort szigeten lévő börtönbe szállitják.
Chris Redfield : A Resident Evil 1 utáni események után a háátérben maradva gyüjtötte a bizonyitékokat az Umbrella cég ellen mikor kapott egy E-mailt akkor már szintén az Umbrella ellenes speciális osztag tagjától Leon-tól miszerint a húgát elkapták és a Rockfort szigetre szállitoták a cég börtönébe Chris nyomban a szigetre indult a húga után hogy kiszabaditsa. Chris csak a Resident Evil CVX második felében lesz játszható.
A többiek Rodrigo Juan Raval és Steve Burnside Steve lesz a társa Claire-nek a Resi CVX-ben !
A gonoszak : Albert Wesker (mint elsődleges Főboss karakter) és Alexia (A Resi CVX monster 2-dik Főbossa) és Alfred Ashford.
Resident Evil 3:
A jók :
Carlos Oliviera: Carlos a Resident Evil 3-ban bukkan fel elöször mint játszható karakter. Tizedesi rangban szolgál az U.B.C.S oaztag Delta szakaszának zsoldoskatonájaként. És Jill állandó társa lesz a Resident Evil 3-ban !
Jill Valentine : A Resident Evil 3 egyik fő karaktere. Jill társaival együtt a Spencer kúrián történt események után (Re1) visszatér Racoon City-be hogy vizsgálatott inditson az Umbrella cég ellen. Jill ugy döntött hogy Racoon City-ben marad és megpróbálja megsemmsiteni a cég egyik fő kutatóállomását. 2 hónnapal késöbb a terv kudarba fullad és a T -virus elszabadulása következtében Carlos Oliviera személyében még épp időben érkezik a segitség.
A többiek : Barry Burton Mikhail Victor Dario Rosso Brad Vickers
A gonoszak : Sergeant Nicholai Giovaef és az Umbrella végső Bio organikus monsterre Nemesis
Resident Evil 4:
Ada Wong: Ada a Resident Evil 4-ben bukkan fel újból és egy spanyol kis faluba küldték Európába hogy az új virusból (Las Plagas) mintát lopjon !
És ekkor fut össze a Resi 2-ben már megismert Leon-nal !
Leon Scott Kennedy: Leonból a zöldfülü rendörtisztből a Resi 2 után sok sok év keény training és gyakorlat után a világ egyik legjobb titkos ügynökévé küzdötte fel magát és az USA elnökének a testöre lett.
Ashley Graham : Ashley az USA elnökének 20 éves lánya akit egy misztikus társaság rabolt el az elit iskola kollégiumából amikor épp haza felé sietett. A Resi 4 valójában Ashley körül forog. Leon elsődleges feladata az ő felkutatása és védelme és kimenekitése.
Luis Sera: Spanyol származású fiatalember aki Leon segitő társa lesz a Resi 4-ben !
Ingrid Hunnigan : Leon Kommunikációs partnere a Resi 4-ben.
A gonoszak:
Albert Wesker Bitores Mendez (nagy szakállas behemót) Jack Krauser
Ramon Salazar és Osmund Saddler (mint a vallási szekta vezetője és monster főbossa a Resi 4-ben)
-
#5354 tököm tudja ....rég volt már
:D -
kutyafulu #5353 Neeem
Hát hogy lett volna 4 a 2 előtt
A 2 ben Racoon City volt a 4 így úgy kezdődik hogy elmonjda hogy Racoon ban Leon S.T.A.R.S. os volt, de itt már valami spec ops-os katona.... -
#5352 ő szerintem arra gondolhatott, hogy időrendi sorrendben a 4-ben bukkant fel először leon, mert gondolom a 4 az a 2.rész előtt játszódhatott, bár nekem fingom nincs, mert nem nagyon tudok angolul, így a történetből se tudtam meg sokat, mikor játszottam a játékkal. -
#5351 "Leon a Resident Evil 2-ben volt az egyik fő karakter"
"Mig Leon a Resident Evil 4-ben bukkant fel elöször"
Ez a kettő mondat nekem kissé ellentétesen hat.
De biztos volt akkor a 2. részben, ha megemlítetted. Kíváncsi vagyok ott is ilyen haja van-e.
Tulajdonképp inkább csak azok a részek érdekelnének majd, amikben szerepelnek azok a főhősök, akikkel megismerkedhettünk az 5. meg ebben a részben. Elsősorban ugye Leon-ra gondolok, aztán meg Chris-re és Jill-re. Ez a Claire most így hirtelen nem ugrik be, hogy ki lenne. :S
Amúgy hazsnálja valaki a játékhoz az ENB modot? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Leginkább az érdekelne, hogy vannak-e vele stabilitási gondok, meg hogy bugos-e néha. :) -
#5350 Naná Leon a Resident Evil 2-ben volt az egyik fő karakter ! És igencsak fontos szerepe volt a játékban ! Akárcsak Claire-nek !
Mig Leon a Resident Evil 4-ben bukkant fel elöször úgy Claire a Resident Evil Code Veronica X-ben volt újra játszható persze csak konzolon Pc-n meg Pcsx emuval ! -
#5349 Köszi szépen ezeket. Nagy részüket lefordítottam magamban, mert láttam ezek közül néhányat külföldi fórumokon.
Akkor megint egy izgalmas új játék vár rám, szívesen végigjátszom még egyszer. :)
Én amúgy úgy gondoltam, hogy Leon nem visszatérő karakter. Nem tudtam, hogy a 2. részben is szerepelt már. :O
Tényleg muszáj lesz játszani az előzőekkel is. :P -
#5348 Amugy ha már új játékot kezdesz ! Akkor itt van egy pár secret és easter egg a játékhoz !
A Meteor Easter Egg az utolsó céllövöldénél van !
Del Lago secret : Ha első alkalommal kerülsz a Del Lago körzetbe állj a dockra és 8x-or löjj a vizbe ! Nagy meglepetésben lesz részed ! xDD
Secret Trailer : ha a főmenün keresztül nem csinálsz semmit se egy kis ideig akkor 1 perc múlva olyan trailer játszodik le amit sehol máshol nem láthatsz !
Segitség a 2 Boss harcnál: A játék kezdeténél találsz egy kutyust ha kiszabaditod akkor a 2 Boss harckor nagy segitségedre lesz !
Mielött belépnél az óratorony környékére ha elötte elpuszitotd a Novistatort (hatalmas növény) akkor rengeteg vörös/kék/zöld ékkő hullik ki belöle !
Extra Scene with Luis : Mikor a kabint véditek Luis-sal löjj a fiúba 8x-or Luis hogy védje az életét rád lő egy Game Over-t eredményezve ! xD
Krauser weak points : Normál esetben a harci kés egy gyenge fegyver sokkal gyengébbet sebez mint a kézi fegyver ! Mégi smikor Krauserrel harcoltok harci késsel célozz a fejére ez 40 x-er erösebb mint az alap sebzés és többet árt neki mintha Magnummal lövöldöznéd !
15.000 PTA szerzése az El Gigante segitségével :
Miutám az egyik behemotot lelökted a lávába a másikkal végezz a hagyományos módon majd hagyd el a helyszint majd menj is vissza a behemot helyén 15000 PTA fog várni ! -
#5347 Jah ugy érdemes hogy végigviszed Pro fokon 1x és az újabb mentésből pro fokon megveszed a Chicago TypeWritert vagy a Handcannon-t maxolod ki !
Amugy a SWAT-os egyenruha az tulajdonképpen STARS costume ez a ruhája Leon-nak a Resi 2-ben ! A maffiás kinézetű costume-hoz meg alap hogy a Chicago Typewriter kell hozzá ! Mint a Mafiában ! :D
Amugy ha a 2 mentést töltöd be a special Costume-al tök mindegy mikor veszed meg az extra fegyókat mindig ott lesznek ! A lényeg az hogy az új mentést kell betölteni ! -
#5346 Azt tudom, hogyha a végigjátszás után mentett mentést betöltöm, akkor új játékot kezd ugyanazon a nehézségi szinten és ott egyből vehetek, tuningolhatok is fegyvereket és ott vannak a listában az extra fegyverek is.
De én Normal-on nem fogom végigjátszani megint, hanem teljesen új játékot kezdek Pro-n.
Akkor itt úgy lesz, hogy az első kör még nem tartalmaz majd semmi extra dolgot sem, hanem majd a második körben (második végigjátszás) lesznek elérhetőek az extra dolgok.
De ha esetleg nem lesz rájuk egyből pénzem, akkor a választott ruhától függetlenül ugyanúgy ott lesznek majd még az extra fegyverek a kereskedőknél a játék folyamán?
Csak mert nekem nem nagyon tetszik se az a SWAT-os kinézet, meg se az a Maffiás nem is tudom milyen ruha (gondolom ahhoz dukálna legjobban a Chi. Typewriter).
Igen, utánaolvasgattam a dolgoknak az árakkal, meg egyéb dolgokkal kapcsolatban, de köszi, hogy te is leírtad.
Valószínűleg én mindentől függetlenül akkor is a Handcannon-ra fogok gyűjteni, a Resi 5-ötben is nagyon sokat használtam. Szerintem nagyon stílusos fegyver, egyszerűen tetszik. :)
A figurákat majd akkor én is elkezdem gyűjteni, köszi az infókat erről is.
Lehet még akkor az előző Resi-kbe is belenézek majd, de akkor azokat csak éjszaka játszva. :P -
#5345 A figurákat ott tudod megnézni ahol a kincseket is lehet !
Olyat keress hogy Bottle Caps ! Ott van az eddigi megszerzett figurák !
Érdemes vele foglalkozni mert nagyon sok pénzt lehet vele keresni !
4 forduló van benne összesen 24 figura ! Minden egyes fordulóban 6 figurát lehet szerezni !
Első kör jutalma 5000 Második 15000 Harmadik 30000 és a negyedik ami egyáltalán nem könnyü az meg 50000 PTA !
Amugy az első 3 Resi játék az már Survival horror játék ! Ott már nincsen akció hanem csak para és rettegés ! xD
Ott már inkább a feladványok lehetnek bonyolultak mert elég sok logikai feladvány van benne ! És van ugy hgy egy helyre 3x-szor is vissza kell menni ! pl egy kulcsot vagy medált vagy egyéb cuccot kell szerezni egy lezárt ajtóhoz ami a továbbjutáshoz kell ! -
#5344 A Professional fokozatot csak akkor adja meg ha végigvitted Normalon !
Amugy utána néztem a dolgoknak és csak akkor válnak elérhetővé az extra fegyverek ha az a mentést töltöd be amit a játék végéna gép a felajánlja hogy elakarod-e menteni ? Ha azt betöltöd akkor kirrja hogy válasz Costume-ot Leonnak miután választottál indulhat is a játék !
És ha az új mentéssel az új costume-ben mész oda a kereskedöhöz akkor ott fog lenni mind a 3 extra fegyver !
A Handcannon ingyen de upgradelni kell a full upgrade bebeértve a bonus addont is ami a 99.9-es sebzést adja az összesen 790.000 PTA
És ott van az Infinite Rocket Launcher és a Chicago Typewriter !
Mindkettő 1 milla PTA-ba kerül !
Javaslom a Chicago Typewriterre érdemes gyüjteni ha még nincs meg az 1 milla PTA ! Mert onnantól kezdve minden fegyver feleslegessé válik !
Mert a Chicago Typewriter is egy elég erős fegyver de persze a Handcannon után !
Én mikor végeztem a játékkal akkor 687.000 PTA-m volt ! -
#5343 Igen, ez mind jó is, de még sincs ott semmi sem. Ugyanazok a dolgok vannak a kereskedőnél, amik az első végigjátszás alkalmával. Csak arra tudok gondolni, hogy először Professional-on is szükséges az egyszeri végigjátszás, aztán második körben már engedi az extra fegyvereket is.
Nagyon ki akarta a Capcom ennek a játéknak is húzni a szavatosságát látom, mint ahogy a Resi 5-nek is (5x játszottam ki :)). Nem tudom az előző Resi-k is ilyen szavatossági értékkel rendelkeznek-e. -
#5342 Elvileg ha végigvitted Normalon a játékot és a Seperate Ways-t is !
Akkor a kereskedönél elvileg ott kell lennie !! Ott kell lennie az Infinite Rocket Launchernek a Chicaho Typewriternek és a Handcannon-nak !! De a Rocket Launchert és a Chicago typewritert meg kell venned s kereskedőtől 1 milla pts-ért ! xD A Handcannonn meg ingyenes ! -
#5341 Na megvan az utolsó pálya is Leon-nal és ki is írta már, hogy elérhetővé vált a Handcannon és hogy ingyenes. Csak az érdekelne, hogy hol? :D
Mert én most új játékot kezdtem Pro fokozaton és az első kereskedőnél nem látom a választékok között. Ugyanúgy, mint a végtelen lőszeres rakétavetőt meg a Chicago typewriter-t sem. Ezek csak később lesznek elérhetők vagy csak azután, miután Pro-n is végigvittem a játékot? -
#5340 Közben azért alakulgat és annyira mégsem olyan szörnyű ez az egész.
Csupán csak ismerkedni kell a pályákkal, meg úgy önmagában az egész stílust megszokni. Mostanra már lazán generálok bármelyik pályán, bármelyik szereplővel (kivétel Leon) 7-80000-es pontokat, egyedül már csak az utolsó pálya hiányozna Leon-nal.
Azért nem könnyű ez vele, mert ugye a népek között egyszer csak bejön a képbe egy nagydarab láncfűrészes idegbeteg állat is, aki sokszor még a gránáttól sem áll meg, a leghatékonyabb fegyverünk, a Shoti meg csak egy kicsit hasztalan ellene. Ugyanis ugye a Shoti csak közelre jó. Ez meg ha 10 méteres közelben is van, fél másodpercen belül eltűnik a fejed a képernyőről. Ráadásul még csak elvetődni sem lehet, célzás közben persze, hogy nem lehet mozogni (még azután se egyből, miután lősz a shotival, mert csak akkor mehetsz tovább, miután "újrahúzza" a fegyvert). De közbe eszembe jutott ellene egy taktika, elvileg a flash gránáttal mindenki megtorpan egy időre, ezt majd még kipróbálom.
Először a fő sztorit, azután a kettő Ada-s küldetésmenetet (amúgy tényleg hasznos volt a Seperate ways. Sok dolgog volt, amit nem értettem, mikor először játszottam ki a játékot...pl a falusi harc közben a megszólaló harangszó).
Ezeket értetted mellékküldetés alatt gondolom. Vagy van még más is? Az extrák között nem találtam mást.
Az energiafegyver nem nagyon fog érdekelni youtube videók alapján, az már szerintem nem igazán illik az összképbe, viszont nagyon szeretném majd Handcannon-nal végigjátszani pro-n a sztorit. Kíváncsi vagyok milyen lesz vele a játékmenet.
A céllövöldében ezt az easter egg-et majd megnézem köszi.
Amúgy hol lehet megnézni a figurákat? :S -
#5339 A Plazma fegyver érdekessege, hogy lehet vele villantani, ami megvakit mindenkit, mint egy flash gránát, és ugyanbúgy megöli az idegen testrésszel rendelkezőke. -
#5338 Meg van benne egy prototipus Energia fegyver is amit akkor kapsz meg ha végigviszed Pro fokozaton ! De játék közben még ott volt a céllövölde is én direkt megkerestem az összes céllövöldét és addig nem szüntem mig be nem szereztem az összes Resi 4 figurát !
Egy kis easter egg a Resi 4-hez : Az utolsó céllövöldés pályán amikor a kastélyos céllövölde van ha meglövöd a csillagokat egy meteor fog lezuhanni az égből ! -
#5337 jah nekem bőven elég volt annyi hogy elértem mind a 4 pályán a 4 csillagot amivel unlockolta a karaktereket ! Ada Krauser Hunk És Wesker
Az én kedvencem Krauser volt azzal értem el a legtöbb pontot asszem 48 ezret ! Mert egyedül neki van egy brutál képessége amikor átalakul az egyik keze akkor aztán lehet ám irtani vele ! Csak meg kell várni mig feltöltödik !
Amugy magát csak a fő story-t vitted végig Leonnal ??
Mert ott van még 1 mellék küldetés és 1 kisebb Hadjárat Ada-val !
A Seperate Ways egyenlö a Leon fő story-javal csak ott Ada-val viszed végig az egész story-t ! Sok olyan dologra fény derül amit eddig nem tudtál igy lesz kerek a történet !
Az Assignment Ada meg egy rövid pályás melléküldetés !! De sokkal nehezebb eleve nincsenek checkpointok ha meghalsz kezdheted elölröl az egészet ! És jóval szivósabb ellebfelek vannak benne ! Főleg Krauser a legvégén !
-
#5336 Van a topikban valaki mazoista rajtam kívül, aki legális úton akarja megszerezni a Handcannon-t?
Mert én elkezdtem tegnap a Mercenaries mókázást és éjszaka 3 órán át annyira jutottam, hogy Leonnal az első 2 pályát tudtam csak teljesíteni 5 csillagra (voltak ez idő alatt kemény youtube-ozások is segítségként). Az a kemény, hogy ez még csak 2 győzelem és ugye mind az 5 karakterrel szükséges minden pálya 5 csillagos teljesítése, amibe valszeg bele fogok bolondulni, de akkor is megcsinálom.
Csak abban reménykedem, hogy a többiekkel menve, az erősebb fegyverekkel könnyebb dolgunk lesz. De gondolom, hogy lesz majd egyéb szívatás, hogy legalább ugyanolyan nehéz dolgunk legyen, mint Leon esetében.
Az biztos, hogy ha megszerzem a Handcannon-t, végigviszem vele pro fokozaton is a játékot, aztán törlöm a levesbe. :P -
#5335 Utánanéztem és ha kituningoljuk teljesen a Handcannon-t, akkor vehetünk hozzá olyan speciális tulajdonságot, hogy 99,9 sebzés (:P), + végtelen lőszer.
Tehát akkor 3 végtelen töltényes fegyver. -
#5334 Köszi, közben utánanéztem ennek-annak és rátaláltam erre. Ez talán még részletesebben írja le a feloldható tartalmakat.
A Handcannon feloldásával meg fogok szenvedni már most látom, mivel ugye az szükséges hozzá, hogy Mercenaries módban 5 csillagra teljesítsük az összes helyszínt, az összes szereplővel. Ez nem lesz semmi. Tudja valaki, hogy az 5 csillaghoz mennyi pontot kell elérni? :P -
#5333 hát ha nem trénerezel, akkor csak ezekhez. -
#5332 Ha megveszed a végtelen töltényes raksivetőt, illetve van egy tommy gun is végtelen ammoval (mind2 egy millkó), akkor egyből használhatod, nem kell mást megszerezni hozzá. És asszem itt csak ehhez a 2 fegyóhoz van végtelen töltény. -
#5331 Itt van az össze unlockolható dolog. -
#5330 hát az első képen jobban fest a játék.
nézhetjük, akár a fegyvert, akár a keritésléceket a háttérben. -
#5329 Ez a BloomRC2.2 kemény 32 kb-ja ad ekkora kontrasztot a 2. képhez képest? -
#5328 Én is kijátszottam a játékot és meg kell, hogy mondjam elég király egy játék lett ez. Kezdetben nagyon fapadosnak tűnt a Resi 5 után minden téren, de közben eléggé beleszoktam (az egér mozgást még a végére sem tudtam megemészteni, annál inkább a billentyűk segítségével szoktam meg a célzást, míg az egérrel csak apróbb korrigálásokat végeztem).
Eszméletlen hangulatos helyszíneket sikerült készíteni. Egyedül a legutolsó pár db laboros pályát untam kicsit (amúgy sem szeretem az ilyesféle helyszíneket).
Látom itt sem áll ám meg az élet végigjátszás után. Lenne is pár kérdésem vele kapcsolatban:
1. A kereskedőknél elérhetővé vált végtelen lőszeres rakétavető, amit a Resi 5-ben úgy kaptunk meg, ha 5 óra alatt végigjátszottuk a játékot. Én ezt 17 óra alatt játszottam ki (nyugis, minden zeg-zugot átvizsgáló tempóban). Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy mindenképp elérhetővé válik ez a végigjátszás során vagy szükséges mellé még egyéb kritérium?
2. Ha Professional szinten új játékot kezdek, akkor semmi mód sincs, hogy a régi cuccaimat magammal vigyem?
3. Ami ruhát kiválasztunk új játék kezdésnél, mindig is abban leszünk egészen a játék végéig?
4. A Mercenaries játékmódban beszerezhetünk bármi extrát, ami hasznunkra válik az alap játékmódban (pl új fegyver)?
5. Minden fegyvert lehet végtelen lőszeresre tuningolni? Ha igen, akkor ezt itt úgy kell elérni, hogy második végigjátszás alkalmával egy adott fegyvert maximálisan kituningolunk? -
#5327 -
#5326 Nah csináltam egy videót a re4 wii editionból!!!!
AZÉRT KICSI A VIDEÓ, HOGY KICSI MÉRETBEN NATIVBA NÉZHESSÉTEK...:D
Resident Evil 4 Wii Edition (nativ minőség) -
#5325 Hát ha a kastélynál vagy akkor kb a játék negyedénél vagy !
Ahol azt az idegsitő Salazar törpét kell állnadoan hallgatni !
Nagy öröm volt számomra mikor a túlvilágra küldtem ! Kezdett már nagyon idegesiteni ! -
METESTO #5324 3334443