• fery02
    Közben azért alakulgat és annyira mégsem olyan szörnyű ez az egész.

Csupán csak ismerkedni kell a pályákkal, meg úgy önmagában az egész stílust megszokni. Mostanra már lazán generálok bármelyik pályán, bármelyik szereplővel (kivétel Leon) 7-80000-es pontokat, egyedül már csak az utolsó pálya hiányozna Leon-nal.

Azért nem könnyű ez vele, mert ugye a népek között egyszer csak bejön a képbe egy nagydarab láncfűrészes idegbeteg állat is, aki sokszor még a gránáttól sem áll meg, a leghatékonyabb fegyverünk, a Shoti meg csak egy kicsit hasztalan ellene. Ugyanis ugye a Shoti csak közelre jó. Ez meg ha 10 méteres közelben is van, fél másodpercen belül eltűnik a fejed a képernyőről. Ráadásul még csak elvetődni sem lehet, célzás közben persze, hogy nem lehet mozogni (még azután se egyből, miután lősz a shotival, mert csak akkor mehetsz tovább, miután "újrahúzza" a fegyvert). De közbe eszembe jutott ellene egy taktika, elvileg a flash gránáttal mindenki megtorpan egy időre, ezt majd még kipróbálom.

Először a fő sztorit, azután a kettő Ada-s küldetésmenetet (amúgy tényleg hasznos volt a Seperate ways. Sok dolgog volt, amit nem értettem, mikor először játszottam ki a játékot...pl a falusi harc közben a megszólaló harangszó).
    Ezeket értetted mellékküldetés alatt gondolom. Vagy van még más is? Az extrák között nem találtam mást.

Az energiafegyver nem nagyon fog érdekelni youtube videók alapján, az már szerintem nem igazán illik az összképbe, viszont nagyon szeretném majd Handcannon-nal végigjátszani pro-n a sztorit. Kíváncsi vagyok milyen lesz vele a játékmenet.

A céllövöldében ezt az easter egg-et majd megnézem köszi.
    Amúgy hol lehet megnézni a figurákat? :S