• fery02
    Én is kijátszottam a játékot és meg kell, hogy mondjam elég király egy játék lett ez. Kezdetben nagyon fapadosnak tűnt a Resi 5 után minden téren, de közben eléggé beleszoktam (az egér mozgást még a végére sem tudtam megemészteni, annál inkább a billentyűk segítségével szoktam meg a célzást, míg az egérrel csak apróbb korrigálásokat végeztem).
    Eszméletlen hangulatos helyszíneket sikerült készíteni. Egyedül a legutolsó pár db laboros pályát untam kicsit (amúgy sem szeretem az ilyesféle helyszíneket).

Látom itt sem áll ám meg az élet végigjátszás után. Lenne is pár kérdésem vele kapcsolatban:

1. A kereskedőknél elérhetővé vált végtelen lőszeres rakétavető, amit a Resi 5-ben úgy kaptunk meg, ha 5 óra alatt végigjátszottuk a játékot. Én ezt 17 óra alatt játszottam ki (nyugis, minden zeg-zugot átvizsgáló tempóban). Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy mindenképp elérhetővé válik ez a végigjátszás során vagy szükséges mellé még egyéb kritérium?
    2. Ha Professional szinten új játékot kezdek, akkor semmi mód sincs, hogy a régi cuccaimat magammal vigyem?
    3. Ami ruhát kiválasztunk új játék kezdésnél, mindig is abban leszünk egészen a játék végéig?
    4. A Mercenaries játékmódban beszerezhetünk bármi extrát, ami hasznunkra válik az alap játékmódban (pl új fegyver)?
    5. Minden fegyvert lehet végtelen lőszeresre tuningolni? Ha igen, akkor ezt itt úgy kell elérni, hogy második végigjátszás alkalmával egy adott fegyvert maximálisan kituningolunk?