McDuff#4863
hello!
látom itt van sok okos ember,talán tudtok segíteni
nos
több problémám is vna:(bihazard 4+1.1.0 patch)
1.leszedtem a teljes magyarítást,telepítem megnéztem feliratokat,mindent jol felmásolt,de még sincs a játékban 1 deka magyar felirat se!h ezt külön ki kéne választani?hol rontottam el?(amit kétlek mert eccerűnek kéne lennie mint az 1x1)movie mappát megnéztem ott normálisan lejácca felirattal együtt a vidiket,játék közbe is lejácca csak felirat nélkül(vobsub-ot szedtem le)
2.sok modot szedtem le hozzá,viszont nem tom meik vna jo neki h szép legyen,olyan szintet szeretnék elérni mint Maxtreme-nek van,viszont ahogy néztem eccer nem írta le h mikkel érte el,csak pakolgatja a képeit összevissza de h mitől lesz olyan azt nem vágom(szedtem le Resident Evil 4 texture patch 2.0-et,Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod-ot plussz még azt a 3D Analyze-ot)javul tőle de nem eléggé,fény-árnyék ugyanugy nincs
szoval ha vki összetudná nekem írni h meik hozzá a legjobb és legszebb mod(nem kell link,megoldom!csak a neve az nekem elég)azért hálás lennék.vagy h a 3D Analyze-ben mien beállítások kellenek...