Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
= > #4691

PSN ID.: Beegabor

grebber
Milyen hibák?

Next PC upgrade: 2022

Seth
akkor vidd a hírt, hogy javítsák,mert igénytelen lesz 😄

Csak a hírhozó vagyok, semmi közöm a fordításhoz. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Seth
De ugye javítottátok azokat a hibákat amiket említettünk

Elkészült a játék részleges fordítása (csak a videók)!
Innen letölthetõ(elötte regisztrálni kell):

HUNosítók Team

PSN ID: Lord_Mortanius

grebber
Légyszíves irjátok le milyen sorrendbe kell felraknom a látványjavítokat illetve patcheket hogy müködjön frankon!!
Nekem Biohazard 4 van meg.

És ha ezt Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod leszedem akkor nem kel külön leszedni a realistic hair meg a highres_wep a High Resolution & Custom Switchblades és Highres Leon Jacket mert tartalmazza úgye??

Tehát akkor eddig Resident Evil 4 v1.1.0 EU Patch + Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod? Fog is mükdöni frankón az én verziomhoz?
+ Felrakom ezek mellé a gamecube -os textúra packot azt hadszoljon.

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
És mi meg is adtuk volna neki, hogy hol! Áhhh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát szegény gyerekeknek is legyen jó napjuk. A végén még azt kérdezné minden 2. ember hogy hol lehet letölteni. 😄

Qwerty4
Miért nem normális a jelenlegi egér pöccs?Sztem semmi baj vele...

Qwerty4

Sir Quno Jedi
Me kecsege! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Seth
jóvan mé árultad el? 😊

Még jó hogy ez a filmbõl van, de igazad van. 😄

nájsz, bár én egy normális egércuccnak jobban örülnék :S

Sir Quno Jedi
Szvsz. elég szar, meg mosott ratyi, de azé a géjkjúbos verziót ez is üti magasról!

Seth
Na kijött egy új textúra patch <#idiota>

Takimate
igen tényleg ... honnan?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Crackelt gamére crackelt patch kell? Ha igen honnan szedhetem le?
A Hannigan-es beszélgetéseknél még mindig akad, hiába lépek ki mindenbõl a tálcán, de azért ez így már élvezhetõ...
Azzal indítottam, mégse ment. És igazán a játék akkor akad be, amikor beszélünk Hannigan-el. De akkor borzalmasan. Lehet, hogy a vírusírtó miatt, nemtom, azt még megnézem 😊
Nem a rendes indítóikonnal kell a játékot indítani, hogy az egérpeccs mûködjön, hanem a LOADER nevû alkalmazással, ami a játék fõkönyvtárában kell, hogy legyen, ha jó helyre települt a peccs.

Ha elkapta, nem ereszti!

Tapasztalataim szerint 30 FPS-re van maximalizálva a játék. Akármilyen szuper a géped, nem lesz több. Kevesebb viszont igen, kis idõre, ha pl. MSN üzenet fut be játék alatt, vagy ilyesmi.

Ha elkapta, nem ereszti!

És akad a patchel! AKAD! Ne szórakozzon már velem! celeron 2,8 ghz, 1 gb ram, hd2600 pro 512 mb. Jericho meg se röccent, ez meg akad...
Vki el tudná mondani, hogy miért nem megy nekem az egér patch? A játék amúgy crackelt, és rajta van a patch.
Köszi az ötletet. Magamtól az életben rá nem jöttem volna, hogy NEM a sprintelés gombot kell nyomni ebben az esetben, hanem az entert. Eszméletlen.

Ha elkapta, nem ereszti!

egyáltalán azt nyomod amit kell? 😊
ha jól emlékszem az enter volt a sprint
Seth
Egyeltalán nem kell olyan rohadt gyorsan nyomkodni.Melyik része nem megy, maga a sprint vagy a félreugrás?
Még azt sem figyeli ha közben mást is nyomkodsz. Szóval nyomd a sprintet,aztán amikor vmi más tûnik fel akkor nyomogassá mindent egyszerre(enter,shift,ctrl)

Újabb 15 alkalommal eltaposott az a rohadék kõ. Olyan gyorsan bökdösöm a sprint gombot, hogy az már tovább nem fokozható. Tényleg azt várják itt el, hogy 10 hertznél gyorsabban bírja valaki a gombot nyomkodni???? Ha igen, akkor uninstall, mert ez szimpla elmerozzantság.

Ha elkapta, nem ereszti!

A legvégén persze el kell ugrani, én arra írtam hogy sprint közben kell-e, ott csak a sprintet kell nyomni és semmi mást (elõször én is azt hittem hogy ott még irányítgatni is kell)

Qwerty4
De kell, ki kell szökni egyszer a kõ elõl.Nem?
Én így emlékszem.

Qwerty4

Nem kell más gomb csak a sprint de azt kurvagyorsan kell nyomkodni!

Qwerty4
ahogy csak bírod, üssed azt a gombot k*rva gyorsan.
Csak figyelj mikor kell félre szökni, akkor már nem a sprintgombot kell nyomni.

Qwerty4

Köszi, majd még 40-szer megpróbálom. De kb. milyen ütemû bökdösés kell neki? Közben nem kell valami mást is, pl. az elõre haladás gombot?

Ha elkapta, nem ereszti!

Qwerty4
Hogy nehogy belém kössön valaki:mutatja (helyesen).

Qwerty4

Qwerty4
Még gyorsabban nyomogatni a sprintet és figyelj arra mikor kell jobbra vagy balra szökni, mert azt is kell...
Mutassa melyik gombbal kell és mikor!

Qwerty4

CD kulcs: 15120632222116

Ha elkapta, nem ereszti!

Látom, itt többen végigvitték már a játékot annak minden irányítási rettenetessége ellenére.
Emlékszik még valaki arra, hogy az 1-1 fejezetben a nagy legurított szikla elõl hogyan lehet elmenekülni? Mondja a játék, hogy nyomkodjam a sprintelõ gombot, amit vagy 40-szer megpróbáltam, de akár folyamatosan nyomom, akár gyorsan nyomogatva, mindenképpen elüt a szikla. Mi a halált kell itt csinálni????

Ha elkapta, nem ereszti!

Könyörgöm írja le valaki, hogy mi a CD Key! Nagyon kellene! Leírtam valahova, de pont azt nem találom :-D

Köszi! Köszi! Köszi!

Ez a magyar feliratos játék létezik is vagy csak valaki megcsinálta a feliratot és összevágta?

Sziasztok!

Le tudnátok írni nekem a Biohazard 4-nek a CD Key-ét?

Köszönöm elõre is: andiku!

ahha tehát ha párat belevágok meghal de ha 3000-et rálövök meg se érzi!! ez teccik.. és hol lehet a kést tuningolni?
nem linkelnél be egyet lécci? nagyon jó lenne!<#szomoru1><#szomoru1>
youtube-on rengeteg video van errõl a harcról, nézz meg egyet

hello! a vörös ruhás csajjal elakadtam nemrég a sztori vége felé ahol azt a fõpapot vagy kit kell lelõni aki vissza tudja lõni a rálõtt golyókat meg nem igazán fog rajta semmi. állandóan beleveri a fejem a földbe és megöl pedig volt hogy rálõttem minden muníciómat.. dögöljön meg! tud valaki ötletet adni? köszi!!
Gondolom a Rising szóból... + én már a Outbrakot is láttam felkelésnek fordítani. 😊
jó ez a Magyarítós dolog, de én még mindíg azt mondom jobban jársz ha inkább tanulsz egy kis angolt (az ilyen félrefordításnál már minden jobb). zombifelkelés??? ez hogy jött ki?

Nézem a játék magyar nyelvû ismertetõjét...

Leon Kenedy X évvel ezelõõt mûár túlélte a Raccon City beli ZOMBIFELKELÉST: 😊

Érdekes. Zegény zombik biztos felkeltek az alkotmányos jogaikért és hangosan skandálva követeltek még agyat...
MerlinW
Ez elég "Cool" fordítás😊

[merlinw.org]

a murder gyilkosság és nem gyilkos <#idiota> (az a murderer)
azt nem értem hogyha vki nem tud angolul akkor minek áll neki fordítani (szótár nélkül fõleg<#vigyor1>)