Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Lord_Mortanius
Innen letölthetõ(elötte regisztrálni kell):
HUNosítók Team
PSN ID: Lord_Mortanius
Nekem Biohazard 4 van meg.
És ha ezt Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod leszedem akkor nem kel külön leszedni a realistic hair meg a highres_wep a High Resolution & Custom Switchblades és Highres Leon Jacket mert tartalmazza úgye??
Tehát akkor eddig Resident Evil 4 v1.1.0 EU Patch + Skotinoulis Xfile és Mercenaries Xscr magasfelbontású textura mod? Fog is mükdöni frankón az én verziomhoz?
+ Felrakom ezek mellé a gamecube -os textúra packot azt hadszoljon.
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
Ha elkapta, nem ereszti!
ha jól emlékszem az enter volt a sprint
Még azt sem figyeli ha közben mást is nyomkodsz. Szóval nyomd a sprintet,aztán amikor vmi más tûnik fel akkor nyomogassá mindent egyszerre(enter,shift,ctrl)
PSN ID.: Beegabor
Ha elkapta, nem ereszti!
Csak figyelj mikor kell félre szökni, akkor már nem a sprintgombot kell nyomni.
Qwerty4
Ha elkapta, nem ereszti!
Mutassa melyik gombbal kell és mikor!
Qwerty4
Ha elkapta, nem ereszti!
Emlékszik még valaki arra, hogy az 1-1 fejezetben a nagy legurított szikla elõl hogyan lehet elmenekülni? Mondja a játék, hogy nyomkodjam a sprintelõ gombot, amit vagy 40-szer megpróbáltam, de akár folyamatosan nyomom, akár gyorsan nyomogatva, mindenképpen elüt a szikla. Mi a halált kell itt csinálni????
Ha elkapta, nem ereszti!
Köszi! Köszi! Köszi!
Le tudnátok írni nekem a Biohazard 4-nek a CD Key-ét?
Köszönöm elõre is: andiku!
Leon Kenedy X évvel ezelõõt mûár túlélte a Raccon City beli ZOMBIFELKELÉST: 😊
Érdekes. Zegény zombik biztos felkeltek az alkotmányos jogaikért és hangosan skandálva követeltek még agyat...
azt nem értem hogyha vki nem tud angolul akkor minek áll neki fordítani (szótár nélkül fõleg<#vigyor1>#vigyor1>)