Jamiroquai
  • Milagrosz #1146
    Sziasztok!

MEGJÖTTEM!!!! Ugyan a suli miatt, kicsit szét vagyok csúszvan de most végre van 2 percem írni nektek! Szal' röviden: Fél 10-kor indult a vonat és 4 körül értem ki Salzburgba. Rövid városnézés stb. Aztán következett, ami még nem volt!
    Zsoma! A gép-bevitelre, a "fedeles táska effektet" találtam ki. A táskám elején volt egy zseb, jól belegyömöszöltem a gépet, aztán szegény kis hölgy jött nekem, hogy tasche, tasche...mondom, mi van? -én lenni külföldi- aztán mielőtt hozzá ért volna felhajtottam a fedelét és a mellkasomon szorongatva a gépet, megmutattam a táskám tartalmát. -Ennek örömére, vettem egy 3 Eurós Zipfert- :-))
    Szóval, fél órás késés szokás szerint! KÖZBEN ELŐRE KÜZDÖTTEM MAGAM A 3. SORBA!!! Szegény biztonságis fiúcskát nem egyszer szembe vakuzva... Ha, tudtam volna, hogy ilyen "bunyevác" is tudok lenni, akkor valami jobb gépet viszek magammal! De, azért remélem így is örültök majd a képeknek!
    A fénytechnika nekem is feltűnt! Főleg, mert már marha uncsi volt a várakozás és bőven volt idő megnézni a színpadot. Valamiféle épített keret volt, számomra furcsamódon csak függesztett volt a dolog. A 4 sarkon ott dekkolt 4 ürge -nagy tapsot kaptak, amikor látványosan "versenyt másztak" felfelé-. A Pecsában úgy emléxem nem volt a 2 vászon kivetítő sem, meg a háttérben az effektek sem. Órák villogtak, meg a szokásos zöld csíkok stb... (Kicsit cikis volt, mert a gép nem tudott beállni miattuk, de roppant hangulatos volt!) Jay ott állt tőlem 3 méterre!!! Számomra... wowwww!! Katarzis élmény! Most a jobb oldal volt a "huncutabb" Szállt a füst 1000-rel! Még fel is dobtak neki egy cigit, mire ő azt mondta, hogy ne szívd el lépj rá és végig "rendre intette" őket néha. (De azért többet tartózkodott a színpad jobb szélén) :-)) Furcsa volt számomra, hogy a közönség nem az a szenvedélyesen tomboló összetételű volt! Amikor Lengyelországban voltam U2-n, szinte alig láttam a kezektől, itt semmi. (De ezt Bono-ék is mondták). Bocsi, most mennem kell! Ha valakinek kérdése van nyugodtan!

Üdvözöl mindenkit: Milagrosz