Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Volt füstös pub,de elég lepukkant...
-Volt élõzene (vendéglátós, de volt George Benson is meg Doobie Brothers,
a mi külön kérésünkre<#vigyor2>#vigyor2>) egy étterem teraszán.
Bár egyszer kint is esett, akkora zuhé volt hogy Menyussal szanaszét áztunk,
egy idõ után már nem is futottunk úgyis mindegy volt...
Verona jutott eszünkbe<#hehe>#hehe>
uff a rézbõrûeknek 😊 KÉPET ide az utazásról!!!!
\"SLICE of LIFE\"
egy másik lézerkardozós videó és egy teljes banda bemutatás.
Ezen kívülnagyon sok egyéb felvétel van még ,amit Chris csinált, csak annyira recseg ,hogy hang nélkül érdemes csak megnézni.
Az uw-re hamarosan beszúrom azt a néhány maradék videót, amit érdemes megmutatni másoknak is.
Visszatértem én is, de meglepõdve látom, hogy kevés üzi érkezett az elmúlt héten. De nembaj; legalább nem maradtam le sok mindenrõl<#zavart1>#zavart1>
meg annyira ugrált mindenki, mi is,<#nyes>#nyes>
hogy nem lett volna értelme..
például a Deeper underground alatt. DDD<#worship>#worship>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hát tulajdonképpen a fél koncertet felvette Tep, meg Chris.
Én meg csináltam rengeteg fényképet.
Canned heat
Cosmic girl
Corner of the earth
Revolution 1993
Feels just like it should
Music of the mind
Too young to die
Space cowboy
Little L
+ a banda bemutatása - 2/3 -áig
+ Jay KAy amikor lézerkardozik két szám között
nem minden zeneszám teljes, és eléggé recseg is a hang, mert
fényképezõvel lett csinálva, ráadásul a mélynyomó éppen elõttünk volt,
ezért lett rosszab a hang, de azért eél jól fel lehet javítani.
Én, ha lesz idõm, akkor összedobom a VideoCD -met, hogy tv -n is
meg tudjam nézni megint.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A légyeges kérdésem az, hogy akkor tulajdonképpen hány számot sikerült archiválni audióban a "Jamiroquai Mozgalomnak" a 20.-ai bulin.
Van esély, hogy így vagy úgy az egész, igen jól sikerült koncert anyaga meglesz?
Zsombor Papa
\"SLICE of LIFE\"
A videócédét is el akarom készíteni, mert a csajok a kávéházban,már
nagyon kíváncsiak az élményeimre,
csak még nincsen elég idõm megcsinálni rendesen...
no nembaj, de hát ha egyszer itt a jó idõ, minekünk az a jó,
akkor megy a biznisz.<#hawaii>#hawaii>
nehogy lehalljon a topig. D
egyébként jó nyaralást.
addigis archiváljatok minden érdekes újdonságot! Helloo!<#wave>#wave>
mert már nagyon meg akarom csinálni a koncert anyagából a Video CD -t.<#smile>#smile>
Az infót Györgyi küldte az indexrõl! Köszönet neki!<#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
szerinted azokat a kiszögellésekez hogyan lehet kiszedni ?
te hogyan csinálod ? - a Goldwave -vel.
majd megnézzük milyen profi javítóprogrammal operál a srác. D<#eljen>#eljen>
Én még egyetlen koncertrõl sem láttam ennyi különbözõ képanyagot.
Naná ,hogy megéri jóban lenni matey-el. egyébként tep most simán kérhetnél mateytõl valami anyagot, ami nincs meg és nehéz hozzájutni<#eplus2>#eplus2>
magyar rajongók úgyis csak az uw-rõl fogják töltögetni , mert a másikat nem ismerik........mellesleg Matejtõl fogjuk letölteni /remélhetõleg/ a turné többi állomásának anyagait is.....szal érdemes vele jóban lenni.
\"SLICE of LIFE\"
úgyhogy a recsegõs verziók elárasztják a rajongókat.még jó ,hogy a képek nem recsegnek, nameg hogy bõven van még mit mutogatni.
de ha ez nem ,akkor ezzel tutira össze lehet rakni:
-easy video joiner
...-nekem ez a kedvencem<#vigyor2>#vigyor2>
a programokat pedig bátran használni...
Nekem az a tervem még, hogy a két részlettben felvett klipeket,
egy videóba vágom össze, a vágásnál leveszem picit a hangerõt,
így jó lesz..
Csak kell még egy videóösszeillesztõ program, nem tudsz ilyet ?
a lightsaber videó Chris-tõl van, a többi videó tep-tõl. A képek Little l tõl (azaz tõled😊 és Chris-tõl vannak. Chrisnek még rengeteg használható videója van, csak a hangot kell megcsinálni. Erre viszonylag sok idõt kell szánni, szóval azt majd Horvátország után (magyarul jövõ7 után) állok/unk neki buherálni. Továbbá ígéret is érkezett már képküldésre, szóval még bõvülni fog
egy ideig az archívum. Aztán átadjuk az utókornak😊
Én a teljes képállományomat átküldtem Menyusnak, aki ferakta már a képeket/ vagy egy részét az oldalára.
Tep is feltöltötte az összes videóját.
Amit meg Chris csinált, az a Menyus oldalán található videók ?
mer a Krisz is felvette, ez a felvétel nála jobban sikerült. ki kellett volna várni, amég rendberakjuk annak a hangminõségét.
Ez az egyik az a 7db live albumomból , aminek nemtom a címét.......ez a rendezetlen töltögetés eredménye<#szomoru1>#szomoru1>
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
mivel a Goldwave program új hangfájlokat csinál, ezért kell hozzá egy
audio to video mixer:
video-audio mixer
Csak még az eredeti videók hangját kell továbbkozmetikázni hogy jobb legyen,
én Equaliser -rel, lecsökkentettem az 1000 Hz, és a 2400 Hz -es tartományt,
mert a recsegés és hujjogás fõleg onnan jön.....
sok sikert a programokhoz srácok.<#taps>#taps>