1964

Jamiroquai
-
újabb remix a funkinon; ezúttal a starchild lett megbuherálva.. -
Ilyet akarok zongorásba!!!!! -
Igen! De, ebből is látszik, hogy milyen békés emberek élnek ott! :-)) -
azt a pirospólós biztonságist vakuztad le sokszor ? DDD
-
Szóval ezek az osztrákok olyan savanyúak voltak ? 
nem csoda....
Azt is megértem smikor Jay Kay azt mondta hogy Budapestre mindig szívesen jönnek,
meghiszem azt, hiszen milyen fergeteges buli volt a Pecsában...
-
Nagyon szívesen, bár jobban élveztem volna a szurkolást veletek 1üt! Gondoltam, elkiabálom magam, hogy tud-e valaki magyarul...
A fickó nem szólt semmit! Meg inkább srác volt ő. Furcsa volt, hogy nem láttam olyan nagy drabális biztonságiakat, bár azt mondják a végén csúnyán kilöktek egy srácot..., én nem láttam, meg semmi rendbontást sem. Szóval, nagyon rendes volt! Nem szólt, csak a dohányzásért integetett néha. Meg néha, kedvesen lehajolt :-) (persze csak mert vizet osztogatott a rászorulóknak) Ezt nálunk is szokták? Még sosem voltam ilyen közel! -
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/051006/Salzburg_050_buta.jpg[/img][/url]]Salzburg_05. :-) -
menyus77! Valmit csináltam, de nekem nem úgy műxik,mint neked! Azért, remélem jó lesz valmire! :-)) -
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/051006/Salzburg_045_buta.jpg[/img][/url]]Salzburg_05. -
Húúú de közel voltál , tényleg :) naon jó/szép képek , köszönjük 
a piros pólós fickó nem volt mérges a fgép miatt? -
-
Hali! Most idő hiányban szenvedek, de meg fogom próbálni , amit mondtál! Amiket küldtem, nyugodtam felrakhatod! Sőt, köszi! Ui.: írjál! :-) -
ráklikkelsz a "mehet" alatti gombok közül a kép-re, beírod az url-t--> magyarul azt a linket írod ide be, amit pl a kepfeltoltes.hu oldalra feltöltöttél. Ha gondolod leírom hogy kell oda feltölteni, de előbb próbáld ki, mert nem oylan nehéz!! Viszont amiket nekem küldtél azokat ki tudom ide linkelni, ha gondolod! -
Sajna nem én vagyok a aaa3! Ő pont majdnem középen állt. Lehet, hogy csacsi vagyok,de hogy kell ide berakni a képet? Please, help me! -
Te vagy aaa3 az index-fórumban? mert van ott 2 kép ami 
huhh , mennyivel jobb így a színpadkép (kivetítővel) -
Bercy (France) 2005 -ös bootleg az Mtey-en!!!!! -
Köszönjük az élménybeszámolóóót 
nagyon vártuk már
Képeket be tudod ide rakni? -
Zsoma #1147 Állítólag azért is volt 1-2 számmal kevesebb a repertoáron, mert elég savanyú volt a közönség nagy része... Kösz a beszámolót meg a képeket! -
Sziasztok!
MEGJÖTTEM!!!! Ugyan a suli miatt, kicsit szét vagyok csúszvan de most végre van 2 percem írni nektek! Szal' röviden: Fél 10-kor indult a vonat és 4 körül értem ki Salzburgba. Rövid városnézés stb. Aztán következett, ami még nem volt!
Zsoma! A gép-bevitelre, a "fedeles táska effektet" találtam ki. A táskám elején volt egy zseb, jól belegyömöszöltem a gépet, aztán szegény kis hölgy jött nekem, hogy tasche, tasche...mondom, mi van? -én lenni külföldi- aztán mielőtt hozzá ért volna felhajtottam a fedelét és a mellkasomon szorongatva a gépet, megmutattam a táskám tartalmát. -Ennek örömére, vettem egy 3 Eurós Zipfert- :-))
Szóval, fél órás késés szokás szerint! KÖZBEN ELŐRE KÜZDÖTTEM MAGAM A 3. SORBA!!! Szegény biztonságis fiúcskát nem egyszer szembe vakuzva... Ha, tudtam volna, hogy ilyen "bunyevác" is tudok lenni, akkor valami jobb gépet viszek magammal! De, azért remélem így is örültök majd a képeknek!
A fénytechnika nekem is feltűnt! Főleg, mert már marha uncsi volt a várakozás és bőven volt idő megnézni a színpadot. Valamiféle épített keret volt, számomra furcsamódon csak függesztett volt a dolog. A 4 sarkon ott dekkolt 4 ürge -nagy tapsot kaptak, amikor látványosan "versenyt másztak" felfelé-. A Pecsában úgy emléxem nem volt a 2 vászon kivetítő sem, meg a háttérben az effektek sem. Órák villogtak, meg a szokásos zöld csíkok stb... (Kicsit cikis volt, mert a gép nem tudott beállni miattuk, de roppant hangulatos volt!) Jay ott állt tőlem 3 méterre!!! Számomra... wowwww!! Katarzis élmény! Most a jobb oldal volt a "huncutabb" Szállt a füst 1000-rel! Még fel is dobtak neki egy cigit, mire ő azt mondta, hogy ne szívd el lépj rá és végig "rendre intette" őket néha. (De azért többet tartózkodott a színpad jobb szélén) :-)) Furcsa volt számomra, hogy a közönség nem az a szenvedélyesen tomboló összetételű volt! Amikor Lengyelországban voltam U2-n, szinte alig láttam a kezektől, itt semmi. (De ezt Bono-ék is mondták). Bocsi, most mennem kell! Ha valakinek kérdése van nyugodtan!
Üdvözöl mindenkit: Milagrosz
-
Bercy
; ez a párizsi sportaréna
-
Wow micsoda fénytecnika... 

hol is volt ez ? -

.........[szóhoz se jut]
-
Úhh mekkora kemény buli lehetett ez is! 

-
valami ilyesmi a mostani koncikon a fénytechnika:
BERCY - DEEPER UNDERGROUND -
Tegnap este küldött egy sms-t, hogy ott van a Saltzburg arénában a B.8. sorban!
de jó dolga volt valakinek!!!

-
Akkor jó!Látni fogja az új díszletet meg fénytechnikákat, nameg más számokat is hallani fog élőben! Dejóú neki! 

-
Zsoma #1138 Igen, elment, és igen, vitt... -
Remélem végül elment! a vonat út elég hosszú! -
Ma Milagrosz-nak jó napja lesz , remélem vitt gépet magával -
ilyen (új)ságtól mit vársz? :))
-
Zsoma #1134 A Blikk is jól le van maradva, mert ez már 2 hetes hír...
-
biztos abban az angol rendszámú buszban voltak,
mint ami a Pecsa előtt is állt ....
A koncert DVD -n is elmondta, hogy ebben a buszban élte le a fél életét. DDD -
ma volt a Blikk-ben : Akkorát esett Jay Kay a turné-buszban , hogy a karját 7 öltéssel kellett összevarrni......hmmm
......szerencsére nem a fejét verte be
-
szerintem a disco-ba remix nélkül is marha jól lehetet(ne) mind2-re zúzni.
hát a give hate a chance remix; alá van pakolva a dobgép, aztán szeva.. -
hát igen........jó számokat így elb@szni
-
hallottam őket. hát igen. remix.. -
Time Won't Wait (GA El Beako Remix) (8.05mb mp3)
Give Hate A Chance (RS Wet Dog Remix) (7.48mb mp3)
funkin-on -
nembaj,
Jamiroquai rajongók nagyon kitartóak, majd kimegy előző nap.
kell még paplan és párna is. DD
viccet félretéve, érezd jól magad.Milagrosz. hajrá funky -
Zsoma #1126 Hát elég szarul mennek ki a vonatok, reggel 7 és este 7 között semmi nem ér ki...
http://www.elvira.hu/elvira.dll/uf?ed=05.09.22&i=budapest&e=salzburg&v=&mikor=0&d=&u=45&x=0&y=0#A1 -
Mindenkinek köszönöm a segítséget!!! Ha, nem sikerül átadnom a jegyet valakinek, kimegyek aznap vonattal! Aztán majd jól, tudosítok! M.