Underworld-Underworld:Evolution
  • lokista12
    Ja én tegnap néztem meg másodjára a moziban de csak azért mert amikor elősször néztem nem a "filmre" figyeltem!A van helsingbe jobbak a vérfarkasok de nekem ez a film pörgősebnek tünt és tünik!A van helsing csak a látványra és a minnél misztikusabb világképre ment meg hát a langyi akciok tudom valaki idiotának tart ezért de mindenki nek más az izlése!Az underworld-be több az akcio pörgös meg minden most hogy a filmet néztem kiderült egy két forditás baki ! Tudom mindenki vagy majdnem mindenki látta már itt a filmet de én figyeltem a szövegre és azt vettem észre hogy amikor emberi alakban bejön a néger vérfarkas és ott van a testébe az a négy darab szar és megkérdezi tőlle a főnök hogy megszerezted? és a csávó a jelenetben azt mondja elég érthetően hogy NO és azt irják ki magyarul hogy igen az egy kicsit idiota aki forditota!Meg van még egy két ilyen baki mint példáulhogy az ut közepén a csajszi leparkol meg hogy a csávo fejét szana széllyel karmolja a fő vámpir és semmi nincsen rajta ezeket meg lehetne csinálni jobban is!