"attól még lehet valaki jó zenész hogy nem metalcore bandája van"
Ilyet nem is mondtam, mert iszonyat nagy fasság lenne:)
Viszont akár tetszik, akár nem, black metálban (death az már más tészta) nagyonis jellemző a hozzá nem értés. Ezzel most nem fikázni akarom, ettől (is) lesz olyan a stílus amilyen, és nekem is a kedvenceim közé tartozik, de ha valami előremutató, elgondolkodtató, változatos zenét akarok hallgatni, akkor nem 1349-et meg Marduk-ot fogok betenni, hanem mondjuk egy Between The Buried And Me-t.
Ja, és örülnék, ha nem az egyik legmainstreamebb zenekart hoznád fel példának(azoknak nézz utána, amiket pár hozzászólással korábban írtam), mert az újvonalas amerikai metalcore tény hogy egy kalap fos, az összes post-hardcorenak csúfolt breakdowntengerrel együtt.
Mint említettem 'core' zenékből rengeteg szar van, ezzel nem is vitatkozom, mivel iszonyat nagy divat mostanában a stílus, de ettől függetlenül nagyon sok jó banda is létezik. Csak azt tudom mondani hogy hallgass bele párba, a Faceless-t nagyon tudom ajánlani.
Bocsi, ha kissé hosszú lett, és mielőtt valaki leszólna, nem flame-elni szeretnék, csak érzékenyen érint, ha az egyik kedvenc stílusomat szólják le, de próbálok értelmes válaszokat adni, amennyire tudok.