banner_0.jpg

• Matthew Prosac
    Nekem az szúrja a szememet hogy van pénz Debrecenben és az MTK-nál is, de mégsem akarnak olyan (nívós) játékosokra költeni, akikkel a nemzetközi színtéren is több esélyünk lenne. Valahol logikus, mert a magyar bajnokságot ezekkel a játékoskeretekkel is meg lehet nyerni, a bl-uefa kupa selejtezőiben meg úgysem jutnak el a csoportkörökig, akkor pedig minek több pénzt áldozni a csapatra.
    Évekkel ezelőtt telivolt a DVSC-vel a Nemzeti Sport, hogy mennyire jól gazdálkodnak a pénzzel, gyakorlatilag (?) az egyetlen csapat volt amely profitot termelt és nem adósságot. Halmosi, Dzsudzsák, Kouemaha triót sem apró pénzért adták el és körülbelül 120-250 millió forint lehet egy évben a DVSC tiszta bevétele.
    Kérdés mégegyszer: Miért nem erősítik meg úgy a keretet, hogy a nemzetközi porondon is több eséllyel induljanak? Ha minden évben vesznek 2 játékost 50M (200.000 euró) értékben, akkor 3-4 év múlva egy egész jó kis Loki állhatna össze. A vezetőség ugyanaz mint 3 éve, és akkor sem nem szórták el a pénzt, elvileg meg kell hogy legyen, se stadionra, se játékosokra nem adtak ki.
    Szerintem van ott pénz (akárcsak az MTKnál), mégsem tesznek lépéseket, csak egy helyben toporognak. Nekem ez szúrja a szememet.