banner_0.jpg

• Sheva
    Kerekes Zsombor örömmel fogadta, hogy magyar csapattársa lesz

2005. 09. 07. 15:00

Ugyan a hónap elején Zsombi Hollandiába szerződött, Lothar Matthäus meghívta őt a válogatott keretbe, így jelenleg is Magyarországon tartózkodik.

A támadó nem sok időt töltött új csapatánál, a holland Willem II együttesénél, hiszen Lothar Matthäus szövetségi kapitány meghívásának eleget téve jelenleg is a válogatott kerettel készül a ma esti Magyarország - Svédország vb-selejtező mérkőzésre.
    - Új csapatomnál az idő rövidsége miatt az edzésig még nem jutottam el, a Hollandiában eltöltött néhány nap a lakáskereséssel telt, illetve egyéb ügyeimet intéztem – kezdte mondandóját Kerekes Zsombor. - Külön öröm számomra, hogy Fehér Csaba a csapattársam lesz, hiszen ő már régóta futballozik a hollandoknál, így minden bizonnyal nagy segítségemre lesz a beilleszkedésben. A Willem II háromcsatáros rendszerben játszik, nekem a támadósor középső posztján szánnak szerepet a klub vezetői. Ami a ma esti mérkőzést illeti, azt hiszem mondanom sem kell, mindent megteszünk, hogy legyőzzük a svédeket, az ellenfél nagyon jó csapat, ám mi is jó formában vagyunk, így bízom a sikerben.
    A válogatott labdarúgótól igyekeztünk minél több friss információt megtudni a ma esti meccsel kapcsolatban. Lothar Matthäus a tervek szerint egycsatáros rendszerben küldi majd pályára a csapatot, Halmosi Péter szereplése gyakorlatilag biztos, Éger László csatasorba állítása jelenleg még kérdéses.