4278
-
#2186 Olyanom nincs :(((
Rádió is nyomatni fogja?
Ált.ban az nagyobb hangulatot hoz mint a élő képi adás. Számomra :P
-
Nadi #2185 Ha jól tudom a sport2:((( -
#2184 Sport1 közvetítí?
-
#2183 S szerintetek nyerünk?
Hülye kérdés: NYERÜNK! NYERÜNK! De reálisan nézve?
-
Nadi #2182 Ezek vannak
Kedden 13 órakor száll fel a debreceni repülőtérről a Lokit szállító gép.
Mától gőzerővel készül a DVSC labdarúgócsapata a csütörtökön magyar idő szerint 18 órakor kezdődő Donyeck elleni UEFA-mérkőzésre. Az együttes délután egy edzésen vesz részt, majd kedden 13 órakor Ukrajna felé veszi az irányt. A debreceni repülőtérről felszálló 30 fős kisgép közel három és fél órás út után landol majd a bányavárosban, ahol délután szintén gyakorlatot tart Supka Attila. Szerdán a mérkőzés időpontjában edzenek játékosaink a Sahtar stadionjában. Az UEFA-találkozót követően a gárda azonnal visszaindul Debrecenbe. Labdarúgóink pénteken pihennek, de szombaton már a hétfőn esedékes Újpest elleni bajnokira készülnek.
A DVSC edzőpárosa, Supka Attila és Herczeg András Kijevben járt, hogy megtekintse UEFA-ellenfelünk Arsenal elleni bajnoki meccsét.
A Loki UEFA-kupa ellenfele, a Sahtar Doneck hétvégén Kijevben, az Arsenal Kijev ellen játszotta soron következő bajnoki mérkőzését. A találkozóra – amely gólnélküli döntetlennel zárult - a riválist feltérképezendő elutazott Supka Attila és Herczeg András is.
- Hamar kiderült, hogy erős csapat a Sahtar, nagyon jó játékosok alkotják – mondta honlapunknak a DVSC vezetőedzője. - Az Arsenal Kijevvel jó meccset játszottak, de ezen a napon nem úgy jött ki nekik a lépés, ahogy elképzelték. Sorsdöntő jelent volt, hogy az első félidőben kiállították a Donyeck egyik meghatározó játékosát, Brandaót, ám a csatár kiválása ellenére végig a Sahtar játszott fölényben.
Az edzőpáros természetesen azért is szerette volna élőben megtekinteni a donyeckiek meccsét, hogy felmérje, melyek azok a hibák, amelyeket ki lehet majd használni, és mi az, amire nagyon oda kell figyelni.
- A Sahtar egyik erőssége, hogy rendkívül erős a középpályás sora, hiszen három brazil és egy ukrán válogatott játszik ezen a poszton, de a támadóikra is nagyon oda kell majd figyelnünk. Mindenesetre bízom benne, hogy egységes, masszív játékkal ígéretes eredményt tudunk elérni.
-
#2181 A Donyeck elleni meccsről vannak már bővebb infók?
-
Nadi #2180 A Loki Szurkolók Egyesülete a következő labdarúgó-bajnoki mérkőzésen, azaz a szeptember 19-i, DVSC-AVE Ásványvíz–Újpest rangadón jótékonysági gyűjtést szervez a székelyföldi árvízkárosultak megsegítésére.
A mérkőzés ideje alatt a szervezők több helyen is urnát helyeznek el, amelyekbe mindenki – anyagi helyzetéhez mérten – elhelyezheti azt az összeget, amellyel segíteni kíván a rászorulókon.
A Loki Szurkolók Egyesülete fejenként 500, azaz összesen 100 ezer forinttal, míg a DVSC-AVE Ásványvíz labdarúgói is jelentős összeggel járulnak hozzá az adományhoz.
A pénzsegélyt a közeljövőben Kobátfalva polgármesterének adják át személyesen a gyűjtés szervezői. Az urnabontás és a pénz átadása a nyilvánosság előtt történik majd.
-
#2179 ház elég kira ez is gabber thx -
#2178 Tényleg nagyon jó. Egyszerű mégis kifejező -
#2177 mondom ez nem a legjobb, este kaptok jobbat -
Nadi #2176 Köszönjük MESTER!! -
#2175 otthon csinálok egy jobbat, addig ez jó .... -
#2174 -
#2173 így van Ferenczi jött Bogdanovics helyére bízom még benne -
Rudee #2172 Vettek a helyükre mást. Tegnap írt alá egy macedón is. -
#2171 elment kerekes is meg bogdanovics is!áhh,vége ennek a csapatnak! -
#2170 én is őt akartam ajánlani mint banner mestert :) -
Nadi #2169 Készíti gabber Mester! -
#2168 majd a banner frissíteni kléne hisz Bogdanovics nincs már itt -
#2167 Kerekes Zsombor örömmel fogadta, hogy magyar csapattársa lesz
2005. 09. 07. 15:00
Ugyan a hónap elején Zsombi Hollandiába szerződött, Lothar Matthäus meghívta őt a válogatott keretbe, így jelenleg is Magyarországon tartózkodik.
A támadó nem sok időt töltött új csapatánál, a holland Willem II együttesénél, hiszen Lothar Matthäus szövetségi kapitány meghívásának eleget téve jelenleg is a válogatott kerettel készül a ma esti Magyarország - Svédország vb-selejtező mérkőzésre.
- Új csapatomnál az idő rövidsége miatt az edzésig még nem jutottam el, a Hollandiában eltöltött néhány nap a lakáskereséssel telt, illetve egyéb ügyeimet intéztem – kezdte mondandóját Kerekes Zsombor. - Külön öröm számomra, hogy Fehér Csaba a csapattársam lesz, hiszen ő már régóta futballozik a hollandoknál, így minden bizonnyal nagy segítségemre lesz a beilleszkedésben. A Willem II háromcsatáros rendszerben játszik, nekem a támadósor középső posztján szánnak szerepet a klub vezetői. Ami a ma esti mérkőzést illeti, azt hiszem mondanom sem kell, mindent megteszünk, hogy legyőzzük a svédeket, az ellenfél nagyon jó csapat, ám mi is jó formában vagyunk, így bízom a sikerben.
A válogatott labdarúgótól igyekeztünk minél több friss információt megtudni a ma esti meccsel kapcsolatban. Lothar Matthäus a tervek szerint egycsatáros rendszerben küldi majd pályára a csapatot, Halmosi Péter szereplése gyakorlatilag biztos, Éger László csatasorba állítása jelenleg még kérdéses. -
#2166 Supka Attila: Válogatott labdarúgóink nélkülözése nem jelent különösebb nehézséget
2005. 09. 07. 14:10
Alig több mint egy hét múlva lép pályára Donyeckben labdarúgócsapatunk, hogy megmérkőzzön a helyi Sahtar gárdájával. Együttesünk vezetőedzőjét többek között arról is kérdeztük, hogy jelent–e hátrányt a felkészülésben a nemzeti válogatottaknál érdekelt játékosaink távolléte.
A DVSC-AVE Ásványvíz együttese a bajnoki szünetben válogatott futballistáink nélkül készül a Sahtar Donyeck elleni UEFA Kupa-mérkőzésre. Supka Attilát, csapatunk vezetőedzőjét arról kérdeztük, hogy jelent–e hátrányt a felkészülés során Éger László, Halmosi Péter, valamint Máté Péter távolléte, illetve arra is kíváncsiak voltunk, hogy Ronald Habi és Dragan Vukmir kiesését követően a védekező középpályás feladatot melyik labdarúgónk látja majd el.
- Válogatott labdarúgóink nélkülözése nem jelent különösebb nehézséget számunkra, talán csak annyiból, hogy ők a gyakorló játékban értelemszerűen nem tudnak részt venni, viszont a válogatottnál elvégzik a szükséges edzésmunkát, így nincs lemaradásuk a többiekkel szemben – vélekedett Supka Attila. - Dragan Vukmirnak, az orvosok 6 heti rögzítőkötést írtak elő, csak ezt követően derül ki, hogy milyen intenzitású munkát végezhet, mennyire terhelhető. A védekező középpályás poszton több játékos is rendelkezésre áll, hogy végül ki kapja ezt a feladatot, az a jövő héten válik majd el.
Vezetőedzőnket ezt követően arra kértük, hogy ossza meg velünk a válogatott mérkőzésekkel kapcsolatos gondolatait: - Természetesen mindkét meccsen fontos lenne a győzelem, ami nem csak a nemzeti együtteseink helyzetén, de a magyar futball egészén is nagyon sokan lendítene. A továbbjutás lehetőségét egyelőre fölösleges latolgatni, ahhoz először meg kell nyerni a mai összecsapásokat. -
#2165 -
Nadi #2164 Debrecen felé jövet lerobbant a Honvéd busza, ezért a találkozó másfél óra késéssel kezdődött el. A türelmes szurkolók nem bánták meg, hogy maradtak, hiszen gólokban gazdag mérkőzést láthattak, a Loki 6-3-ra verte a vendégeket.
Felkészülési mérkőzésen a DVSC-AVE Ásványvíz csapata a Bp. Honvéd együttesét látta vendégül. A találkozó másfél óra késéssel kezdődött, mivel a vendégek busza lerobbant, ám nem bánkódtak azok, akik maradtak, hiszen három perc elteltével már 2-0-ra vezetett együttesünk Mészáros, majd Bronovics góljával. Nem sokat kellett várni az újabb hazai találatra, hiszen Sidibe megtréfálva Tóth kapust tovább növelte az előnyt, amelyet a szerb támadó, Brnovics ismét megtoldott még eggyel. Ezzel még nem volt vége a félidei gólgyártásnak, ugyanis a hajrában Miro szépített.
A folytatásra alaposan visszaesett az iram. A vendégek kihasználva védőink tompaságát Bostor, majd Zana révén szorossá tették az eredményt. A meccs végéhez közeledve aztán újra támadásba lendült a Loki és előbb Hengemühle, majd Mészáros talált a hálóba beállítva a 6-3-as végeredményt.
Supka Attila a mérkőzés után elmondta, hogy a mérkőzés folyamán látott jó és rossz megoldásokat a csapattól, utóbbit megpróbálják kijavítani.
DVSC-AVE Ásványvíz - Bp. Honvéd 6-3 (4-1)
Oláh Gábor utca, 3000 néző. Vezette: Berettyán.
DVSC: Tomic - Bernáth, Hegedűs (Virág), Komlósi, Szabó O. - Mészáros, Kiss (Nikolov), Dzsudzsák, Madar (Jeremiás) - Sidibe (Ferenczi), Brnovics (Hengemühle)
Bp. Honvéd I. félidő: Tóth I. - Kovács N., Kovács Z., Udvari, Erdei - Miro, Raffael, Genito, Lanner, Bozovics - Tancara
Bp. Honvéd II. félidő: Ráthy - Tőkés, Baranyai, Debreceni, Bostor - Dobos, Dancs, Lázár, Zana - Alves, Vencel
Gólszerzők: Mészáros 2, Brnovics 2, Sidibe, Hengemühle, illetve Miro, Bostor, Zana -
#2163 na végre egy jó hír -
#2162 Én ezt már komolyan nem hiszem el! Miért tettétek az újpest meccset hét órára? -
Nadi #2161 A 28 éves támadóval négyéves szerződést kötött a DVSC.
A DVSC vezetői megegyeztek Ferenczi Istvánnal. A 28 éves, 191 centiméter magas játékos magyarországi pályafutása során 71 gólt rúgott az NBI-ben. Korábban megfordult a Zalaegerszeg, a Győr, az MTK és a Vasas csapatában, de a légiós életbe is belekóstolt, hiszen a Vfl Osnabrück, a Levski Szófia és a török Rizespor gárdáját erősítette. Utóbbi klubja szerződésszegést követett el ellene, így szabadon igazolhatóvá vált. Klubunk felkereste a csatárt, aki végül megegyezett a DVSC elöljáróival és négyéves szerződést írt alá. Ferenczi már ma megkezdi a felkészülést újdonsült csapatában.
-
#2160 Ők tényleg jók.
Sowunmi és Sidibe viszont szerintem nem igazán. -
#2159 apropó tényleg! Genito... meg a kispesti mozambikok -
#2158 szerintem forduljunk Afrika felé ahogy a legtöbb francia csapat teszi: igazoljunk szenegáli/ghánai/dél-afrikai játékosokat/csatárokat. 2 év múlva Makukula, Boyamengu, Babanfayang, Maruba nevű játékosok rohangálnak az NB1-es pályákon! ha már itt tartunk akkor igazoljuk le Lebohang Mokoena-t!! Ő tényleg igazi tehetség és csatár! -
#2157 jó de Maradona nem úgy játszott egy meccsen mint egy vadállat harmadosztályú argentín védő
Totti többször találja el az ellenfél lábát mint a labdát -
#2156 Vierit is szívesen láttam volna a Debrecenben :) -
#2155 Hát biztos jobban értesz az olasz focihoz mint én - lévén hogy juve drukker vagy és gondolom követed a seria a dolgait - így lehet igazad van. Én csak azt látom amely Róma meccset a tévében néha megnézek, a hétköznapi Tottit nem ismerem. Amit a meccsen látok, az alapján nekem szimpatikus figura. De ez már másik világ, ne menjünk ebbe itt bele ;] -
#2154 Ettől függetlenül Maradona azért nagyobb játékos, mint Lineker. =) -
#2153 a nagy jelzőt én nem csak a játéktudásra hanem a jellemre is értem
egy nagy futballistának nem csak a játékával kell előrukkolnia -
#2152 Hát Totti elég nagy ;] De Signoriról volt szó, és szegény már tényleg öregecske. De még így is van benne annyi, hogy üde színfolt legyen a hazai mezőnyben. De hát BL nincs, így Guiseppe sem jön. -
#2151 nagy olasz focistára gondolt -
#2150 Totti idejött volna? -
Nadi #2149 Szerintem ő csak akkor jött volna, ha BL-be jutunk:( -
#2148 Eléggé :)
S mivan azzal a nagy olasz focistával , aki szóba jött?
-
Nadi #2147 öreg...