banner_0.jpg

• Nadi
    A támadó a Manchester United elleni meccset követően, csütörtökön délután indul Tilburgba, hogy az ügyeit intézhesse.

Támadónk már a DVSC-AVE Ásványvíz - Manchester United Bajnokok Ligája-selejtezőt követően elutazik új csapatához, a holland Willem II együtteséhez, hogy ügyeit intézze.
    - Nehéz egy ilyen jó közösséget itt hagyni, Debrecen minden szempontból ideális, és szerettem ezt a város, éppen ezért alaposan átgondoltam a lehetőségeimet a jövőmet illetően - nyilatkozta honlapunknak Kerekes Zsombor.- Az anyagiak döntöttek a távozás mellett, hiszen 32 éves vagyok, be szeretném biztosítani a jövőmet. Kétéves szerződést írtam alá a hollandokhoz, így elképzelhető, hogy visszatérek még Debrecenbe, amennyiben számítanak rám a DVSC vezetői. A Manchester United elleni meccset követően, csütörtökön délután indulok Tilburgba, ahol az ügyeimet intézem majd, de előfordulhat, hogy nem sokáig maradok, ha kapok meghívót a Málta elleni VB-selejtezőre, még szeptemberben visszatérek Magyarországra. Egyébként élő szerződésem volt a DVSC-vel, az eredeti megállapodásban rögzítettek szerint szinte ingyen vihettek volna el a hollandok, ám tekintettel arra, hogy sokat köszönhetek a Loki vezetőinek, írtunk egy módosított szerződést, amellyel már a DVSC sem jár rosszul. Szerencsére a tilburgiak belementek az üzletbe, így elmondhatom magamról, hogy már második alkalommal adott el a Debrecen.