Debreceni VSC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Debrecen!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Remélem a Mencseszter rug egy 6-ost a DVSC-nek legalább nem akkor a vereséggel lesz tele minden nem pedig a DVSC agyonsztárolásával ami már nevetséges.
Next PC upgrade: 2022
Nagyon nem bizakodok, mert azért a paírforma az papírforma, de remélem jó meccset fogunk látni. 😊
2005. 08. 09. 16:45
Az RTL Klub élõben közvetít, a Duna TV felvételrõl két alkalommal is leadja a ma esti mérkõzést.
Mint ismert, a ma este 21.05-kor kezdõdõ Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzést az RTL Klub élõben sugározza. Közvetlenül a találkozó végét követõen, 23.05-tõl az összecsapást felvételrõl leadja a Duna Televízió is, így a határainkon túl élõ magyarok is megtekinthetik a selejtezõt. A Duna TV szerdán 14.20-tól ismételten mûsorra tûzi a mérkõzést.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
remélem , hogy.....
nem remegõ lábbal és megilletõdve fognak játszani
az elsõ 20 percet gól nélkül átvészeli a csapat
erõszakos balkáni focit kell játszani, mert az ellen tehetettlenek az angolok
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"de ZTE vs. MU-en is a MU-nak szúrkoltam (pedig akkor is utáltam MU-t de zetét a legjobban zetét msot is azok akkra egy köcsögök)"
"nagyon röhögtem old traffordon 5-0-on"
2005. 08. 09. 14:30
Ryan Giggs, Louis Saha, John O’Shea és Quinton Fortune kivételével mindenkire számíthat ma este Sir Alex Ferguson.
Arról már beszámoltunk, hogy Angliában nincs túl nagy sajtóvisszhangja a ma esti BL-selejtezõ mérkõzésnek, és a belépõjegyek sem úgy fogynak, mint ahogy arra elõzetesen számítatni lehetett. Mint jeleztük, nem lesz teltház az Old Trafford-stadionban - elõzetes becslések szerint így is 50000 nézõ tekinti majd meg a helyszínen a találkozót -, vagyis a 2000 fõs Loki-tábornak ismét ki kell tennie magáért, ha fel akarja venni a versenyt a jelentõs túlerõvel szemben, de a spliti tapasztalatokra építve nyugodtan kijelenthetjük, ezzel nem lesz gond. Persze nem csak a lelátón, hanem a gyepszõnyegen is nehéz párharcra számíthatunk. Ma esti ellenfelünk szakvezetõje, Sir Alex Ferguson a spliti találkozót követõen figyelemreméltónak nevezte együttesünk Hajduk ellen elért 8-0 arányú összesítését, a videokazettákról megtekintett mérkõzések alapján pedig úgy vélekedett, csapatunk egységes, taktikailag érett társaság és kemény ellenfél lesz. Mindezt számadatokkal is alátámasztotta a manchesteri klub honlapjának adott nyilatkozatában, igaz a rúgott és kapott gólok tekintetében a szakvezetõ számunkra kedvezõ irányba tévedett. Valter di Salvo erõnléti edzõ csatlakozva Fergusonhoz szintén csapatunk remek kondícióját említi, a Loki erejét pedig többek között a masszív középpályás sorunkban látja. Ferguson egyébként szinte minden labdarúgójára számíthat a 21.05-kor kezdõdõ összecsapáson. Sérülés miatt az észak-ír John O’Shea, a francia Louis Saha, a dél-afrikai Quinton Fortune, és a walesi Ryan Giggs nem lehet ott a ma esti Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzésen. Veretes névsor, de bizonyára nem okoz majd különösebb gondot a maródiak helyettesítése a skót szakember számára, aki örömmel fogadta, hogy megoldódott Rio Ferdinand ügye, miután a labdarúgó ismételten elkötelezte magát a Manchester United együtteséhez - ezúttal 2009-ig -, így a skót menedzser továbbra is számolhat a védõvel. Pályára léphet az argentín Gabriel Heinze is, aki sérülés miatt többhónapos kihagyást követõen immár újra társaival készülhetett.
A Manchester United várható összeállítása:
Van der Saar – G. Neville, Ferdinand, Silvestre, Heinze – Fletcher, Keane, Scholes – Cristiano Ronaldo, Van Nistelrooy, Rooney.
2005. 08. 09. 13:35
Játékosaink Manchester belvárosában tettek egy sétát, amely közben számtalan Loki-szurkolóval találkozhattak. A nagy utat megtett drukkerek biztosították a csapatot támogatásukról.
A magyar idõ szerint 21 óra után öt perccel kezdõdõ Manchester United elleni mérkõzés elõtt a csapat tagjai lazításképpen városnézõ körútra mentek. Vásárolgatásra ugyan nem nagyon volt idõ, hiszen Supka Attila háromnegyed órára engedte el tanítványait, ám valószínûleg nem is állt szándékában senkinek sem az üzletekben elidõzni, mivel már mindenkinek a mai derbin jár az esze. Labdarúgóink tisztában vannak a mérkõzés súlyával, ezért talán kicsit feszültebbek, ellentétben egy héttel ezelõtt Splitben. Az viszont már biztos, hogy a szurkolókon semmi sem múlik majd. Valamennyi repülõgép és busz megérkezett, így rengeteg Loki-mezbe öltözött drukkerrel találkozattak Böõrék. A nagy utat megtett fanatikusok bíznak a csapatban, és mint mondták, végigszurkolják majd a mérkõzést, hogy ezzel is segítsék együttesünket.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere már többször is dicsérõleg szólt a Debrecen csapatáról, ám annyira messze, mint legutóbb, talán még egyszer sem merészkedett. A világ leggazdagabb klubjának szakvezetõje ugyanis a klub honlapján egyenesen odáig ment, hogy a Loki a legerõsebb ellenfél, akivel a Manchester szembekerült a selejtezõkön.
- A Debrecennek több mérkõzését is láttam az elmúlt idõben, és azt kell mondjam, hogy remek teljesítményt nyújtottak minden alkalommal - kezdte Sir Alex Ferguson. - Nagyon erõs, jó csapattal állunk majd szemben, a játékosai nagyszerû formában vannak. Eddig hét meccset játszottak, ezeken 18 gólt lõtt és 1 kapott a csapat, ami nagyon lenyûgözõ.
Itt jegyeznénk meg, hogy a világ talán legnagyobb hírû futball-szakembere a matematikával bizonyára hadilábon áll. A Loki tétmeccsbõl ötöt játszott (két Szuperkupa döntõ, két BL-selejtezõ, és egy bajnoki), ezeken eddig 15 rúgott mellett öt kapott gólt regisztrálhattunk. Persze lehet, hogy Sir Alex más szisztéma szerint számolta Sándorék mérkõzéseit...
2005. 08. 09. 11:30
A szigetországi sajtó igen visszafogottan foglalkozik a ma esti Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzéssel.
Már csak órák választanak el minket attól, hogy Luis Medina Cantalejo, spanyol játékvezetõ a sípjába fújjon, és kezdetét vegye az Old Trafford-stadionban a Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzés. Meglehet számunkra az eredménytõl függetlenül – persze ki ne remélné a sikert, a tisztes helytállást – örökké emlékezetes marad a ma esti kilencven perc, az angol sajtó a szigetország idõjáráshoz igazodva, meglehetõsen hûvösen fogadja a találkozót. Supka Attila tegnapi sajtótájékoztatóján csupán két televíziós társaság (az egyik a BBC volt) képviseltette magát, és a brit újságírókat sem ihlette meg a 21.05-kor kezdõdõ találkozó. A mai angol lapok legfeljebb egy oldalt szánnak az összecsapásnak, de a Lokiról még ezekben az írásokban is csak kevés szó esik, úgy tûnik Michael Owen és a bajnokság, sokkal inkább mozgatja a fantáziájukat, mint csapatunk vendégszereplése. Csak remélhetjük, hogy a budapesti visszavágó elõtt másképpen vélekednek majd.
Sok sikert kívánok a csapatnak, és szeretném hogy egész Európa megtanulja a DEBRENCEN nevét.
HAJRÁ DEBRECEN ÉS HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4