Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
azt irtam , hogy te szereted? olvasd má el mégegyszer ..

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forza milan
mindenki igy nézi,de én hiszek a 2 gyözelemben!sokan kiröhögnek,dehát...

forza milan
nem szóltam le!szeretem,de nem kedvenc!

gercse
én csak reálisan nézem,de higgy a szép gyõzelemben

forza milan
mondjuk tudom hogy ez leheteteln,egyeseknek,de én nem gonodlom ugy hogy olyan szoros meccsel tudnánk továbbjutni,bár mindenki tudja hogy mi is az ki is az a MU,de én szép szereplésre számitok!

gercse
hát a mostani szereplés alapján oda valók de ha feljavullnának akkor bennmaradnhatnának

gabber_saviola
<#ejnye1> olvasd már el amit irtam .........és nem leszolni a Palermot

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forza milan
én nem szeretnék szoros meccset!én szép gyözelmet akarok,nem seretem a szoros meccset,ha magyar szereplésröl van szó!

forza milan
énis😄!!!!!olyan jó lenne,de nem akarok itt idegelni a fradistákat,de a véleményem az,hogy oda volna legjobban való!

1etértek az elsõ mondattal, de most ezt hanyagoljuk😄DD

forza milan
én palermos?ne röhögtessé má!milanos vok ha érdekel!ebként jóhogy fradi fan vagy,de mégse kivánod a lokinak a 6-0-ás vereséget!

gercse
én fradista vagyok és a debrecen ellen fogadtam tipp mixen,de szeretném ha egy szoros meccsen mondjuk 2-1 re kapna ki a dvsc, és itthon nyerne 1-0-ra,ebben benne lennétek ti is nem,mert én igen

NuCLEARScoRp
Remélem a Fradi oda jut ahova való.. le a másodosztályba.. <#vigyor1><#vigyor1>

Hajrá Debrecen!!! <#eljen><#eljen>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

gabber_saviola
lemerem fogadni hogy Palermo és Fradi fan vok 😛

forza milan
le merem fogadni hogy fradista vagy!!!!!!!!!!!!!!!nekem tudod mi a véleményem?hogy az a nevetséges,ahogy a ferencvárosban biznak,ennyi baki,ennyi veszteség után!inkább örülhetnél hogy egy magyar csapat idáig is eljut!már bocs,de ilyen szemétséget még nem hallottam,jóhogy a magyar dolgokban azt mondják,hogy kapojon egy 6-ost,de nemzetközi szereplésnél,azért ez már...én inkább örülnék neki,örülök is!a másik meg,a fradit tul lehet sztározni?nem viszi semmire,nem mutat fel semmi!ujpest?öngólokat gyárt az is!sopronnak is drukkolok az uefában!hajrá magyarok,magyar csapatok!ez az én véleményem!

Sheva
isten úgyse 😄DDDDDDDDDDDDDD

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Remélem, nem buzi léderer kommentálásával adják😄

Én is szeretlek<#levele>

Dani20
örülök h magyarnak érzed magad <#levele>

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Sheva
köszönjük a kommentedet majd ne csapd be magad után az ajtót szia

grebber
Anyázatok nyugodtan de ezt már nem birom.
Remélem a Mencseszter rug egy 6-ost a DVSC-nek legalább nem akkor a vereséggel lesz tele minden nem pedig a DVSC agyonsztárolásával ami már nevetséges.

Next PC upgrade: 2022

Sheva
hát igen ezzel én is vigyázok 😊

FtranX
egy kcisit én is reménykedem, de nem szeretném magam nagyon beleélni, mert abból valszeg nagy csalódás lenne. 😊

Sheva
hát bízunk a hatalmas bravúrban 😊

FtranX
na megvettem a söröcskémet ma estére.
Nagyon nem bizakodok, mert azért a paírforma az papírforma, de remélem jó meccset fogunk látni. 😊

Sheva
A Duna Televízió felvételrõl sugározza a mérkõzést

2005. 08. 09. 16:45

Az RTL Klub élõben közvetít, a Duna TV felvételrõl két alkalommal is leadja a ma esti mérkõzést.

Mint ismert, a ma este 21.05-kor kezdõdõ Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzést az RTL Klub élõben sugározza. Közvetlenül a találkozó végét követõen, 23.05-tõl az összecsapást felvételrõl leadja a Duna Televízió is, így a határainkon túl élõ magyarok is megtekinthetik a selejtezõt. A Duna TV szerdán 14.20-tól ismételten mûsorra tûzi a mérkõzést.

Sheva
legyen igazad <#eljen> <#worship>

Dani20
olyan focit kéne játszani ahol is berugunk 1-2 golt ! ;O)

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

gabber_saviola
jaj de várom már a meccset .....

remélem , hogy.....
nem remegõ lábbal és megilletõdve fognak játszani
az elsõ 20 percet gól nélkül átvészeli a csapat
erõszakos balkáni focit kell játszani, mert az ellen tehetettlenek az angolok

Dani20
csak a LOKI <#felkialtas>

Sheva
na zaért szerencséjük van

9csöves9
nem fogják, a retek klub osztotta el hogy melyik idõpontokban tölti le a büntetést

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kivancsi leszek ronaldot le fogjatok-e tudni kapcsolni. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Srácok én akkor fogok idegbajt kapni ha a meccset nem látom mert az ORTT beszünteti a retekklubb mûsorjogát egy-két órára,valami 2001-es mûsor miatt. Egyébként hajrá Loki!! "egy Tatabánya drukker"

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

1 MSN beszélgetés:
"de ZTE vs. MU-en is a MU-nak szúrkoltam (pedig akkor is utáltam MU-t de zetét a legjobban zetét msot is azok akkra egy köcsögök)"
"nagyon röhögtem old traffordon 5-0-on"

Sheva
Az angolok erõs kerettel vágnak neki a DVSC elleni mérkõzésnek

2005. 08. 09. 14:30

Ryan Giggs, Louis Saha, John O’Shea és Quinton Fortune kivételével mindenkire számíthat ma este Sir Alex Ferguson.

Arról már beszámoltunk, hogy Angliában nincs túl nagy sajtóvisszhangja a ma esti BL-selejtezõ mérkõzésnek, és a belépõjegyek sem úgy fogynak, mint ahogy arra elõzetesen számítatni lehetett. Mint jeleztük, nem lesz teltház az Old Trafford-stadionban - elõzetes becslések szerint így is 50000 nézõ tekinti majd meg a helyszínen a találkozót -, vagyis a 2000 fõs Loki-tábornak ismét ki kell tennie magáért, ha fel akarja venni a versenyt a jelentõs túlerõvel szemben, de a spliti tapasztalatokra építve nyugodtan kijelenthetjük, ezzel nem lesz gond. Persze nem csak a lelátón, hanem a gyepszõnyegen is nehéz párharcra számíthatunk. Ma esti ellenfelünk szakvezetõje, Sir Alex Ferguson a spliti találkozót követõen figyelemreméltónak nevezte együttesünk Hajduk ellen elért 8-0 arányú összesítését, a videokazettákról megtekintett mérkõzések alapján pedig úgy vélekedett, csapatunk egységes, taktikailag érett társaság és kemény ellenfél lesz. Mindezt számadatokkal is alátámasztotta a manchesteri klub honlapjának adott nyilatkozatában, igaz a rúgott és kapott gólok tekintetében a szakvezetõ számunkra kedvezõ irányba tévedett. Valter di Salvo erõnléti edzõ csatlakozva Fergusonhoz szintén csapatunk remek kondícióját említi, a Loki erejét pedig többek között a masszív középpályás sorunkban látja. Ferguson egyébként szinte minden labdarúgójára számíthat a 21.05-kor kezdõdõ összecsapáson. Sérülés miatt az észak-ír John O’Shea, a francia Louis Saha, a dél-afrikai Quinton Fortune, és a walesi Ryan Giggs nem lehet ott a ma esti Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzésen. Veretes névsor, de bizonyára nem okoz majd különösebb gondot a maródiak helyettesítése a skót szakember számára, aki örömmel fogadta, hogy megoldódott Rio Ferdinand ügye, miután a labdarúgó ismételten elkötelezte magát a Manchester United együtteséhez - ezúttal 2009-ig -, így a skót menedzser továbbra is számolhat a védõvel. Pályára léphet az argentín Gabriel Heinze is, aki sérülés miatt többhónapos kihagyást követõen immár újra társaival készülhetett.

A Manchester United várható összeállítása:
Van der Saar – G. Neville, Ferdinand, Silvestre, Heinze – Fletcher, Keane, Scholes – Cristiano Ronaldo, Van Nistelrooy, Rooney.

Sheva
Városnézésen a csapat

2005. 08. 09. 13:35

Játékosaink Manchester belvárosában tettek egy sétát, amely közben számtalan Loki-szurkolóval találkozhattak. A nagy utat megtett drukkerek biztosították a csapatot támogatásukról.

A magyar idõ szerint 21 óra után öt perccel kezdõdõ Manchester United elleni mérkõzés elõtt a csapat tagjai lazításképpen városnézõ körútra mentek. Vásárolgatásra ugyan nem nagyon volt idõ, hiszen Supka Attila háromnegyed órára engedte el tanítványait, ám valószínûleg nem is állt szándékában senkinek sem az üzletekben elidõzni, mivel már mindenkinek a mai derbin jár az esze. Labdarúgóink tisztában vannak a mérkõzés súlyával, ezért talán kicsit feszültebbek, ellentétben egy héttel ezelõtt Splitben. Az viszont már biztos, hogy a szurkolókon semmi sem múlik majd. Valamennyi repülõgép és busz megérkezett, így rengeteg Loki-mezbe öltözött drukkerrel találkozattak Böõrék. A nagy utat megtett fanatikusok bíznak a csapatban, és mint mondták, végigszurkolják majd a mérkõzést, hogy ezzel is segítsék együttesünket.

Petyus_
Máris leigazolták õket? 😞(

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

csum666
Mit egséz Európa... Az egész világ!!!😄😄😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Sheva
Manchester, augusztus 9., 12.00 A Szuperkupa döntõjérõl elfelejtkezett a MU szakvezetõje.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere már többször is dicsérõleg szólt a Debrecen csapatáról, ám annyira messze, mint legutóbb, talán még egyszer sem merészkedett. A világ leggazdagabb klubjának szakvezetõje ugyanis a klub honlapján egyenesen odáig ment, hogy a Loki a legerõsebb ellenfél, akivel a Manchester szembekerült a selejtezõkön.
- A Debrecennek több mérkõzését is láttam az elmúlt idõben, és azt kell mondjam, hogy remek teljesítményt nyújtottak minden alkalommal - kezdte Sir Alex Ferguson. - Nagyon erõs, jó csapattal állunk majd szemben, a játékosai nagyszerû formában vannak. Eddig hét meccset játszottak, ezeken 18 gólt lõtt és 1 kapott a csapat, ami nagyon lenyûgözõ.
Itt jegyeznénk meg, hogy a világ talán legnagyobb hírû futball-szakembere a matematikával bizonyára hadilábon áll. A Loki tétmeccsbõl ötöt játszott (két Szuperkupa döntõ, két BL-selejtezõ, és egy bajnoki), ezeken eddig 15 rúgott mellett öt kapott gólt regisztrálhattunk. Persze lehet, hogy Sir Alex más szisztéma szerint számolta Sándorék mérkõzéseit...

Sheva
Az angol sajtót nem hozta lázba a ma esti mérkõzés

2005. 08. 09. 11:30

A szigetországi sajtó igen visszafogottan foglalkozik a ma esti Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzéssel.

Már csak órák választanak el minket attól, hogy Luis Medina Cantalejo, spanyol játékvezetõ a sípjába fújjon, és kezdetét vegye az Old Trafford-stadionban a Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzés. Meglehet számunkra az eredménytõl függetlenül – persze ki ne remélné a sikert, a tisztes helytállást – örökké emlékezetes marad a ma esti kilencven perc, az angol sajtó a szigetország idõjáráshoz igazodva, meglehetõsen hûvösen fogadja a találkozót. Supka Attila tegnapi sajtótájékoztatóján csupán két televíziós társaság (az egyik a BBC volt) képviseltette magát, és a brit újságírókat sem ihlette meg a 21.05-kor kezdõdõ találkozó. A mai angol lapok legfeljebb egy oldalt szánnak az összecsapásnak, de a Lokiról még ezekben az írásokban is csak kevés szó esik, úgy tûnik Michael Owen és a bajnokság, sokkal inkább mozgatja a fantáziájukat, mint csapatunk vendégszereplése. Csak remélhetjük, hogy a budapesti visszavágó elõtt másképpen vélekednek majd.

Sheva
<#worship> így ma este zúgjon hogy HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabber_saviola
Ma este a minden Magyar embernek csak EGY csapat létezik a földön...a Debrecen!

Sok sikert kívánok a csapatnak, és szeretném hogy egész Európa megtanulja a DEBRENCEN nevét.

HAJRÁ DEBRECEN ÉS HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!

Persze, hogy túlzás, de hát... Valójában itt nem arról van szó, hogy továbbjutott a Loki a 3.körbe, hanem ahogy ezt tette. 8-0 a Hajduk ellen.

sapkafej
Azért az az utóbbi 10 év túlzás.

György

Készüljünk fel, egy olan lehetõségre is, hogy a Debrecen simán kikap Manchesterben, esetleg 8-0 lesz az összesített, de akkor sem kell elkeseredni, mert a Debrecen többet tett már a magyar fociért, mint a többiek összesen az elmúlt 10 évben. Nagyon szurkolunk a Lokinak itt a Vajdaságban is.

mesor
20 évente a magyar csapatok megverik a MU-t! Most pont évfordulója van ennek!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Sheva
így vn a másodiknak kell bjöni én sajna nem mondhatom le az esti edzésemet szal az elsõ félidõt nem látom 😞

mesor
HAJRÁ LOKI!!!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4