banner_0.jpg

• Sheva
    Komlósi küzd a csapatba kerülésért

2005. 08. 17. 17:25

A Real Madrid ellen a Puskás Ferenc válogatottban kezdő Komlósi Ádám jól ismeri a Loki szombati ellenfelét, az MTK-t.

A DVSC-AVE Ásványvíz csapatának belső védője, Komlósi Ádám felejthetetlen emlékekkel gazdagodott az elmúlt hét végén.
    – Remek volt, hogy testközelből tapasztalhattuk meg, milyen az igazi világsztárok ellen futballozni. Annak ellenére, hogy már több jónevű klasszissal kerültem szembe, mindig nagyon jó érzés ilyen zsenikkel megmérkőzni – nyilatkozta a Naplónak Komlósi Ádám. – A Real most is bizonyította, hogy miért a világ egyik legjobb alakulata. Egyet sajnálok nagyon, hogy az egyik kedvenc labdarúgómmal nem léphettem pályára, ugyanis Samuel nyáron eligazolt Madridból.
    A Galaktikusok után szombaton 19 órától következik az az MTK, ahol Komlósi a honi élvonal meghatározó játékosává nőtte ki magát. – A fővárosiak mesterét Garami Józsefet, és az egyik kulcsjátékost, Juhász Rolandot nagyon jól ismerem, s tudom, mire számíthatunk tőlük a hét végén. Tiszteljük az MTK-t, s annak ellenére, hogy nem becsüljük le őket, csakis a Loki-győzelmet tartom elfogadható eredménynek – mondta a védő, aki mindent elkövet azért, hogy minél hamarabb visszakerüljön a DVSC kezdőcsapatába.