banner_0.jpg

• Sheva
    Manchester, augusztus 11., 18.40 Szabályos gólt vett el a spanyol bíró a DVSC szélsőjétől.

Halmosi Péternek jól megy mostanában a játék, és ezt a debreceni szélső az Old Traffordon is igazolta. A második félidő első percében parádés gólt lőtt a MU kapujába - honlapunk véleménye szerint a meccs egyik legszebb jelente volt -, ám a spanyol játékvezető nem adta meg a találatot, szerinte ugyanis Halmosi Péter ellökte Gary Neville-t.
    - Hazajöttünk reggel, kétszer-háromszor visszanéztem videón a 46. percet - mondta Halmosi a mérkőzés másnapján. - Teljesen szabályos gól volt, nem is értem, hogyan fújhatott lökést a spanyol játékvezető. Oda sem tettem a vállamat, hogy ellökjem Neville-t, aki egyszerűen alászaladt a labdának, és utána feldobta magát. Egy olyan kameraállást ugyan láttam a videón, ahol mintha valóban hozzáértem volna a védőhöz, de nem ennyire. Ha tényleg meglöktem volna őt, akkor nem úgy kellett volna esnie, ahogyan elesett. Az ilyen ütközések benne vannak a futballban, főleg az angolok stílusában. A meccs lefújása után egyébként az angol újságírók sem értették, hogy mit fújt a bíró.
    A mérkőzés után még a pályán az ilyenkor szokásos mezcserék során Halmosi az őt fogó Rio Ferdinand mezét kaparintotta meg.
    - Kezet fogtunk, és a kölcsönös vállveregetések közben Ferdinand annyit mondott, hogy "good team, good match", azaz jó csapat vagytok, jó meccs volt - mesélte a szélső. - Szerintem ez is azt jelzi, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet a Uniteddel szemben. A mezt amúgy nem tartottam meg, odaadtam Máté Petinek, mert neki Rio Ferdinand a példaképe.