Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Micsoda kérdés ez?<#idiota><#wilting><#hehe>

Sheva
jaja <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

asfa
holnap lesz a loki - mu ugye?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Sheva
A Manchester United gárdája nagy erõbedobással készül a Debrecen elleni, mai BL-selejtezõre – és természetesen a vasárnap rajtoló Premiershipre is. A Vörös Ördögök a felkészülési meccsek során szinte csak gyõzelmeket könyveltek el, ám nem becsülik le a Lokit.
Valter Di Salvo erõnléti edzõ a következõ szavakkal ismerte el a magyar bajnokot:
- A Debrecen erõnléte kiváló, nem beszélve az igen masszív középpályájáról sem. Idén ugyan még nem játszottunk tétmérkõzést, de ettõl függetlenül, a mi részünkrõl sem lehet gond a fizikai felkészültséggel.

Sheva
Az áprilisban megsérült Gabriel Ivan Heinze visszatérhet a MU-ba a Debrecen elleni BL-selejtezõn, ez nem jó hír a magyar bajnok szurkolóinak. Ryan Giggs ellenben mellkasi gyulladás miatt határozatlan idõre kidõlt, így nem lehett ott a pályán holnap este a Debrecen elleni mérkõzésen. A walesi középpályás a francia Louis Saha mellett a második hiányzója a Vörös Ördögöknek, persze a keretüket elnézve nem lehet gond a hiányzók pótlása.
- Saha olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy meg kell mûteni - mondta Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere. - Ez nagy tragédia számunkra, mert nagyszerûen szerepelt a felkészülési mérkõzéseken. Heinze mellett a visszatérõk listáját gyarapítja Wes Brown és Quinton Fortune, de õk az elsõ meccsen biztos nem játszhatnak, mert csak nemrég kezdték meg az edzéseket.

Sheva
hát én sem értem mit keres ott de én Fortune-ról se tudom...

Nem is United szintû játékos, de még van pár ilyen játékos.

Nh Shevits
én pl Fletcherrõl még most sem értem mit keres az Unitedben...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

A védelem gyengébb volt, de akkor még volt egy Beckham, és Scholes, Keane és Giggs is fiatalabb volt 3 évvel.

Nh Shevits
csatárgondok akkor sem voltak... Ronaldo viszont a középpályán sem utolsó.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sheva
meg egy Rooney-val

Nh Shevits
ehh, ahova Caroll és Blanc befért...
egy Ronaldo-val mindenképp.

Egyáltalán nem jobb a mostani MU, mint az akkori.

Sheva
<#wilting><#wilting><#wilting>

Nh Shevits
a mostani MU sokkal jobb mint az akkori MU

Sheva
de szerintem a mostani LOKI sokkal jobb mint az akkori ZTE

ForRedGlory
Pedig a realitás azt diktálja...

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Sheva
ez igaz de a visszavágón megmutattak h az cask egy kisiklás volt...

de remélm ha holnap ki is kapunk nem kapunk 5-t mint a ZTE

Rudee
Akkor a visszavágót minek számolja bele?

Szar Bayern, szar Bayern :)

ForRedGlory
Itt lehet, de Angliában nem

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

én is várom^^

Rudee
Attól függetlenül tétmeccs volt.

Nh Shevits
húde várom már a meccset! uram atyám!

t?holnap nagy nap lessz,de mi ugye tudjuk a végeredményt nem kell izgulni
valaki irhatna már?
hello ismér
Sheva
hát az elsõ meccsen még fejben a szabijukon voltak 😛

Rudee
Szuperkupa döntõ elsõ meccsét biztos nem látta az öreg, aztán az is lehet hogy anno hülye volt a matektanára.

Sheva
az beztos szal Alex bazd meg kösd fel a gatyót 😄DDDDD

a.carkey
MNO
A BL-selejtezõ elsõ körének közeledtével Sir Alex Ferguson, a Mancheseter edzõje ismét megszólalt a klub hivatalos honlapján.

– A Debrecen tökéletes csapat benyomását keltette azokon a találkozókon, amiket láttam. Õk a legerõsebb csapat, akivel eddig a selejtezõk során valaha találkoztunk. Nagyon masszív, erõs csapat – mondta, majd hozzátette: Idén eddig összesen hét meccset játszottak és egyetlen gólt kaptak 18 rúgott ellenében. Nagyon jó formában érkeznek hozzánk – jegyezte meg végül sir Alex.

A medve nem játék.

Sheva
Mindhárom repülõgép megtelt

2005. 08. 08. 14:15

Minden hely megtelt a DVSC és a Loki Szurkolók Egyesülete által indított három repülõgépen.

Óriási várakozás elõzi meg országszerte a Manchester United – DVSC-AVE Ásványíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzést, ennek egyik legbiztosabb jele, hogy a klub vezetõi által indított két repülõgép és a Loki Szurkolók Egyesülete által biztosított vasmadár is megtelt. Ezen kívül sokan utaznak az ország több nagyobb városából autóbusszal vagy gépkocsival is Manchesterbe, így népes Loki-tábor bíztatása mellett játszhatja le holnap csapatunk a történelmi 90 percet.

Sheva
Óriáskivetítõt állítanak fel a Kossuth téren

2005. 08. 08. 14:05

A Kossuth téren elhelyezett óriáskivetítõn is megtekinthetik szurkolóink a honlapi Manchester United – DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzést.

Azok a drukkerek, akik nem tartottak a csapattal Angliába, a holnap 21.05-kor kezdõdõ Manchester United - DVSC-AVE Ásványvíz Bajnokok Ligája-selejtezõ mérkõzést a Kossuth téren felállított óriáskivetítõn is megtekinthetik. A hangulat bizonyára ezúttal is nagyszerû lesz, hiszen a fõtéren várhatóan több ezren drukkolnak majd a Manchesterben pályára lépõ csapatunknak.

Sheva
Megérkeztett Manchesterbe a csapat

2005. 08. 08. 13:25

Közel háromórás utazást követõen megérkezett a DVSC-AVE Ásványvíz együttese Manchesterbe. A klubtörténeti jelentõségû mérkõzésre tekintettel a Loki összes labdarúgója a csapattal tarthatott.

Közel háromórás utazást követõen rendben megérkezett Manchesterbe a DVSC-AVE Ásványvíz együttese. Napos, de mégis hûvös idõ, és 17 fok fogadta a mieinket. Csapatunk klubtörténeti jelentõségû mérkõzés elõtt áll, és errõl nem feledkeztek meg a DVSC vezetõi sem, akik lehetõvé tették, hogy minden játékosunk elutazhasson Angliába, azok a labdarúgók is, akik sérüléssel bajlódnak, vagy nem tagjai a holnapi találkozóra benevezett keretnek.

Sheva
😄DDDDDD
na kb én is ilyen álapotban leszek ha kijutok 😛

Split meccs után egyik haverom nem ismerte meg a hangom a telefonban😄D

Sheva
sebaj én tesómmal megyek ha megyek de ha ott leszek akkor nagyon reketten jövök haza 😄DDD

Petyus_
Tényleg, sorry, kevertelek benneteket. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Nekem van bérletem a B-be, és én tutira megyek és végig szurkolom a meccset<#vigyor2>

Petyus_
Neked van bérleted a B-be, nem? Akkor gyere mindenképp, minden torokra szükségünk van! Én szotyis, I-ben ülõs "divat" 😛 vagyok, de ManU ellen végig ordítani és énekelni fogok.

Petyus_
Na ja, én Pesten lakom, de ezt mondom én is.. nem baj, az angolok biztos emlékeznek majd, ki az a Puskás meg Koplárovics, és megremeg a lábuk. =)) (Amúgy is.. addigra meg már úgyis mindegy lesz, egy iksszel is jók leszünk a fõtáblára)

Sheva
de sajna pesten lesz....de lehet h tesómmal megyünk mi is <#smile>

Sheva
hát az kurva nagy lenne 😄DDDDDDD

Bárcsak itthon lenne a meccs és nem pesten, a sok divattal😞((

Petyus_
Olyan nem lesz, itthon úgyis továbbjutunk, ott meg jó a sör. =)

Csak nehogy azt kapjuk, hogy "Hosszú út a semmiért!"

A nyakamat ráteszem😄DD

Petyus_
Bár a legjobb az "Alamizsna! Alamizsna!" rigmus lenne 0:5-ös Loki vezetésnél egy 89. percben esett Nistelrooy gólnál. <#eplus2>

Petyus_
Kiváncsi vagyok, a közvetítõ tévétársaság iránti tiszteletbõl az Old Traffordon is felzendül-e majd a csodálatos "Ki a f@szom az a Léderer.." kezdetû nóta. <#mf1>

Sheva
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

ForRedGlory
LOL <#taps><#taps><#taps><#banplz>

Petyus_
(Cantona éra óta szurkolok az MU-nak, úgyhogy az volt)

Akkor is zúgjon a

STAND UP, IF YOU HATE MAN U!! (Go West dallamára, jó kis West Ham nóta =))