Kutyák, minden ami kutya és kutyatartás!
-
DanielGray #428 Nem igazán vagyok tisztában azzal,hogy ezt a "vidit" miért linkelted,úgyhogy elhamarkodott véleményt nem mondok!Gáz,helyesebben fogalmazva undorító,amit ez a "nő" művelt!Valószínű,hogy az összes kutya elhalálozott,bár....ez a videóból nem derül ki,de mindenképpen megjósolható a valóság!Ezek a kutyák megfulladtak!Megmondom őszintén,hogy ennél az altatás sokkal kíméletesebb módszer,szóval én igazán azt nem értem,hogy miért kell bedobálnunk állatokat egy folyóba,mikor el is altathatjuk őket?Nem világos a dolog(helyesebben fogalmazva világos,csak nem igazán.....khm.......Humánus?????).Lábon lövöd(artériába),vagy fejbe.... Mind a kettőnél "rezegni" fog az illető,csak az nem mind1,hogy miért és mennyit!Emberek vagyunk,elméletileg gondolkodó lények(az uralkodó faj)...ezért Nekünk kell úgy bánnunk más fajokkal,hogy az elfogadható legyen!Ha(tudom,mondatot így nem kezdünk) Mondjuk azt mondom(ami egyébként így is van),hogy én embereken szeretnék kísérleteket végrehajtani,akkor megbotránkozás a vége... A vicc az,hogy embereknek állítjuk elő a gyógyszert,tehát elméletileg velük kellene kísérleteznünk.Borzalom a vége.... Undorító és etikátlan... Viszont,ha csimpánzokon és Kutyákon végezzük a dolgot,akkor már "etikásabb"!Nem érzitek......?Nem..........?Egyszer .....azt hiszem,hogy Ghandi mondta:Egy nép úgy ítéltetik meg,hogy bánik az állatokkal!