• Boxer HUN
    Minap írta ide valaki, hogy egy osztrák szerveren a kiskorú adminok nem bírják elviselni, ha valaki jobb náluk. Na, mondom magamban, ezt megnézzük. Hátha kihúzom én is a gyufát. Nagynehezen bejutok a szerverre, (20 slotos) és biztos ami biztos alapon, hogy biztosan felfigyeljen a nevemre, az első lespawnolásom pillanatában, indítottam a korábban említett admin gyerecske ellen, egy össznépi (politikusnyelven: bizalmi) szavazást. Persze mondanom sem kell, a mi oldalunkon volt. A szavazás nagy sikert aratott, csupán egy szavazat kellett volna, és a kicsi admin repül a saját szerverükről. Ezzel sikerült is belopnom magam a szívébe. Innentől kezdve, megkülönböztetett bánásmód dukált nekem. Kezdődött azzal, hogy az első halálomkor, átdobtak az ellenhez, mivel ha engem akar ölni és nem akarja az amúgy is űberbrutál statját TK -val rontani, akkor elöbb meg kell szabadulnia tőlem. Megtörtént. Daqing, én be a SU-ba, azt amúgy is szeretem, aztán amolyan ereszd el a hajamat módjára elkentem a szájukat. Naná, hogy nem kellett sokáig várnom. (Hozzáteszem, nem volt semmi olyan, ami miatt kinyílhatott volna a bicska a zsebükben: BR, BC, SpawnCamp...stb.)

Ilyen kicket többet is kaptam azon a mappon, de mind csak egy perces volt. A namber one akkor is a következő pályán (Karkand) következett be. Amikor már biztos voltam benne, hogy szép nagy csoportokban mozognak és szorosan,... na akkor szaporítsuk őket. Support, elő a gránátot, és ami a csövön kifért... hullott rájuk a gránát, minha csak havazott volna. Nem örültek neki, és ezt értésemre is adták:

Ui.: Miért volt ez nekem jó?

Mert a többi nem =ASF= klánhoz tartozó játékos akikkel egy oldalon toltuk, már azon szurkoltak, hogy vissza tudjak még joinolni, hogy szivathassam még a gyerecskéket egy kicsit! Szóval, jó volt.