Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
most nézem a banner bal alsó sarkában van rólam egy kép "munka" közben valami szardarab repül felém de nem látok sok esélyt az életben maradására <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

atomboy
A Mazsolat nem lehet elhagyni... 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sheltem
Értem, akkor utánanézek jobban.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Promi
Oppsz valakit kiloktem bocsika.
Sheltem
Mi bajod a helikopterrel ? Olyan gyûlölettel beszélsz róla. Kellemetlen élmények? <#mf2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

schrank
attól hogy ezeknél a ratyiknál mikor jelenik meg hivatalosan nem számít a hipermarketekben már húsvét óta lehet kapni persze ha nem kapkodják szét mert viszik mint a cukrot <#nezze>

Promi
Persze persze mikor a raketa a seggedben figyel arrol mar nem beszelsz.<#hehe>
Sheltem
Jaja elõbb LG-s volt aztán Mazsola 😉

Promi
Jaja az is voltam.😊
atomboy
A Mazsis Promi? 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
kérek minden helikopterezni kívánó újoncot ne dõljön be mindenféle langyi-bangyi helis szlaliomos videónak mert majd pofára esnek fenn a szerveren a tudományukkal én már csak tudom igaz a másik oldalról de még nézni is rossz ahogy próbálnak menekülni a golyózápor elõl <#taps>

Promi
Mit mi?
"Janeknak sincs klánja,fogjatok össze"
Erre valaszoltam.
En + janek????? naneeeee.
Sheltem
Nincs bajom az ottani emberkékkel sem.

Sheltem
Na figyelj pajti látom nagyon okosnak képzeled magad.
Egy apró sorocska elkerülte a figyelmed:

"Várható megjelenés: 2006.09.07."
Egyébként kösz a linket ezt láttam énis. Sebaj akkor várunk.

Mi?

Itt azért normálisabb a társaság mint a Heroes 5 topicban ugye?😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Akkor te vagy a googlekirály is mi????<#mf2><#mf2><#mf2>

Promi
Mar megbocsass, de ez meg viccnek is rossz.<#hehe>
Sheltem
Köszi dude már szedem is.

Azt hiszem magyarok közül Pharolas az elsõ de Promi is elöl van valahol.

schrank

Promi
Alap sensivel addig is ajanlom figyelmedbe Ezt a kis videot gyakorlas celjabol.<#vigyor2>
Sheltem
Azért másabb ismerõssel játszani + Promi kb korban is passzol. Nincs bajom a fiatalabb korosztállyal de ha lehet akkormár a 30as korosztállyal játszom.

schrank
áruld már el ki az elsõ 3 vagy akár elsõ tíz helis had röhögjek amikor levakarom õket az égrõl <#vigyor1>
ja és remélem nem a faszláma gunnerekrõl van szó akik csak spawncampelnek aztán a statból meg úgy tûnik hogy 1982-ben õk voltak roy schneider dublõrei a kék villámban <#ejnye1>

Sheltem
Elhiszem de imádok helikopterezni. Nem az owerpower miatt, de bf2 környezetben repülni mikor már az asszony alszik...nyami. FÍLINGGG

Janeknak sincs klánja,fogjatok össze<#hehe><#hehe><#hehe>

Promi
[HPromi_papa neven jatszogatok 1 klanban, de nem komolyan csak mint tiszteletbeli tag.😊
Sheltem
Megkérdezhetem, hogy hol ? Privátba is jöhet ha ez itt nem a reklám helye.

Sheltem
Valszeg csak feljebb kell vennem a sensimet a helinél és majd csinálok csodákat énis.

schrank
már létezik húsvét óta és a bf2 áráért kapod a kettõt egyben <#papakacsint>

Sheltem
Valami klánban játszod a bf2t? Kéne valami csapat kb ez az egyetlen fps ami régóta leköt.

Az elsõ három magyar helis közül kettõ egérrel tolja.Én a 875348235482374283745-dik vagyok de én is egérrel nyomom <#hehe><#hehe><#hehe>

schrank
kérdezd meg a nagy heliseket tegnap este mit ért a tudományuk kubradamom (csoves és társai) <#hehe> amíg lesznek a játékban nehézgéppuskás jármûvek addig nincs biztonságban egy kávédaráló sem <#miaz>

Sheltem
Ha már bevetõdtem ebbe a topicba még1 kérdés:

Régebben(kb 4 hónapja) voltam 576 shopban a westendben(pedig utálom õket drágák is + szar a szolgáltatás is), azt láttam, hogy egyik "tábla" tele volt rakva bf2 reklámmal. Mondom a gyereknek ez mi?

"Hát 1 hónap múlva kapható lesz a bf2 + special forces kiegészítõ egyben".

Na mondom király pont erre vártam. Azóta se látom sehol egyben a 2t. Valaki nem tud valami infót róla, hogy lesz e ilyen "complete" kiadvány?

Promi
Te lennel Cruel? lol persze hogy emlexem csao.
Sheltem
Köszi dude.

Sheltem
Promi ?

Csak nem az LG -s promi? Cruel vagyok nem tudom emlékszel e még rám 😊
86000 pont jézus mária...én most léptem túl a 10000en.
Köszi a választ

Kandurex
Szerintem is kiváló az egér +billenõ kombináció!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Promi
Szvsz nem ajanlom a joyt.Joval gyorsabb az eger+bill reagalasa jatekban.
+mire megtanulnal joy -al vezetni, ....
TS Zolly
Kapolcson??? <#eplus2><#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Sheltem
Lenne egy nagyon láma kérdésem, akinek herótja van az ilyesmitõl ugorja át a hozzászólásom.

Helikoptert lehet profin egér / bill párossal vezetni ? Azért kérdem mert elég régóta játszok attack helivel,de még mindig van olyan arc aki mellé beülök és olyanokat mûvel amitõl eldobom a tököm. Pikkpakk fedezékbe vonul, másodpercek alatt a kanyonban repül kitérve a bemérés által okozta veszélyektõl nem is beszélve a pontos lövésekrõl.
Nem tartom magam lámának fps játékokban de sokszor van olyan érzésem, hogy 1-2 arc más kontrollerrel játszik. Azért kérdem mert van egy ajándékba kapott Trust joyom és ha azzal jobb akkor bekötöm. Elõre is bocs ha idiótaságot kérdeztem.

Mi mind hiszunk neked, Janek! <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tessék:
AF link

schrank
jjjja persze tornatanár <#hehe>

kBagyula
Én hiszek neked Janek. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Tudnál egy linket adni? Elõre is köszi. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Most már komolyan elhatároztam hogy megváltozok, és ígérem ha nem tartom be abbahagom a bf2-t. Sokszor mondtam már hogy megváltozok, de ez most sikerülni fog szerintem. Higyjetek bennem 😊

Neem. Ma reggel felmentem a Totalbf2 oldal forumára és ott volt a link a fizetéshez. Aztán már csak egy frissítés a downloaderben és már töltöttem is le.
A warze amúgy is rögtön bannol vagy nem? Mindegy én nem kockáztatok.

Running
info: www.bf2huncup.fw.hu

Véget ért a LAN party, mindenkinek volt ideje kipihenni magát, lássuk mik a tervek a közeljövõre. Indíthatunk ismét sima Conquest és Infantry kupát, vagy ezeket válogatott custom mapokon.
- Az Armor Kupa módosított alap-, vagy custom mapokon zajlana. A tervek szerint légi jármûvek nélkül, sok páncélossal.
- A Dogfight Kupa a vadászgépekrõl szól. Módosított mapokon zajlik majd a verseny 5 vs 5, vagy 8 vs 8 vadászgéppel. Ugyanolyan típusú gépek lesznek a pályán, hogy egyenlõek legyenek az esélyek. Csapatversenyek esetén a csapat összpontszáma fog számítani, egyéni versenyeken pedig a lelõtt gépek száma. A jelentkezõk számától függ, hogyan zajlanak majd le a kupák, de mindenképp több fordulós versenyek lesznek.
- A Desert Storm Kupa hasonló, mint a Dogfight, csak éppen itt a helikoptereké a fõszerep. A gépekben csak 1 ember, a pilóta ülhet, TV rakétázás kizárva. A többi ugyanaz, amit a Dogfight kupáknál leírtam.

Sok csapatnak elküldtem már egy táblázatot ahol megjelölhették mely kupákon indulnának. Akik még nem kaptak, azok keressenek meg engem, Running-ot. (msn: [email protected])
Ha egy csapat nem tud kiállítani minimum 5 embert például a Dogfight Kupára, de pár embert érdekelne, akkor egyéniben még mindig indulhatnak. Hozzátenném a csapattal való részvétel se akadályozó tényezõ, mivel az egyéni és a csapat versenyek külön zajlanak majd. Az egyéni jelentkezõk szintén keressenek meg engem a fent megadott msn címen, vagy ahol el tudnak érni. Egyelõre még csak a neveket gyûjtöm, és a csapatokat, mire mekkora az érdeklõdés.
Jó lenne ha még ezen a héten eldöntené minden csapat mire jelentkezne és egyéniben ki melyik kupán indul.

Hozzátenném, hogy nem feltétlen csak azoknak kell indulniuk, akik például már kiváló repülõsök. Valószínûleg egyetlen csapat se lesz képes 5 kiváló pilótát kiállítani. Egyénire is jelentkezzen mindenki, mindegy, hogy tud repülni vagy sem. Szerintem egyedülálló lesz 10, illetve 16 vadászgépet a levegõben látni. Kiváló alkalmak lesznek ezek a versenyek a fejlõdésre és tapasztalatgyûjtésre. Várunk minden jelentkezõt szeretettel.

Ötleteket, véleményeket, és mindent ami eszetekbe jut azt nyugodtan mondjátok el, küldjétek el nekem. A szabályok végleges lefektetésénél mindent át fogunk beszélni. Akik szeretnének a szabályok megalkotásában, a szervezésben, illetve bíróskodásokban részt venni, azok szóljanak.

Eddigi jelentkezõ csapatok:

Kupák: Csapatok:
Infantry 16-os: Horda HBA LOB HRC*** JCSR 25th
Infantry 32-es: WING HRC*** 25th
Conquest 16-os: HBA HRC*** JCSR 25th
Conquest 32-es: Horda WING LOB HRC*** VÉNY
Armor Kupa: Horda WING HRC*** LOB
Dogfight Kupa Horda WING VÉNY JCSR FRX GBC HRC*** 25th
Desert Storm Kupa: Horda WING JCSR FRX HRC*** 25th

Ranglétra: Csapatok:
Infantry 16-os: Horda HBA LOB HRC*** 25th
Infantry 32-es: Horda HRC*** 25th
Conquest 16-os: Horda HBA HRC*** 25th
Conquest 32-es: Horda HRC*** LOB VÉNY
Armor Kupa: Horda HRC***
Dogfight Kupa Horda HRC*** VÉNY 25th
Desert Storm Kupa: Horda HRC*** 25th

A CSAPATOK NAGY RÉSZE EGYÉNIBEN IS INDULT A DOGFIGHT ÉS DESERT KUPÁKON EZÉRT NEM LESZÜNK KEVESEN, AKI MÉG JELENTKEZNE AZ TEGYE MEG A HÉTEN NÁLAM!

A DOGFIGHT ÉS DESERT STORM KUPÁK NEVEZÉSI HATÁRIDEJE A HÉTEN VAN, MERT ELVILEG JÖVÕHÉTEN KEZDENÉNK. CSÚSZÁS AKKOR LESZ HA A TÉRKÉPEK MÓDOSÍTÁSÁT NEM SIKERÜL A HÉTEN MEGOLDANI.

SZABÁLYOK ÉS EGYÉB INFÓK A KUPÁKRÓL, RANGLÉTRÁRÓL AZ OLDALRA A HÉTEN FOG FOLYAMATOSAN FELKERÜLNI. JELENLEG 3 INFANTRY-S CUSTOM MAP MÁR LETÖLTHETÕ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ.

Üdv mindenkinek!

Crem
Hát...

Lehet, hogy én vagyok béna, de én még a HIVATALOS(Introducing EA Downloader) oldalon nem látom!

Ugye nem a Warezról beszélsz, ami mellesleg az Nforce-n nuke-t kapott.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?