FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #98120 Te Gudcpid! Nem veszed észre magad? Itt mindenki utál téged, nem kiváncsiak rád, és nem kiváncsiak egy irásodra sem. Eljátszottad a becsületedet nem egyszer, hanem többször. Nagyon sok embernél kihúztad már a gyufát, rengetegszer bocsánatot kértél, de mindig ott folytatod, ahol abba hagytad. Ezek után hogy a francba várod el, az emberek egy kicsit is tiszteljenek??? Vagy azt az elvet követed, kibasztak az ajtón vissza mászol az ablakon keresztül? Én, és gondolom itt nagyon sok ember, ugy gondolkodik, ha valahol utálnak, akkor nem megyek oda. De te egy mazoista lehetsz, mert minnél jobban utálnak, annál jobban jösz ide. Kár is vesztegetni rád a sok időt, nem érdemled meg, esetleg ha elmersz jönni a köv bf talira, akkor megbeszélhetjük az egészet kulturáltan. Megigérem, nem verem be a szádat, és a többiektől is megvédlek. Csak gyere el!! Tudom mi az az igéret szó. Nagy becsbe tartom, ugyhogy bizz bennem. Munkám ugy alakult, minden hétvégém szabad, tehát most már eltok menni én is.