• Fsensei
    Hát nekem azért van elegem ebből az új peccsből, mert amire sok ember panaszkodott az még mindig ittvan(megfordul -> lehasal -> lelő), azt meg csak a legvégén említeném, hogy a fedezéket nem lehet használni...Az egyik legnagyobb élménby szerintem egy ésszel játszó játékost lelőni.Én itt nem arra gondolok aki bunny hoppingol, hanem arra aki okosan használja a fedezéket(sose felejtem el azt a moistos adolf gyereket hogy azzal mit szenvedtem mire a roadnál ki tudtam lőni a fedezék mellől:D ), de hála ennek a peccsnek még ezt az élvezetet is elveszik az embertől.

A peccs elötti delfinezésre visszatérve, sztem simán ki lehet lőni azt aki ezt csinálja.Nem azt mondom, hogy én ezt meg tudom csinálni könnyen, de már voltam egy-két olyan waron ahol az ellenfél annyira jó volt, hogy delfinezés közben is csak egy sorozat voltam neki az m16osból.Meg azért nekem is sikerült néha lelőnöm az ellenfelet így.Szóval nem sebezhetetlen akkor a játékos, csak gyorsan mozog és kicsi a felület amit el kell találni.De ha azt a kicsit eltalálod, akkor az elég negyot sebez, mert az a feje ált...

A bunnyhopping azért hiányzik, mert nekem, most nincs időm arra, hogy megszokjak egy teljesen új játékstílust, inkább megyek és fear-ezek.De azért helizni szeretek szóval lehetne 16-os war mint a lanon, tankkal jeeppel mindennel, mert ez az infantry téma ez egy kicsit szerintem már unalmas, mert egész nyáron ez ment...Meg azért ha belegondolunk a conquestben azért lényegesebben nagyobb csapatjáték kell, mint infantryban.Remélem azért még helizek egy conquest waron egyszer...