Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az volt a 2. pontjuk, a többiek train accidentnél voltak

nahh ez a pazarlás 6an védeni a suburbot :))) lol

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

volt már olyan, hogy egy klán védte suburbot, 6an voltak, és odament valami jármû, 6rakétát kapott egyszerre :)

és nem is beszélve az 25gyalugkakukkból vagy 5-10 at

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

két egymást normálisan javító apc-vel szemben csak a hullazsákban bujkálhacc ;))

és ez most ohgy jön ide?

Kovács legény
...

www.czekoart.hu

joebacsi
ott mind2 oldalon van 2-2 apc...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

64es karkandon elbírok intézni 2apc-t meg 1 tankot, csak ügyesen kell bujkálni :)

HTS s3rg1nh00
belõsz a lovagtorony alá,1bõl megvan a tank,az APC meg reggeli<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Danee
én is szoktam karkandon tankozni, de nem a ygalogosokat hentelem, hanem gyakorlom h t90-el elbirok e egy tankkal meg egy apc-vel egyszerre :)

aki még joyal sem tud repülni az érdemli meg...

kempelni a MEC helipadot?<#nyes>

Team GIGABYTE

Tibor
Az SG Team tagfelvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Tibornál PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van CSS és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)

AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

A jelentkezés Május 23-ig tart!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Mert TE megérdemled! <#vigyor5>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

De bocsánatot is kértem töletek csövesel együtt!
Gondolj bele szerinted direkt mentem belétek? Semmi hasznom nincs belöle miert tettem volna TÚL késön huztam L a Joy-t.
De ne mtudok mit csinalni gyakorlás tesz a M3st3Rt :DD erre csak ezt tudom mondani hol gyakoroljak? (csak publicon tudok).
Miért csalodtal? Mert nem tudok olyan jol löni mint TE?
Valami scriptet hasznalsz vagy enyire PRO vagy? Segitsél nekem és nem fogsz csalodni benem!

és még 1* bocsánat NEM DIREKT VOLT!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

HTS s3rg1nh00
ezért kell okosan gyalog asszisztálni neki...igaz pontban mintegy 70 különbség lesz a javára,de ez lényegtelen<#hehe>
tegnap nekem is ritka szarul ment a tévézés,tán pont F-S-vel voltam?<#rolleyes>

ezt nem csak vele csináltad... hanem velem is, és csodálkozott a csapattársad hogy miért lógatom én is ki... meg még azokkal is csináltad akik be akartak melléd ülni

Fsensei
Szerintem a legegyszerübb kidobni a flert, elmenni messze és megdobni a fejét egy tv rakétával :D

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Én megmondom szivesen hogy ki volt az aki kirohasztott...mivel én voltam.Tudod én azóta haragszom rád, amióta wake islandon 2x-er belémkamikázéztál és várhattam 20000 órát a helire és nem csak azon a pályán tetted...Meg utána meghagytam neked a helit, hogy szórakozz vele nyugodtan és elötte is elvittelek pár körre de csalódtam....

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Semmi gond! Lehet, hogy epp rajart a rud. Olyankor kicsit konnyebben megszalad az ember keze.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

alma2
kivancsi leszek ra, az eltevedt raketa mizeriara.
Ugye van az a trukk, ha egyedul repulsz, mielott befogna az AA atulsz, majd vissza es lelovod az oreget, vagy mehet a tv is egybol, de az elobbi bosszantobb ezert ezt celszeru alkalmazni :)
de, ha kozeledben befog mondjuk egy masik helit, az kidobja a flaret, akkor eltalal a rakateja, hiaba ulsz a gunner helyen, bar ezt single playerbe kiserleteztem ki :)

szerintem

koschwarz
<#mf1><#mf2>

(najóhaggyukabba)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

HTS s3rg1nh00
fizika + angol vizsga....nem lesz olyan víg mulatság,mert még 1 tételem sincs,nemhogy már tanulnám õket<#hehe>

a faxxnak nem tunnak ezek hozzánk alakalmazkodni?! <#hehe>

KOBlack: és méé köll minden rossz szopást ööö .. benyelni??? <#papakacsint><#vigyor2><#mf2>

Beers
Hátha borul az eddigi taktika :D!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
tankra?<#nevetes1>

koschwarz
végre valami ami nem seggekkel kapcsolatos<#hehe>

HTS s3rg1nh00
jún 9,az pont jó,6-7én meglesz a vizsgám<#beka2>

Running
köcce az infót.

Na skacok kikerült egy infó a svéd BF2 oldalakról elvileg holnap május 23-n jön az 1.3-as patch és június 9-én az Armored Fury. Persze ez nem százszázalék, de lehet reménykedni :D (Lan elõtt nem biztos hogy jól jön egyes csapatoknak)

koschwarz
látod noob, running mániája a segg (és a gumibot)<#hehe>

koschwarz
ma nem sokat dolgoztam...<#miaz><#whatever><#rolleyes><#sniffles><#szomoru2><#wave>

Running
segges lesz öreg, ha civakocc...<#hehe>

koschwarz
nem vagyok kém, kikérem magamnak<#hehe>
<#mf1><#mf2>

.. szopatunk és félünk .. hee? mond ez neked valamit rendõrkém?? <#hehe><#mf2>

koschwarz
a tilyédet is szíjjelrugom, ha kötözköcc<#nevetes1><#nevetes1>

nektek ezta seggkörüli tevékenységet a ránning ágyazta beleje a tudatotokba??<#mf2>

koschwarz

koschwarz
én az a jogász vagyok, aki a törvény nevében szétrúgja a seggedet

<#hehe><#hehe><#hehe><#law>

Running
szerintem koschwarz és gémóver ugyanaz a személy. koschwarznak mikor meghasad a tudata gémóverként jelentkezik be.

alma2
Melyik a viccesebb latvany ?
Egy vekony jogaszfiu, szemuveges, visszafogott eletmod, hetvegen jatek, majd titokban, fiukkal randizik a neten.
vagy
egy kigyurt kopasz allat, ki a szorakozohelyek kiralya, elkapja az artatlan popsikat, mig ki nem nezned belole, hogy jogasz :)
most teljes kepzavarban vagyok.
de azert kuldj egy ilyen smile-t gameovernek is, hogy erezze a torodesed :p
na ez a "degecc" :)

szerintem

Mersant
most már hiába sírsz utána, elbújdokolt és remeteként éli életét...<#idiota>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ERykk
bf.hun van megint:)

koschwarz
<#hehe>degecc

egyébként más szempontból nincs baj gameoverrrel, csak tényleg mindig azzal jött, hogy a demóban omanon így aratott, meg úgy aratott...fárasztó volt már. de visszavárjuk<#smile>

koschwarz
<#law>

alma2
amugy gameovert sikeresen lemorzsoltatok a jelek szerint.
vagy kenytelen volt nyitni egy bf2 demo topicot valahol.

szerintem

TerranceG
Én kérek elnézést SongoQ helyett. Bocs.

Igyunk sört jól!

óké nem óké! hamán vetted a fáradságot hogy ijjen ugri-bugri lógód leygen és feltettél egy kérdést akkor vehetnéd a fáaccságot hogy visszaolvasol <#nyes><#papakacsint><#papakacsint> óké??!!

alma2
remelem annyira be fog jonni a demo, hogy a teljes beszerzesere nem is palyazol majd :)

szerintem