FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rafia #965 Szerintem a siker titka a bf1942 engine, ami igenis a legjobbak között van. Végre valakik nem a grafikára,
hanem a dinamikára + a fizikára + a netkódra gondoltak. A hardver szerencsére már van olyan erős, hogy egy elég nagy mapon
játszhassunk, amin úgy-ahogy repülőzni is lehet, és az engine is bírja a nagy távolságokat. Vannak realisztikus
repülőgépszimulátorok, de ott a tankok csak makettek. Itt meg kibombázhatod azt a tankot, aki épp a társaidat
szorongatja...
A bf1942 játék maga is csak egy mod a sok közül. Nem realisztikus, de kerek egész. A designerek is jól dolgoztak.
Nekem pl. bg42 mod - az általad leírtak miatt is - sokkal jobban bejön, de a nép mégis inkább az alapot nyomja.
Én nagyon félek tőle, hogy bf2-nél borulnak az arányok. Grafika-hangok sokkal jobb lesz, fizika-netkód kicsit,
botok+coop support(LAN partyhoz) meg marad ugyanolyan. De bízom a csapatban, mert ők az egyetlenek, akik nagyon
kemény pénzeket költöttek azokra a dolgokra, ahol mások spórolnak. Talán ebben van a sikerük titka.