• SinClaiR
    Ennyi erővel lehetne sherman hadosztály vs 3 tigris, mint ahogyan történt is valamikor a 2. Világháborúban. És mivel szeretek nyerni, németekkel lennék:)
    Ebben a játékban nem alapvető a történelmi hűség, arra ott van az a második Vh-s rts talán a neve WW2? Nem ismerem mellesleg, de gondolom az jobban tükrözi az 50 évvel ezelőtti történéseket.
    Az öcsém az aki kb ennyire fikázta a különböző megoldásokat, ma pedig már többet játszik mint én. Igaz nem BF-el, hanem DC vel. Pedig nem sok embert ismerek aki jobban vágná a második világháborút, mint ő. (persze sok van, de őket nem ismerem:))
    De most komolyan, mennyi értelme lenne aberdeennek, ha csak tigris lenne az egyik oldalon, és sherman vagy az a nagy batár mittudoménmi a másikon, ami úgy tudom hasonlóan hatástalan volt tigris ellen, mint a sherman, ha a valós tudásuk lenne programozva a játékba.
    DC ben ugyanez van, egy alap felszereletlen t-72 est küld az iraki hadsereg egy pár abrams m1a1 ellen. Igen, itt sem sok esély van rá. Hasonlóan ahhoz a tényhez, hogy az rpg sem sebezne francot sem, és egy aknától sem robban fel a tank..stb.stb. Akkor nem lenne értelme gyalog elindulni sehova, mert aki tankban ül, gyakorlatilag kilőhetetlen a számára légi támogatás nélkül.
    Szerintem amennyire lehet, megtalálták az arany középutat, persze még mindig vannak csodák a játékban, de reméléjük a bf2 ben más kevesebb, vagy egyáltalán nem lesz.