• TS Zolly
    Ajaj! Talán sikerült neki olyan progit találni, mit a pb nem fog meg? Furcsa dolgokat mívelt? Ez nem kétséges. BF42 pb-t már nem nagyon frissitették mikor hirtelen a kis esetlen játékososok közül pro gémer lett. Mindenkki tudta, valami illegális progit használ, de bizonyíték ellene pb megnem fogása miatt nem volt. Igy csak a bc/br miatt tudtuk bannolni örökre a CoR szerverről. Volt is miatta flém elég rendesen. Volot, hogy Bashra edge mappon egyszerre 4-en löttük öt. Dugós puskával mind a négyünket leszedett. Pedig én pkmel voltam. Nem vagyok, és nem voltam pro gémer soha, de akire ráemeltem a pkm csövét, az halott volt. Iga Schrank? :P
    Na mindegy. Ez a Krisz, csak egy fiatal, q tehetséges játékos, ki még fejlődésben van. Nem csaló, csak ügyes. Nagyon is ügyes. Magyar hon legjobb, leg szkilesebb játékosa. Aki kiváncsi rá, megnézhet a statját. K/D ratio figyelemre méltó, főleg a dugos puska miatt. Mivel nem volt klánjelzése, ajánlom valamelyik klánba, ö egymaga megnyer egy wart. Persze ha felmeritek venni. :D