Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyáltalán nem is szeretek írniá, csak néha kell.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
De a mi szerverünkön nem lehet bc-zni, ezt mindenki elfogadja azzal a gesztussal, hogy nem nyom esc-et mikor elonvassa az üzenetet töltés közben.
A klánunk olyan szervert akar, ahol jól érzik magukat az emberek.
Engem viszont nem zavarna a bc. Ha kempelnek cifrákat káromkodok, aztán a következõ körben bosszút állok, vagy úgy felbaszom magam, hogy inkáb kilépek.
De ez nem rossz, én imádok dühbõl gyilkolni<#idiota>#idiota><#violent>#violent>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Egyébként nem tudom mi van mostanában a LoB-al mindenkivel bajuk van csak saját magukkal nem. Biztos valami front van vagy nem tudom!<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Team GIGABYTE
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Together we'll fly someday...
öreg vagy
Válasz 'roli' üzenetére (#210)
roli 2006. máj. 03. 07:22 | Válasz | #210
emgem meg nem veszelel be a clanba? es õkte meg igen? pedik én 14vagyok nem 12éves
meglátjátok, eljön az idõ mikor a 7th szerveren, már csak egymást tudják bannolgatni a drágalátos amdinok.
Lulubono: ujraolvas, értelmez...
Ez kész! <#banplz>#banplz><#taps>#taps>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Running 2006. máj. 03. 01:22 | Válasz | #209
Üdvözletét küldi a magyar BF2 SG fórum!!! 😄
erre a válasz:
Typhoon(Leader) 2006. máj. 03. 09:11 | Válasz | #212
temeg kussojjá meny visza oda ahonan jötél hüjegyerek
Válasz 'Running' üzenetére (#209)
<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
így?😛
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm?accountName=serginhoo&refresh=1
hogy is kénje linkelni?
]http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm?accountName=serginhoo&refresh=1[
mellesleg Hatt,ha a mondat sértõ lett volna,akkor elnézést...ezt az elõbb elfelejtettem
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
mellesleg:értem,miért én lettem kibaszva hely kell az adminnak indokkal 2 percre a szerveretekrõl...
Igaza van a 7th-s srácoknak a bannal kapcsolatban.
Lehet, hogy Danee-t az motiválta (-ha mégis az iglát akarta bombázni), hogy megjelent neki az a kis négyzet a kijelzõjén - biztos olyan csábító volt a célpont. Persze tovább olvasva, nem azt történhetett, de nem is akarok ítélkezni.
Megjegyzem, jelenlegi tapasztalataim azt mutatják, hogy még mindig több bomba hullik a reptéren várakozókra, mint az emberrel teli iglákra. Sõt újabban az ellenséges bázisokról való repcsi, heli, tank... stb. elkötés is nagyon dívik.
Mindenesetre én elnézem kívülállóként párszor, ha ilyet tapasztalok, fõleg olyantól akit rendszeresen látok a szervereken, de azt nagyon nehezen tûröm/ném el, ha többször ugyanazt eljátsza egy körön belül, holott nagyon is jól kell, hogy ismerje a "házszabályokat". Olyankor inkább a képernyõ bal alsó sarkára kattintok és lépek - kifelé.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A másik. Amit még jobban rühellek, az az hogyha az adott emberke tudja, hogy nics fent admin, és ezért direkt szegi meg a szabályokat.
Daneeoo vagy hogy hívnak...amúgy meg tényleg csak az észrevétel eszmei értéke miatt: Mit keres a MEC repülõ Gulf of omanon az amcsi anyahajónál??? Elég messze van az a szárazföldtõl, hogy ne csak véletlenül tévedj oda(mint pl Dalian), vagyis te nem csak az iglára mentél. Ennyit errõl.
Ahogy a csapattársad is mondta, ha nem tetszenek a szabályok, akkor nem kell a 7thre jönni játszani.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Saját vélemény, hangsúlyozom. (És nincs is adminprogim 😛)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN