Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ú de perverz, tényleg ilyeneket szeretsz írni?
Én egyáltalán nem is szeretek írniá, csak néha kell.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

dronkZero
Mondjuk tényleg kicsit túl komolyan vesszük a BC témát a többi problémához képest. Én azt is örökre bannolnám, aki sniperrel ül tankba... Vagy commanderként repülõbe...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hehe Lifetimeban garnaciaval persze lifetime garancia <#eljen>

SigS
Meglatod az az ido hamarabb jon el mikor az osszes, szabalyokat ertelmezni keptelen siros, nyavajgos kisgyerek orok bant kap...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

mNzJean
Rend van és Pharolasnak már ingyenesen hivható zöld száma is van ,hogy ha valamelyik 15 éves hülegyereket lelövik véletlenül akkor egybõl tudjon zokogva telefonálni.Na befejezem , csak ezt olyan jó volt leirni.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

dronkZero
Lehet köpködni nyugodtan. Legalább rend van.

dronkZero
Az igazinak van avatarja egyébként...

Ha engem kérdezel, felesleges tiltani a bc-t.
De a mi szerverünkön nem lehet bc-zni, ezt mindenki elfogadja azzal a gesztussal, hogy nem nyom esc-et mikor elonvassa az üzenetet töltés közben.
A klánunk olyan szervert akar, ahol jól érzik magukat az emberek.
Engem viszont nem zavarna a bc. Ha kempelnek cifrákat káromkodok, aztán a következõ körben bosszút állok, vagy úgy felbaszom magam, hogy inkáb kilépek.
De ez nem rossz, én imádok dühbõl gyilkolni<#idiota><#violent>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

mesor
Amúgy köszi RDHA a gyakot!
<#worship>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Errõl annyit hogy az a leader nem az igazi mert bárki használhatja a másik nevét azon a fórumon! 😄

Egyébként nem tudom mi van mostanában a LoB-al mindenkivel bajuk van csak saját magukkal nem. Biztos valami front van vagy nem tudom!<#hehe><#eplus2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

<#taps><#eljen>

Team GIGABYTE

mNzJean
Én nem értem minek , ennyire véresen komolyan venni ezt a bc témát , lassan már csak ajánlólevéllel lehet felmenni a 7th serverére, szerintem 30 ranked szerveren nem osztanak annyi kicket meg bannt mint a 7th egy hét alatt.Kicsit emlékeztet engem egy két tulbuzgó rendõrismerõsömre akik egy év szoli után már a családtagjaikat is megbirságolják ,persze rendet kell tartani de hogy Boxert is kirugjátok a saját szerveretekrõl ez már nagyon LOL .További szép estét.<#taps>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Me0w
12 evesen en is lazadtam hogy a G.I. JOE-k mindig lenyomjak a Cobrakat 😛

Together we'll fly someday...

Danee
Typhoon(Leader) 2006. máj. 03. 09:11 | Válasz | #211

öreg vagy
Válasz 'roli' üzenetére (#210)

roli 2006. máj. 03. 07:22 | Válasz | #210

emgem meg nem veszelel be a clanba? es õkte meg igen? pedik én 14vagyok nem 12éves

Danee
AKKOR GOND NÉLKÜL KIBASSZÁK...
meglátjátok, eljön az idõ mikor a 7th szerveren, már csak egymást tudják bannolgatni a drágalátos amdinok.
Lulubono: ujraolvas, értelmez...

Vazzeg régen röhögtem ilyen jot! 😄DDDDDD
Ez kész! <#banplz><#taps>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

uHs Gerzson
Azt hogy meghaljak a 20 FPS-el menö BF2-ben? Elfogadom a kihívást 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HTS s3rg1nh00
jaja látom,2x van a http://,na mind1,még1x köszönöm<#wink>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
lol:
Running 2006. máj. 03. 01:22 | Válasz | #209

Üdvözletét küldi a magyar BF2 SG fórum!!! 😄

erre a válasz:
Typhoon(Leader) 2006. máj. 03. 09:11 | Válasz | #212

temeg kussojjá meny visza oda ahonan jötél hüjegyerek
Válasz 'Running' üzenetére (#209)
<#hehe>

TS Zolly
Majdnem. Persze ha nincs mögötte link akkor jó. <#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Nemvagyoktiknormálisak!!!<#vigyor><#vigyor><#nyes>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

HTS s3rg1nh00
bakk...<#lama>voltam<#hehe>
így?😛

nem rossz ez, hajrá!

TS Zolly
Szövegmezõ alatt van egy ollan: . Arra katt, link paste, majd akármi kutyafüle szalámi szöveg majd ok.

HTS s3rg1nh00
köszi...a gyakorlatot már látom,csak az elméletre lennék kíváncsi<#whatever>

TS Zolly

Pharolas
Nagyon helyes, ezek után el is várom <#gun><#violent><#integet2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Mert ki(ke)t kéne kérdeznem?

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

uHs Gerzson
Nevess csak de majd találkozunk a szervereken <#smile>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HTS s3rg1nh00
az enyémmel sincs kinek büszkélkedni<#hehe>
http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm?accountName=serginhoo&refresh=1
hogy is kénje linkelni?
]http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm?accountName=serginhoo&refresh=1[

HTS s3rg1nh00
a Horda most engem is megtalált...hát elsõsorban nem pilóta hanem gunner vagyok,de azért valamilyen szinten elboldogulok a vezetéssel is(azaz az elsõ fát még túl szoktam élni<#hehe>
mellesleg Hatt,ha a mondat sértõ lett volna,akkor elnézést...ezt az elõbb elfelejtettem

vsly
Ha lelössz vkit és kapsz egy bant,akkor az az volt<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Az attól függ kit kérdezel.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

😉

Pharolas
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

vsly
Micsoda ajánlólevél<#taps>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

HTS s3rg1nh00
nézd Hatt,ennek ahhoz köze nem votl,csak egy POÉN,remélem így már érthetõ(legközelebb oda fogom írni,hogy véletlenül se legyen kétséged...)
mellesleg:értem,miért én lettem kibaszva hely kell az adminnak indokkal 2 percre a szerveretekrõl...

uHs Gerzson
Mivan? 😄 Csak egy normális kérdést tetem fel, arról nem tehetek hogy tájékozatlan vagyok na 😄DD

danee, lulut ismerem, nem kamuzik!

Pharolas
Gerzson <#ticking><#ejnye1>

kBagyula
Az igla gyk. nem jó semmire, maximum az ellen helijét lelõni, repülõ ellen használhatatlan, mert mire befogja már többnyire el is ment onnan.
Igaza van a 7th-s srácoknak a bannal kapcsolatban.
Lehet, hogy Danee-t az motiválta (-ha mégis az iglát akarta bombázni), hogy megjelent neki az a kis négyzet a kijelzõjén - biztos olyan csábító volt a célpont. Persze tovább olvasva, nem azt történhetett, de nem is akarok ítélkezni.
Megjegyzem, jelenlegi tapasztalataim azt mutatják, hogy még mindig több bomba hullik a reptéren várakozókra, mint az emberrel teli iglákra. Sõt újabban az ellenséges bázisokról való repcsi, heli, tank... stb. elkötés is nagyon dívik.
Mindenesetre én elnézem kívülállóként párszor, ha ilyet tapasztalok, fõleg olyantól akit rendszeresen látok a szervereken, de azt nagyon nehezen tûröm/ném el, ha többször ugyanazt eljátsza egy körön belül, holott nagyon is jól kell, hogy ismerje a "házszabályokat". Olyankor inkább a képernyõ bal alsó sarkára kattintok és lépek - kifelé.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

uHs Gerzson
Megtudhatnám kik az adminok? Mert már elfelejtettem 😊

Pharolas
Pedig hozzánk jöhetsz..ha van fent admin..hamar betartódnak a szabályok.

szép is az élet!! nahh ezért nem járok magyar szerverekre! és nemértem hogy kinek kell ez

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Pharolas
Csak a tisztán látás kedvéért. Éppen jót sziesztáztam, mikor felhív az egyik tag, hogy artyzzák meg bombázzák az elfoglalhatatlan fobazet. És igen ingerült tudok lenni, amikor a sziesztámból felzavarnak.

A másik. Amit még jobban rühellek, az az hogyha az adott emberke tudja, hogy nics fent admin, és ezért direkt szegi meg a szabályokat.

Daneeoo vagy hogy hívnak...amúgy meg tényleg csak az észrevétel eszmei értéke miatt: Mit keres a MEC repülõ Gulf of omanon az amcsi anyahajónál??? Elég messze van az a szárazföldtõl, hogy ne csak véletlenül tévedj oda(mint pl Dalian), vagyis te nem csak az iglára mentél. Ennyit errõl.

Ahogy a csapattársad is mondta, ha nem tetszenek a szabályok, akkor nem kell a 7thre jönni játszani.

kb 2 napja történt

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

LuluBono
Hát mér?Vállalom a következményeket,és nem fogok irogatni ide elhiheted,bár kerülö m a BC-t néha elõfordul.

KáTéCé
Ez nem semmi...<#pias>

LuluBono
Hát,most konkrétan nem tudom mikor volt az általad emlitett eset mert szoktam ott játszani,de ez esetben megérdemlem a kicket figyelmeztetésnek/folytatáskor a ban-t.Egy szóm se lehet.

dronkZero
Szerintem specopsal érdemben nem lehet bézkempelni. Leszedsz egy-két embert, azt' úgyis lelõnek, mint egy kutyát. De ha képes vagy hosszasan, idegesítõ mértékben ölni specopssal a fõbézen az embereket, akkor nyilván kick/ban.

Saját vélemény, hangsúlyozom. (És nincs is adminprogim 😛)