FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
marcio mela #94194 Én vezetni is szívessen vezetem viszont a legtöbben jobbak nálam és nem akarom elrontani a gunner sikerét.A nem irányított rakétákkal semmit se találok el.Az ellenség helikopteréről nem is beszélve.Talán azért nem nincs joystickom?Arról nem is beszélve,hogy nem érzem a helikopter térbeli helyzetét.Próbálok körözni egy pont körül úgy,hogy a gép orra a pontra néz (ezt szeretik a gunnerek?) és nekimegyek egy fának vagy háznak.Kínos.
Az UH-60 BLACKHAWK-ot viszont szívessen vezetem.Kár,hogy nincs olyan jó nagy pálya amin nem lehet máshogy zászlót foglalni mint csapatszállító helikopterrel.Talán Operation Clean Sweep közelít ehhez.Amikor a USMC repterén beszálnak az emberek a helikopterbe aztán irány a MEC Communications Central ahol a reptér is van.Át a vizen alacsonyan aztán a MEC hangár felől megérkezni a zászlóhoz.A pilóta leveszi a teljesítményt a gép orrát megemeli és megáll majd rögtön leteszi a gépet.Mindenki kiugrál a heliopter meg rákapcsol.Felemelkedik de rögtön lebólint és alacsonyan elhúzza a csíkot,hogy felvegye a következő csapatot.
Ááááááá ma elvittem Sharqi-in az AH-1Z-t.MEC voltam.Elindultam a déli Club House-ba mert megtépázták.A MI-28 HAVOK
a nyomomba szegődött.Elkísért odáig aztán amikor a helipad felet megálltam lebegni akkor rámerezkedett ésannyi.