Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
azért nem vall gerincességre az ilyesfajta lopás mert ha olyan kemény vagy hogy eljutsz a bázisukig akkor legyél olyan kemény is hogy befoglalod nem csak elviszed a jó cuccokat hogy daráljál velük az ilyesfajta mozzanatok nálam egy lapon említendõk az armorral foglalási zónán kívül való spawn camp-el <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ZOLCHI
Ha valóban benne van a szabályokban,hogy jármüvet lopni tilos,akkor megkövetlek és elnézést kérek. Azonban én nem láttam ilyen szabályt sehol.
Senkit nem lõttünk le mikor elvittük a helit,tehát nem támadtuk a baset csak behatoltam specops kasttal. Ez ugyanolyan , mint karkandon beülni a tankba.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

sector512
Ezzel egyetértek 😊 Egy-két pályán végigmész a tankkal és nem marad szinte semmi energiád <#csodalk>

PSN: s3ctorHU

uHs Gerzson
ISTEN VAGY!!!!<#eljen><#worship>

A mai adás vagy este 8-kor vagy fél 9-kor indul 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
jó lenne ha már kijavítanák ezeket a helis koccolásokat karcolásból felrobbanásra mert ez enyhén szólva nevetséges hogy a heli rotorja bõven beleér mindenbe mégsem dobja borítja fel a gépet csak egy kicsit megsebzi ahhoz képest hogy a szárazföldi járgányok minden ugratástól nagy mértékben sérülnek egy helikopter meg beledarál a vasbetonba aztán még a betonnak fáááááj <#ejnye1><#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Cream78
Huh megnéztem! A zene nagyon súlyos!

dronkZero
-Vehicles Forbidden for specific players is ON -
Nem jól érted, alatta le van írva. Nem mindenkinek, hanem bizonyos pléjereknek. Commander nem ülhet be repülõbe, helibe, meg a büntiben lévõ játékosok, név szerint. Lopásról nincs szó a scriptben.

Inkább az a kérdés szerintem, hogy az EA mennyire enged scripteket(modnak számít?) pakolni a ranked szervereire?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SigS
-Vehicles Forbidden for specific players is ON - ha ezt jol ertem, tiltott hasznalni a masik csapat jarmuveit. De nem enged beszallni, vagy mi? Mert a dzsipet, kisautot hasznalja mindenki ha epp ott van mellette, senkit nem erdekel melyik csapate.

-Only one player can wait for airplane-jet and two players can wait for airplane-bomber, attacker heli. - ez meg hulyeseg... megyek egy kort pl. vadasszal, valaki kivarja a sp-on hogy lezuhanjak, es mar viszi is, azaz minden spawnkor mas viheti a jarmuvet.
Az aknas resz jo dolog, de a 45 mp-es tk-punisht kicsit durvanak tartom.

Alapjaban veve nem rossz script, kisse radikalis, de ha konfigolhato akkor nem baj.
Es mar csak az a kerdes mennyire befolyasolja a szervert ( lagg, hitbox, stb. )

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

mesor
<#worship>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
A tegnapi közvetítés letölthetõ innen!
Nem fikázni,rajta van minden,max idõ szerint rakjátok sorba (nem volt idõm összefûzni)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

HTS s3rg1nh00
pedig valakit gránáttal szétszedtünk,aki a J10ben ült,és 7th volt a neve elõtt<#zavart1>a másik névre nem emlékszem,csak rád<#beka3>
Polemius:ez azért egy elég radikális szkript...vannak benne jó dolgok,de finomítani kell még rajta,hogy tökéletes legyen...olyan ez,mint az én játékom<#vigyor2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

A 7th meg azok figyelmébe akik a szerverükön nem szeretnének basecampet és hasonlókat látni. A private rankedeken van egy Tubar nevû script, ami elég jól teszia dolgát. Alap beállításon így meg azokon a szervereken:

default server settings

Kill with friendly mines and claymors is ON
Teamkill with mine - is not teamkill - attacker no minus score, victim -2 score, watch friendly mines!

Anti-Base camp script is ON
On main base attack is allowed only if you have all flags captured.
If not all flags are captured, you can kill on main base only with this weapons:
mine, pistol, knife, artilery
When enemy on mainbase is in Anti-Air vehicle (tunguska, stinger, ESEX, ...), you can kill him everytime
Every basecamp kill is punished with 45 seconds next spawn time
Second basecamp kill is punished with kill attacker + 45 seconds next spawn time

Vehicles Forbidden for specific players is ON
Commander can't use Airplane and Attacker Heli - it's killed to 10 seconds when use that
Black-listed players can't use specified vehicles who make teamkills for that vehicle

Automap size by players is ON
Players on server:
1 .. 23 - Map Size 16
24 .. 43 - Map Size 32
44 .. 64 - Map Size 64

Teamkill
Teamkill is punished with 45 seconds next spawn time

Protecting players which wait for airplanes/heli in mainbase
Only one player can wait for airplane-jet and two players can wait for airplane-bomber, attacker heli.
All other are moved back from this vehicle spawn area.
Teamkill this players are by screenshot punished for 2 weeks using all vehicles on all servers!

Minden jog fenntartva!

SigS
Kizart...tegnap egyszer jatszottam ott, J-10-be be se ultem. Amcsi oldalon dzsippel mentunk foglalni,kinain meg Boxerrel bombaztunk. Azutan leptem le a szerverrol mert nekem mocskosul jatszhatatlan volt, mint meg par embernek rajtam kivul.
Egyebkent en is lattam par "kicked" feliratot, es nem ertettem miert kaptak az illetok.
Serg: amugy leszoktam a lopasrol...<#kuss>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HTS s3rg1nh00
nah megvan a vid,igaz csak rapidshare-re tudtam felrakni,de mindegy...
szóval:
http://rapidshare.de/files/19333841/serg_kubra_dam.avi.html
ejnye,linkelni még mindig nem tanultam meg<#idiota>

item
Ja ez engem is érdekelne, mikortól lehet a "közvetítést" végigkísérni!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

LuluBono

Egy ilyenhez azért hozzátudnék szokni..<#vigyor3>

LuluBono
Az biztos hogy ember függõ,én pár hete vettem joy-t hogy kipróbáljam de a felszállópálya közelében lévõ egyetlen fába mentem bele..<#idiota>
Maradok a billentyûzetnél max.+egér,aztán meglátjuk mire elég..

hupsz: ugyanolyan módon

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Srácok mikortól kezdõdik a mai rádiós-döntõs-JCSR-7th-es közvevítés? És ugyanolyan lehet majd hallgatni, mint tegnap?

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Pharolas
Szerintem ez megint ember, és fõleg joyfüggõ. De maradok inkább pártatlan ebben a témában <#integet2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

HTS s3rg1nh00
én is egyetértek,de majd mérjétek le,ha vki feltesz egy joy-os videót(vagy már volt?<#fejvakaras>),én meg valahova felteszem az enyém,az bill+egér...asszem mivel oldalam nincs,rapidshare.de lesz belõle...egyébként nekem az M1A2-t mintha nem sikerült volna szétlõni...bocsássátok meg,pedig annyira ordítottam,hogy meghalsz gúcpíd!!!!!!!<#hehe>
tegnap tényleg jó kis csaták zajlottak...úgy látszik,én ma mindenkivel egyetértek<#hehe>

LuluBono
Mármint Joyal vezetni..<#idiota>

LuluBono
Szvsz nehezebb,mint billentyûvel

LuluBono
Ja-ja,szép csaták voltak <#hehe>

Pharolas
"Amugy a joy vs. bill+eger iranyitast szerintem nem lehet 1 kalap ala venni"

Én is egyetértek Promi ezen állításával. Én is joyal kezdtem, csak miután összekerültem Flatline-al, váltottam egérre, mert jobban illett a páros harci mentalitásához. <#eplus2>
Véleményem szerint, a joyos vezetés stabilabb, viszont az egeres meg dinamikusabb.
Pont ezért nem lehet összehasonlítani a kettõt. Mindkettõhöz más vezetési mentalitás kell. Szerintem <#nezze>

LuluBono
Fraps <#wink>

HTS s3rg1nh00
volt róla egy-két szó,sztem érdemesebb a Fraps-el felvenni,majd VirtualDub-al tömöríteni(én épp most tömörítem,a nyers videó 1,2 Gb<#beka3>)
ha kész van(és megfelelõ a tömörítés<#hehe>,közzéteszem,szerzek egy-két röhögõs percet a látogatóknak<#wink>

Boxer HUN
Gyere TS-re!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Danee
majd nyomok énis egyet kubra damon 😊
miután battlerecorderrel felveszem mien progit ajánlotok?

HTS s3rg1nh00
köszi<#wink> akkor majd MSNen jelezzetek,ha felvennétek próbaidõre...azért annyit még elmondok,hogy elsõsorban gyalogos játékos vagyok...ha ilyen irányú erõsítés kell<#wink>
a helizést gyakorlom,már azon kívül egész jó,hogy szinte semmit sem tudok szétlõni<#hehe>legutóbb már a T90es átjárónál akadtam el,ez már a legvégén van,ami egy kezdõtõl annyira nem is rossz 😛 most látom csak, épp 3 CD-re való anyagot sikerülteddig felvenni<#beka3>

Pharolas
Szal akkor nem csak nekem lett etalon ez a Loituma<#eljen><#nevetes1>

Boxer HUN
A külsõ fórumunkat ugyan úgy látogatjuk, mint a belsõt. A jelentkezõkkel történõ kapcsolattartásra ki van jelölve egy társunk. Õ istápolja ezeket a dolgokat. Az utóbbi napokban egyéb elfoglaltsága miatt nem reagált szerintem a megkeresésedre. Türelem. <#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

HTS s3rg1nh00
gyakoroltam...néha már sikerül szétlõni a repcsit<#beka3>
mellesleg:egyszer már eljutottam hiba nélkül a másik reptérig is,csak onnan meg nem tudtam merre kéne menni<#idiota>

Promi
Akkor lehet gyakorolni.😊
Mi se helikopterrel szulettunk.😊
HTS s3rg1nh00
asszem ha én beraknék egyet,mindenki rajtam röhögne,én már a repcsit sem tudnám szétlõni<#idiota>

Promi
Grat ez is szep repules<#eljen>
Bar mintha a te geped serulekenyebb lenne<#beka3>
Lenyultad a csengohangom?<#vigyor>

Alma: Amugy a joy vs. bill+eger iranyitast szerintem nem lehet 1 kalap ala venni, mert a joy -al folyamatosabb az iranyitas, de harc kozben viszont az eger+bill -el joval gyorsabban lehet le reagalni helyzeteket.
HTS s3rg1nh00
meg ilyen erõvel (ha a lopás is az lenne),tegnap 7th-ösöket is kellett volna kickelni(Sig volt az egyik,a másikra nem emlékszem<#fejvakaras><#falbav>),mert õk meg Daqing Oilfields-en folyton a J-10-re hajtottak...még jó,hogy az AK-m erõsebb volt,meg a gránátom,mikor már bennt ültek<#hehe>
szóval:a lopás nem bûn,ha nem öl senkit,ezt tessék észben tartani<#vigyor2>

HTS s3rg1nh00
szintén<#wave>

item
Jó reggelt!...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

<#taps><#eljen>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Lopni azért lehet, az nincs leírva, hogy tilos a lopás.
Csak ölni nem szabad. Volt párszor, hogy nem jutott tank, elloptam az ellen üres fõbézérõl, de senki nem szólt semmit. Ha ezzel szabályt sértettem bocs, de nem hiszem, hogy bárki játékát elrontottam volna.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

DummyBoy
Jó volt a közvetítés ... remélem felvette valaki 😊

Kedvesem majdnem eldobta az agyát mikor rájött mit hallgatok 😊

A ma estit vegyétek ám fel mindenképp ... erre kiváncsi vagyok nagyon ...

Dzsó! TV közvetítés nem lesz legközelebbre? 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Pharolas
Alma, promi...tessék itt van még egy helis (58.8mb) aki bill+egér combóval nyomja. <#crazya>

Bár már kezdetben odacsaptam a helit, majd a jcsres war után csinálok valami cifrábbat.

eX RambO
Zolchi!!! Olvasd el a server szabályokat és azután magyarázz!! Azért még senkit nem rugtam ki amiért lelõtt, akár 3x is egymás után, de a foglalhatatlan base támadása és onnan bármilyen ármû lopása tilos!! Te ezt követted el ezért kaptál kicket figyelmeztetésûl és nem Bannt!! Thx a játékot jó csaták voltak!!

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Mai napon én is játszottam a 7TH serverén és észrevételem szerint nem õk rúgnak ki, hanem a server rúgdos le mindenkit... Hozzá kell tennem, hogy tömegesen...
Joe-t is lerúgták... <#vigyor2>
Pedig tudtommal vele nincs bajuk. <#vigyor5>
Tehát itt is él, hogy elõbb kérdezz... 😉

Grat mindkét csapatnak...

csaba67
grat frx szép volt de grat a vesztes csapatnak is jo mecs lehetet

ZOLCHI
Fölháborító amit a 7th serveren mûvel a rambo gyerek!
Kétszer dobott le mert abáltuk õket. Semmi bc meg ilyesmi,velük ellentétben.
Azzal az ürüggyel,hogy sokat tk-ztam,holott egy sem volt.
hárman is igy jártunk!!!!!! Ha játszik valaki viselje el a vereséget is!
Ennyit a 7th serverrõl! <#boxer><#mf3>

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

joebacsi
a második körben végül nem a falut foglaltátok vissza, hanem az építkezést fogtátok meg, és bár ígyis kialakult az állóháború, de ez nem a sínek mentén, hanem két fronton, de ez sokat nem változtatott a lényegen 😊
nagytesó azé figyelt 😄
amúgy jókis beszámoló <#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

badsec
Na, írtam egy "kis" beszámolót a meccsrõl!😄 Hátha valakit érdekel...

FRX - Horda - Infantry Kupa Bronzmeccs

Ma este megmérkõztünk az FRX csapatával a 3.helyért az Infantry Kupában. Az ellenféllel gyakran találkoztunk már gyakmeccsek keretében és mindig kemény csatákat vívtunk ellenük. Nézzük, hogy alakult a meccs!

Gulf Of Oman

MEC oldal

Arab oldalon kezdtük meg ezt a fontos mérkõzést. Gyorsan befoglaltuk a City pontot, míg az FRX lehúzta a Villaget. Õk jöttek az építkezés felé, de sikeresen vertük vissza támadásaikat. Közben nem hagytuk õket "pihenni" és folyamatosan támadtuk a hátsó (BeachHead) pontjukat. Néha sikerült is lefehéríteni, de birtokolni nem sikerült. Közben õk is megtették ugyanezt az építkezéssel, de a támadást visszavertük. Kicsit rosszul csoportosítottunk, ezért közben elbuktuk a Cityt, de szerencsére közben sikerült lehúzni a tengerpartot, amit késöbb "visszacseréltünk" a Cityre. Ekkor még hátra volt a kör fele, de mindkét csapat ugyanazokat a pontokat birtokolta, mint a meccs elején. Egy kisebb állóháború alakult ki a vonat mellett, majd szép lassan végetért a kör.

FRX - Horda 119-103

USA oldal

USA oldalon az FRX gyorsan befoglalta a Cityt, majd a spawnfutást alkalmazva ugyanakkor ért a Villagehez, mint mi. Egy jó 2 perces csata után a pont végül is a mienk lett. Tartottuk egy ideig, mert az ellenfél keményen támadott az egyik kisházból spawnolva. Idõvel sikerült egy squadot eljuttatni a Cityhez, amit le is húztunk. Közben a Village arab kézre került. Visszafoglalni csak a City elvesztésével sikerült. Így az elözõ körben is zajlott állóháború alakult ki a vonat két oldalán. Mindkét csapat próbálkozott pontot foglalni, de egyikünk sem járt sikerrel.

FRX - Horda 94-74

Sharqi Penninsula

MEC oldal

Ellenfelünk választott mapján MEC oldalon kezdtük a meccset. Lepörgetésre törekedtünk és ennek reményében keményen is támadtunk. Az Officet sikerült is lehúzni az építkezéssel egyetemben. Mivel az ellenfélnek csak egy pontja maradt, így nekiindultak az építkezésnek, amit párszor le is húztak, de mindig visszafoglaltuk. Közben folyamatosan támadtuk a TV-tornyot, de a claymoreok sajnos kifogtak rajtunk. Ellenfelünk a kör végéig tartotta a tornyot, mi pedig a sok halál miatt kicsit lepörögtünk. Így ezt a kört is az FRX csapata nyerte - hozzáteszem - nem kis nehézségek árán.

FRX - Horda 106-82

USA oldal

Egyetlen esélyünk a gyõzelemre az lett volna, ha végig birtokoljuk az összes pontunkat, így lepörgetve ellenfelünket. Sajnos a számításba hiba csúszott, mert elég gyorsan elbuktuk az Officet, de szerencsére sikerült visszaszerezni. Közben persze az építkezés került arab kézre. Az FRX folyamatosan támadta a TV-tornyot, majd mikor visszavertük õket, mentek egybõl az Officre. Az építkezésnél a daru már meghajlott a sok embertõl, mert mindkét csapat onnan ugrálva foglalta a pontot. A kör közepe táján végre sikerült visszaállítanunk az alapállapotot(mind 3 pont a mienk volt), de csak kb. 20 ticketet sikerült ezzel nyernünk, mert hamar elbuktuk az építkezést. A toronynál végig hatalmas csaták zajlottak. A csapatok felváltva birtokolták a pontot, de végül a mienk maradt a meccs végéig.

FRX - Horda 102-90

Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik!

Úgy érzem a Horda csapata kihozta a maximumot(sõt, talán sokkal többet is) magából az Infantry Kupán. Egy kemény ellenféllel szemben maradtunk ma alul, de egyáltalán nem szomorkodunk! Nekik gratulálunk, mi pedig folytatjuk tovább amit elkezdtünk: játszunk tovább mindenfajta elvárás nélkül, ahogy eddig is tettük!

A Horda legyen veletek!😄

És grat fiúk a 4-ik helyhez!

Horda Maki!:D