Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Senkit nem lõttünk le mikor elvittük a helit,tehát nem támadtuk a baset csak behatoltam specops kasttal. Ez ugyanolyan , mint karkandon beülni a tankba.
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
PSN: s3ctorHU
A mai adás vagy este 8-kor vagy fél 9-kor indul 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem jól érted, alatta le van írva. Nem mindenkinek, hanem bizonyos pléjereknek. Commander nem ülhet be repülõbe, helibe, meg a büntiben lévõ játékosok, név szerint. Lopásról nincs szó a scriptben.
Inkább az a kérdés szerintem, hogy az EA mennyire enged scripteket(modnak számít?) pakolni a ranked szervereire?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
-Only one player can wait for airplane-jet and two players can wait for airplane-bomber, attacker heli. - ez meg hulyeseg... megyek egy kort pl. vadasszal, valaki kivarja a sp-on hogy lezuhanjak, es mar viszi is, azaz minden spawnkor mas viheti a jarmuvet.
Az aknas resz jo dolog, de a 45 mp-es tk-punisht kicsit durvanak tartom.
Alapjaban veve nem rossz script, kisse radikalis, de ha konfigolhato akkor nem baj.
Es mar csak az a kerdes mennyire befolyasolja a szervert ( lagg, hitbox, stb. )
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Nem fikázni,rajta van minden,max idõ szerint rakjátok sorba (nem volt idõm összefûzni)!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Polemius:ez azért egy elég radikális szkript...vannak benne jó dolgok,de finomítani kell még rajta,hogy tökéletes legyen...olyan ez,mint az én játékom<#vigyor2>#vigyor2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
default server settings
Kill with friendly mines and claymors is ON
Teamkill with mine - is not teamkill - attacker no minus score, victim -2 score, watch friendly mines!
Anti-Base camp script is ON
On main base attack is allowed only if you have all flags captured.
If not all flags are captured, you can kill on main base only with this weapons:
mine, pistol, knife, artilery
When enemy on mainbase is in Anti-Air vehicle (tunguska, stinger, ESEX, ...), you can kill him everytime
Every basecamp kill is punished with 45 seconds next spawn time
Second basecamp kill is punished with kill attacker + 45 seconds next spawn time
Vehicles Forbidden for specific players is ON
Commander can't use Airplane and Attacker Heli - it's killed to 10 seconds when use that
Black-listed players can't use specified vehicles who make teamkills for that vehicle
Automap size by players is ON
Players on server:
1 .. 23 - Map Size 16
24 .. 43 - Map Size 32
44 .. 64 - Map Size 64
Teamkill
Teamkill is punished with 45 seconds next spawn time
Protecting players which wait for airplanes/heli in mainbase
Only one player can wait for airplane-jet and two players can wait for airplane-bomber, attacker heli.
All other are moved back from this vehicle spawn area.
Teamkill this players are by screenshot punished for 2 weeks using all vehicles on all servers!
Minden jog fenntartva!
Egyebkent en is lattam par "kicked" feliratot, es nem ertettem miert kaptak az illetok.
Serg: amugy leszoktam a lopasrol...<#kuss>#kuss>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
szóval:
http://rapidshare.de/files/19333841/serg_kubra_dam.avi.html
ejnye,linkelni még mindig nem tanultam meg<#idiota>#idiota>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Maradok a billentyûzetnél max.+egér,aztán meglátjuk mire elég..
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
tegnap tényleg jó kis csaták zajlottak...úgy látszik,én ma mindenkivel egyetértek<#hehe>#hehe>
Én is egyetértek Promi ezen állításával. Én is joyal kezdtem, csak miután összekerültem Flatline-al, váltottam egérre, mert jobban illett a páros harci mentalitásához. <#eplus2>#eplus2>
Véleményem szerint, a joyos vezetés stabilabb, viszont az egeres meg dinamikusabb.
Pont ezért nem lehet összehasonlítani a kettõt. Mindkettõhöz más vezetési mentalitás kell. Szerintem <#nezze>#nezze>
ha kész van(és megfelelõ a tömörítés<#hehe>#hehe>,közzéteszem,szerzek egy-két röhögõs percet a látogatóknak<#wink>#wink>
miután battlerecorderrel felveszem mien progit ajánlotok?
a helizést gyakorlom,már azon kívül egész jó,hogy szinte semmit sem tudok szétlõni<#hehe>#hehe>legutóbb már a T90es átjárónál akadtam el,ez már a legvégén van,ami egy kezdõtõl annyira nem is rossz 😛 most látom csak, épp 3 CD-re való anyagot sikerülteddig felvenni<#beka3>#beka3>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
mellesleg:egyszer már eljutottam hiba nélkül a másik reptérig is,csak onnan meg nem tudtam merre kéne menni<#idiota>#idiota>
Bar mintha a te geped serulekenyebb lenne<#beka3>#beka3>
Lenyultad a csengohangom?<#vigyor>#vigyor>
Alma: Amugy a joy vs. bill+eger iranyitast szerintem nem lehet 1 kalap ala venni, mert a joy -al folyamatosabb az iranyitas, de harc kozben viszont az eger+bill -el joval gyorsabban lehet le reagalni helyzeteket.
szóval:a lopás nem bûn,ha nem öl senkit,ezt tessék észben tartani<#vigyor2>#vigyor2>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Csak ölni nem szabad. Volt párszor, hogy nem jutott tank, elloptam az ellen üres fõbézérõl, de senki nem szólt semmit. Ha ezzel szabályt sértettem bocs, de nem hiszem, hogy bárki játékát elrontottam volna.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Kedvesem majdnem eldobta az agyát mikor rájött mit hallgatok 😊
A ma estit vegyétek ám fel mindenképp ... erre kiváncsi vagyok nagyon ...
Dzsó! TV közvetítés nem lesz legközelebbre? 😊 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Bár már kezdetben odacsaptam a helit, majd a jcsres war után csinálok valami cifrábbat.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Joe-t is lerúgták... <#vigyor2>#vigyor2>
Pedig tudtommal vele nincs bajuk. <#vigyor5>#vigyor5>
Tehát itt is él, hogy elõbb kérdezz... 😉
Kétszer dobott le mert abáltuk õket. Semmi bc meg ilyesmi,velük ellentétben.
Azzal az ürüggyel,hogy sokat tk-ztam,holott egy sem volt.
hárman is igy jártunk!!!!!! Ha játszik valaki viselje el a vereséget is!
Ennyit a 7th serverrõl! <#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
nagytesó azé figyelt 😄
amúgy jókis beszámoló <#eljen>#eljen>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
FRX - Horda - Infantry Kupa Bronzmeccs
Ma este megmérkõztünk az FRX csapatával a 3.helyért az Infantry Kupában. Az ellenféllel gyakran találkoztunk már gyakmeccsek keretében és mindig kemény csatákat vívtunk ellenük. Nézzük, hogy alakult a meccs!
Gulf Of Oman
MEC oldal
Arab oldalon kezdtük meg ezt a fontos mérkõzést. Gyorsan befoglaltuk a City pontot, míg az FRX lehúzta a Villaget. Õk jöttek az építkezés felé, de sikeresen vertük vissza támadásaikat. Közben nem hagytuk õket "pihenni" és folyamatosan támadtuk a hátsó (BeachHead) pontjukat. Néha sikerült is lefehéríteni, de birtokolni nem sikerült. Közben õk is megtették ugyanezt az építkezéssel, de a támadást visszavertük. Kicsit rosszul csoportosítottunk, ezért közben elbuktuk a Cityt, de szerencsére közben sikerült lehúzni a tengerpartot, amit késöbb "visszacseréltünk" a Cityre. Ekkor még hátra volt a kör fele, de mindkét csapat ugyanazokat a pontokat birtokolta, mint a meccs elején. Egy kisebb állóháború alakult ki a vonat mellett, majd szép lassan végetért a kör.
FRX - Horda 119-103
USA oldal
USA oldalon az FRX gyorsan befoglalta a Cityt, majd a spawnfutást alkalmazva ugyanakkor ért a Villagehez, mint mi. Egy jó 2 perces csata után a pont végül is a mienk lett. Tartottuk egy ideig, mert az ellenfél keményen támadott az egyik kisházból spawnolva. Idõvel sikerült egy squadot eljuttatni a Cityhez, amit le is húztunk. Közben a Village arab kézre került. Visszafoglalni csak a City elvesztésével sikerült. Így az elözõ körben is zajlott állóháború alakult ki a vonat két oldalán. Mindkét csapat próbálkozott pontot foglalni, de egyikünk sem járt sikerrel.
FRX - Horda 94-74
Sharqi Penninsula
MEC oldal
Ellenfelünk választott mapján MEC oldalon kezdtük a meccset. Lepörgetésre törekedtünk és ennek reményében keményen is támadtunk. Az Officet sikerült is lehúzni az építkezéssel egyetemben. Mivel az ellenfélnek csak egy pontja maradt, így nekiindultak az építkezésnek, amit párszor le is húztak, de mindig visszafoglaltuk. Közben folyamatosan támadtuk a TV-tornyot, de a claymoreok sajnos kifogtak rajtunk. Ellenfelünk a kör végéig tartotta a tornyot, mi pedig a sok halál miatt kicsit lepörögtünk. Így ezt a kört is az FRX csapata nyerte - hozzáteszem - nem kis nehézségek árán.
FRX - Horda 106-82
USA oldal
Egyetlen esélyünk a gyõzelemre az lett volna, ha végig birtokoljuk az összes pontunkat, így lepörgetve ellenfelünket. Sajnos a számításba hiba csúszott, mert elég gyorsan elbuktuk az Officet, de szerencsére sikerült visszaszerezni. Közben persze az építkezés került arab kézre. Az FRX folyamatosan támadta a TV-tornyot, majd mikor visszavertük õket, mentek egybõl az Officre. Az építkezésnél a daru már meghajlott a sok embertõl, mert mindkét csapat onnan ugrálva foglalta a pontot. A kör közepe táján végre sikerült visszaállítanunk az alapállapotot(mind 3 pont a mienk volt), de csak kb. 20 ticketet sikerült ezzel nyernünk, mert hamar elbuktuk az építkezést. A toronynál végig hatalmas csaták zajlottak. A csapatok felváltva birtokolták a pontot, de végül a mienk maradt a meccs végéig.
FRX - Horda 102-90
Összesítve
421-349 az FRX javára! Gratulálunk nekik!
Úgy érzem a Horda csapata kihozta a maximumot(sõt, talán sokkal többet is) magából az Infantry Kupán. Egy kemény ellenféllel szemben maradtunk ma alul, de egyáltalán nem szomorkodunk! Nekik gratulálunk, mi pedig folytatjuk tovább amit elkezdtünk: játszunk tovább mindenfajta elvárás nélkül, ahogy eddig is tettük!
A Horda legyen veletek!😄
És grat fiúk a 4-ik helyhez!
Horda Maki!:D