• n003
    hmmm
    Ottesz és mindenki más:
    kicsit elkeserítő hogy néha, értelmes emberkék mennyire nagy baromságot bírnak elkövetni. sajnos nem első eset hogy egyesek hűbele balázs módjára próbálkoznak saját szakállukra ahelyett hogy esetleg náluknál tapasztaltabb emberkéktől kérdeznének és körül járnák a témát mielőtt lépnének. voltak akik csak simán kíváncsiak voltak hogy működik és most megjelent a tizenéves öntudatával valaki(k!!) hogy megváltsa(k) a világot.
    - valaki csak kíváncsi?: simán kilehet próbálni valamelyik war szerveren kikapcsolt pb mellett és kivan elégítve az illető, a bebukás legkisebb veszélye nélkül
    - kívácsi hogy az adott csítet megfogja-e a pb?: (önjelölt teszter?!) ööö ... miért is? mert ha nem akkor szabad a pálya public-on?!
    - zavarja hogy sokan csítelnek és tenni akar ellene?: először tedd fel a kérdést maganak - miért is kell ez neked, nem jó a pb? háát nem vagyok programozó de szerintem nincs nagy baj a pb-vel max elavult az adatbázis/algoritmus ami alapján a csíteket keresi, de megsúgom hogy ez mindig is így lesz amigcsak világszerte sokan jáccanak egy játékkal

és Ottesz nem bántani akarlak de szerintem mindegyes jelentősebb klánból tudnék neked mondani programozót akinek több programozói tapasztalata van mint ahány éves vagy ... naggyából ennyit erről :))