Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem mész fel valamelyik serverre inkább?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Akkor max azt tudod tenni, hogy indítasz egy dedikált szervert és magadhoz csatlakozol. Ott elvileg mindent lehet állítani. (homlokracsapszmájli) Ijjjj ez szõke volt, akkor meg botok nem lesznek. :-)
Akkor passzolom.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Tehát ha én tudom hogy kocka vagyok, akkor az azt jelenti hogy nem vagyok kocka? Mert akkor elujságolom otthon és végre ez a gond is megoldódik ...
Vagy akkor most mivan? <#zavart2>#zavart2> <#confused>#confused> <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
én T4Ce-s voltam ... lécci ... lécci ... lécci ... lécci ... lécci ... lécci ... monnyad meg a diagnózist mer te mindent tucc<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>!! énis kocka vagyok???? vagy esetleg a klántanodásom végett elmúlóban van<#szomoru2>#szomoru2><#rinya>#rinya><#sir>#sir>??
Igen ez eddig rendben is van. De eddig én is eljutottam. Ettõl viszont nem lesz a pálya is 64-es 😞! U.u 16-os méret. Csak 64 bot! Felesleges mondanom, hogy a 200-as ratio 5 perc alatt 0-ra megy. Kb. olyan, mint CS-ben dust 2-ön 64 ember rohangálna :S
Az is elég lenne, ha legalább a ratio-t feljebb tudnám venni 200-ról 999-re. Mert már Warlordot 10 perc alatt végignyomtam 32 vs. 32-ben, "szakértõn"!
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
A igazi kockak sose tudjak magukrol, hogy kockak... ez az elso szamu
ismertetojuk, sot tukorbe nezve konnyeden meggyozik magukat, hogy kerek a fejuk.
Mindesetre kosz az infot, a biro sem leszek masodallasban legalabb kiderult 😊
A jatek tervezesenel, a jelek szerint ez nem volt szempont a dicenak. 1 ember, free cam, mindent lat, stb.
A buta szot meg hanyagolnam, tudnek talalobbat is mondani konretan akar rad is, de mivel vegul is rendesen valaszoltal, igy meguszod 😊
szerintem
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
(innen a kavics!!!<#vigyor2>#vigyor2><#awink>#awink>)
Team GIGABYTE
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
"Single player játék több mint 16 bottal
Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)"
Team GIGABYTE
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"remélem már kinõttetek ebbõl" meg a mindenklános=kocka féle mondandóidat hanyagolhatnád...amíg buta vagy, ne nagyon okoskodj, mindenkinek jobblesz...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elastic An-usZ Boys
Két dolgot kérdeznék. Mindekettõ Special Forces , Single Play-el kapcsolatos.
1. Hogyan tudom beállítani a Ticket ratio-t, mert ez a 200 ez még szakértõn is 15 perc alatt leverhetõ a géprõl!
2. Hogyan lehetne megoldani, hogy a map-ok 64-esek legyenek. Mert 32 v. 64 bot egy 16-os pályán elég kellemetlen *-). Mert a sima Battle2-höz van egy bspm64 kütyü, ami beállítja 64-esre a mappokat, de Special Forceshoz nem találtam ilyet!
(1000 + 1) THX!
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
hallom ho Mester úr hozzátok akar béállni?? azt üzenem nékije hogy "kavics" 😄DD
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Viszont ennek birtokaban mar tenyleg automatikusan kovetkeznek a tovabbi soraid.
Mar csak egy kerdes maradt nyitott szamomra, elore is koszonom, hogy megtisztelsz a valaszoddal.
A biro fly-by uzemmodban van ? Ilyenkor letezik egy spectator mod, aki mindent lat ? mert ha nem, hogyan latja ,hogy nem hasznal UAV-ot az ellenfel ? Mondjak par patch ota azert ki lehet szurni, vagy ide-oda valtja a csapatokat, hogy lassa ?
Netan lehetne ket biro is, mindket csapatnal o a commander ezzel blokkolva a hasznalhatosag lehetoseget.
na jo nem is egy kerdes volt...
szerintem
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."