FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
itt nem erről volt szó,hanem arról,h.egy ugyanolyan ember,mint akárki más idejön és kérdez valamit,ok...3000xre kérdezik,mit lehetne tenni,mit gondolsz miért vagyunk idegesek?mert józan paraszti ésszel elgondolva úgy hisszük,hogyha itt 50-100 ember ki tudott adni ennyi pénzt,akkor más is...
vagy ha esetleg nem,akkor meg ott van minden FAQ-ba,nem véletlenül világít ott fönnt...erre bejön,kérdez(minden nap van belőlük vagy 3 legalább...),és még neki áll feljebb,hogy mi miért nem segítünk,bunkózik...tudod,ilyenkor azért az ember elgondolkozik egy kicsit...azon,miért forr fel az agyvize napi 3x ilyen bunkók miatt...
mellesleg:nem anyu és apu intézi a dolgokat...az én pénzem van a gépben is,a játékot meg én vettem,ahogy minden másik játékomat(persze amit vettem...ritka nálam is...3-4 havonta talán 1et...),szóval ez most nem jött be...písz?sose volt más...
egy másik fórumon az egyik ember aláírásában olvastam valamit,ami ha olyan lenne,nem lennénk velük ilyenek:(emlékezetből írom,tehát lehet,h.nem pontos:()
"In the Hungarian language,the two most common word is:Please and Thank You."