Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtaláltam ami kellett,de így meg indításkor kidob az asztalra,úgyhoyg minnél hamarabb meg kellene vennem.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
milyen irányba akarsz elferdülni?tudod,ez a tavasz...<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ok
köszi
mods/xpack/shaders
nem mods/bf2/shaders
nem a sima bf mappával van gondja,hanem az xpack-el...ami valószínûleg szintén üres,én most nemtom megnézni,mivel 3 hete volt win reinstall,és lusta voltam felrakni még az SF-et...mellesleg bocs ha ma szófosásom lenne<#0idiota>#0idiota>
akkor egyáltalán nem lehet tört game-mel elindítani a SF-et?
egyébként énis toltam pár órát a demóval,aztán 3 hónap múlva lett netem,és 2005.szeptember 24.óta játszom.Memória rulez<#hehe>#hehe>,egyébként ez azt jelenti,hgy nemrég ünnepeltem a 200.játékban eltöltött napomat,hurrá 😊
mostmár értem,miért vagyok én úgy lemaradva egyesektõl...egyrészt,mert nyáron nem nyomtam vele,másrészt mert ez az elsõ FPSem<#idiota>#idiota>
Talan ezert? <#nemtudom>#nemtudom>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
tört,de meg akarom venni majd eredetiben ha lesz rá cashem,de addig is játszanék vele
Különben is aki segíteni akar az hova és miben küldje el? Ajánlott levélben a Magyar Postán keresztül?<#banplz>#banplz>
(mondjuk én nem fogom elküldeni sry, 😉)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
[Bf2 80e hsz téker]
egyébként Marci Te is tudod,h.ennek az eredménynek semmi jelentõsége...csak h.õk "nem játszottak teljes erõbedobással<#idiota">#idiota">
olyan a bajom hogy amikor elindítanám a BF2 SF-t írja hogy nem tudja megnyitni a bf2/mods/xpack/shaders/datatypes.fx fájlt.aki tudja látszi küldje már át azt a fájlt.
köszi
nem akar vki válaszolni??????
plz
bazzeg kurvára segítõkészek vagytok
de mind1,már jön a demó is<#ravasz1>#ravasz1><#violent>#violent><#awink>#awink>
407-308 😊 😉
THX a wart, elég szoros volt 😊
Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
(remélem is,mert az SF úgy akad,hogy játszhatatlan,bár minden mediumon van<#idiota>#idiota>)
na meg még meg kéne várnom a NAW mappack1-et...meg kéne keresni egy olyan szervert,ahonnan nem 8 kb/s-el jön a demó,és happy lennék<#hehe>#hehe>
(Mégegyszer elnézést mindenkitõl!)
Csupán felakartam dobni a fórumot. De ha nem tetszik, elnézést! Mea culpa...
olyan a bajom hogy amikor elindítanám a BF2 SF-t írja hogy nem tudja megnyitni a bf2/mods/xpack/shaders/datatypes.fx fájlt.aki tudja látszi küldje már át azt a fájlt.
köszi
nem akar vki válaszolni??????
plz
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
<#help>#help>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Azt az utolsó helyezett srácot külön ajánlom klánjaink figyelmébe. Én rögtön lecsapnék rá! Õstehetség a srác, egy valóságos gyilkológép!<#worship>#worship><#hehe>#hehe>
köszi
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Team GIGABYTE
http://csuknorisz.mybrute.com
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://csuknorisz.mybrute.com