Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nem is kell!!
megtaláltam ami kellett,de így meg indításkor kidob az asztalra,úgyhoyg minnél hamarabb meg kellene vennem.
HTS s3rg1nh00
én?huh...nem hiszem,majd talán Sig segít holnap...én csak azért nem akarom felrakni,hogy fent legyen,a helyet foglalja,de játszani ne tudjak vele...a 9600 pro SFhez már kevés...de majd nemsokára 7800GSem lesz,aztán lesz repülés<#ravasz1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ERykk
<#wilting>

Akkor majd holnap majd felteszed?
HTS s3rg1nh00
miaza ferdülés?ennyire este van?<#hehe>
milyen irányba akarsz elferdülni?tudod,ez a tavasz...<#ravasz1><#idiota>

SigS
Majd holnap, most megyek ferdulni <#wave>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

jaa
ok
köszi
de rossz helyen nézted!!
mods/xpack/shaders

nem mods/bf2/shaders
HTS s3rg1nh00
lol...picit nagy lett a kép,bár még épp elfér...másrészt:mellé Sig<#hehe>
nem a sima bf mappával van gondja,hanem az xpack-el...ami valószínûleg szintén üres,én most nemtom megnézni,mivel 3 hete volt win reinstall,és lusta voltam felrakni még az SF-et...mellesleg bocs ha ma szófosásom lenne<#0idiota>

Na mind1 azért köszi,
akkor egyáltalán nem lehet tört game-mel elindítani a SF-et?
HTS s3rg1nh00
játsz addig a demóval,azért van,GameOver,így van?<#hehe>
egyébként énis toltam pár órát a demóval,aztán 3 hónap múlva lett netem,és 2005.szeptember 24.óta játszom.Memória rulez<#hehe>,egyébként ez azt jelenti,hgy nemrég ünnepeltem a 200.játékban eltöltött napomat,hurrá 😊
mostmár értem,miért vagyok én úgy lemaradva egyesektõl...egyrészt,mert nyáron nem nyomtam vele,másrészt mert ez az elsõ FPSem<#idiota>

SigS

Talan ezert? <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

amúgy elõször normálisan kértem de mind1...
tört,de meg akarom venni majd eredetiben ha lesz rá cashem,de addig is játszanék vele
mesor
Bazzeg ne spammelj már!
Különben is aki segíteni akar az hova és miben küldje el? Ajánlott levélben a Magyar Postán keresztül?<#banplz>
(mondjuk én nem fogom elküldeni sry, 😉)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

HTS s3rg1nh00
hm..tört legalább?akkor ne is várd el hogy segítsünk,nekünk itt megvan eredetiben,és ha jól beszólsz,h."bazzeg kurvára segítõkészek vagytok",akkor mégúgysem fog senki válaszolni...ezzel csak a sajnálatot és a flémet kelted itt...tessék megvenni,11,5E igazán nem nagy pénz,fõleg ha még vagy 2 évig játszol vele,mindannyian beláttuk(még 'Thor is<#idiota><#hehe>),és nem bántuk meg!

Köszönjük a Dragon-os srácoknak a gyakwart. GG

[Bf2 80e hsz téker]

HTS s3rg1nh00
😮 még jó,hogy ez csak gyak volt,még azt hinném,feljõdik a klán<#hehe>
egyébként Marci Te is tudod,h.ennek az eredménynek semmi jelentõsége...csak h.õk "nem játszottak teljes erõbedobással<#idiota">

Hi!
olyan a bajom hogy amikor elindítanám a BF2 SF-t írja hogy nem tudja megnyitni a bf2/mods/xpack/shaders/datatypes.fx fájlt.aki tudja látszi küldje már át azt a fájlt.
köszi
nem akar vki válaszolni??????
plz

bazzeg kurvára segítõkészek vagytok
HTS s3rg1nh00
patchel jobb lenne...nekem 8,múltkor is volt visítás mikor a Z10el nyomtam,pedig ebben a verzióban kevesebb a tévé raksi,és még gyorsabb is...mégis osztottam a kobrát,pedig ketten ültek...aztán már nem bírta az egyik,és megkérdeztew,h.én benne is alszom a heliben?<#hehe>
de mind1,már jön a demó is<#ravasz1><#violent><#awink>

HTS vs GBC gyakwar
407-308 😊 😉
THX a wart, elég szoros volt 😊

Intel Core2Quad 6600 | 2GB DDR2 Kingmax-1066 | HIS Iceq3 x1950pro

majd vki esetleg erre is pls<#help><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

De fel ne tedd rá a patch-eket...<#hehe> Csak frissítsd a Punkbustert, aztán<#violent>.
HTS s3rg1nh00
egyébiránt csak én leszek erre haljaldó...azhtán megmondom,hátha tényleg más a gépigény...<#hehe>
(remélem is,mert az SF úgy akad,hogy játszhatatlan,bár minden mediumon van<#idiota>)
na meg még meg kéne várnom a NAW mappack1-et...meg kéne keresni egy olyan szervert,ahonnan nem 8 kb/s-el jön a demó,és happy lennék<#hehe>

<#hehe><#hehe><#hehe>
Na ezt akartam! Ha van még rajtam kívûl valaki, aki legalább elmosolyodott ezen a hozzászóláson, akkor már megérte.
(Mégegyszer elnézést mindenkitõl!)
HTS s3rg1nh00
GameOver,jól van...letöltöm a demót...<#hehe>

Azt ígértem, hogy "ez volt az utolsó ilyen jellegû kép". Mármint olyan, amikor helivel szórtam a népet. Itt nem helizetem, és nem is értem el említésre méltó eredményt(amit egyébként sem említenék meg, mert megígértem). Neked is csak azt tudom mondani, hogy itt nem rólam van szó.<#ejnye1> Az oly sokat emlegetett szövegértelmezési képesség...
Csupán felakartam dobni a fórumot. De ha nem tetszik, elnézést! Mea culpa...
Hi!
olyan a bajom hogy amikor elindítanám a BF2 SF-t írja hogy nem tudja megnyitni a bf2/mods/xpack/shaders/datatypes.fx fájlt.aki tudja látszi küldje már át azt a fájlt.
köszi
nem akar vki válaszolni??????
plz
HTS s3rg1nh00
AZ UTOLSÓ 3 EMBERT MEGHÍVTUK PRÓBAJÁTÉKRA?NAGY ESÉLLYEL BE IS KERÜLNEK A LoB ELLENI KERETBE,NEHOGY MEG MERJÉTEK ÕKET HÍVNI MÁSHOVA!!!!!!<#hehe><#idiota>

eX RambO
A múltkor már megígérted, hogy megkímélsz minket a Demos screenszarjaidtól........ Tartsd már be léccives...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Kabbe...Itt most nem én vagyok a fõ attrakció!<#nezze>
pls vki help.....faq-ban nem leltem rá választ. Felaakrom telepíteni a Battlefield2-t és mielõtt elkezdené telepíteni,végig fut a kék csík,majd se szó,se beszéd pufff,kidob az asztalra...számtalanszor végig böngésztem már a faq-ot

<#help>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

TS Zolly
áááááááááááááááááááááá! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Akit érdekel! Van kettõ NAW ranked szerver. Elég kellmes pingüek, egyik 16 fõs, másik 50-es. Csak lekõ tötikézni a mappokat, mert mindegyik fut.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mindig azt mondjátok, hogy ilyen meg olyan gyengék voltak az ellenfelek. Igen, csak ahogy lehetnek az ellenséges oldalon, úgy lehetnek csapattársak is. Mint például itt: Hogy az Armageddonból idézzek: "Na ezt nevezem én hibás szériának!" Persze mindenki úgy játszik, ahogy az ellenfél hagyja. Na de ennyire...
Azt az utolsó helyezett srácot külön ajánlom klánjaink figyelmébe. Én rögtön lecsapnék rá! Õstehetség a srác, egy valóságos gyilkológép!<#worship><#hehe>
Hi!
köszi
leveskocka
problema van a csatlakozassal
Laky
kocka 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Bocsi ha nagy lett. 8(

Valszinu hogy problem van a network-el.Ez nalam is bejon neha,olyankor kb olyan vagyok mint aki forro aszfaltba lepett,szoval csak nezelodni tudok,menni nem.Bar +jegyzem maskor is hasonlo vagyok. 8)

FAQ

Team GIGABYTE

Ha netes játék közben ezt a sort írja ki középre: "THERE IS A PROBLEM WITH YOUR CONNECTION" akkor mivan?Jólenne ha valaki megmondaná.Kösz

http://csuknorisz.mybrute.com

Ezt benézted mivel a revive-ért azaz a felélesztésért semmilyen plecsni nem jár max a gyógyításért, de ahhoz meg medic csomagokat kell dobálni.

leveskocka
Danee
mi bajod van?

schrank
"ha van egy csomó hulla egy kupacba ..."<#ravasz1> mivan nem tudod tisztességesen megszerezni a plecsnit akkor legalább ne áruld el magad ... <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
ezek szerint 4x lehet gyorsan egymás után benyögni valamit, utána tilt?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
<#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ja.Ok

http://csuknorisz.mybrute.com