Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg próbálgattam és nekem ezek a beállítások feküdtek a legjobban. Szépen simán fut, stabilan magas FPS-el.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Amúgy nekem is szaggat néha
2.8Ghz 2*512Mb samsung ram Geforce6600GT!!!
http://bf2s.com/player/swy/
Es csak BF2-ben <#shakehead>#shakehead>
Én ilyen konfiggal játszom ilyen beállításokkal:
Semmi lagg nem tapasztalható játék közben csak az elején amikor belépek egy serverre akkor reccen egy 10-20mp-re de utánna megszünik teljesen.(de PL FRX és a 7th serverén még ez sincsen)
Nagy mértékben függ a játék attól hogy milyen vas van a server alatt illetve hogy milyen a net kapcsolata!

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha felteszem full-highra, akkor jonnek elo akadasok, grafikai laggok amit tenyleg nem bir mar a konfig.
jó gép != jó stat
-ek <#ravasz1>#ravasz1>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
most úgy is bõvíteni akarom a gépet: egy 2,8 - 3,0 GHz-es processzorral megoldódna ez a probléma?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
ATI Radeon 9600 128MB
Intel Celeron 1.70GHz (P4)
2 x 512 DDR-SDRAM
100-as, hogy a procival lesz a baj <#idiota>#idiota>
illetve egy kis segítséget kérnék, a swap-fájlos dologhoz... mire jó? most annyi mindent leírtatok errõl, de nem értek belõle semmit <#idiota>#idiota>
kulon swap:egyben van a swapfile,nem kell defragolni:gyorsabb.
a c:\ csak a rendszer van: ha osszefossa magat a rendszered,az adataidnak nagyobb eselye van a tulelesre egy masik particion.
"csak azt ne mondd,hogy jo az,ha egy nagy c particiom van auto swap-el,egybe..."
Ha fizikailag egy vinyón van, akkor aztán nem qrvára mindegy, hogy egy partíción, vagy 100on? Szvsz ennek a partíció-mizériának kizárólag kényelmi szempontjai vannak. De javítsatok ki, ha tévedek!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Keresgettem én is,de ilyen mélyre nem mertem "behatolni"<#vigyor5>#vigyor5>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Beállítások-vezérlõpult-rendszer-speciális-teljesítmény beállítások gombja-speciális-virtuális memória beállítás gombja...
(A jó qrva anyjukat egyébként, elsõ XPmen keresgéltem vagy negyed órát)
És hol kell beállítani?<#nemtudom>#nemtudom>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Tuti majd mikor megveszem utána fog lezuhanni a felére.
Ez az szomoru az en szempontombol, hogy igy van megirva a windows, ha tenyleg igy mukodik, bar kerdezd meg a prof-t, na meg, hogy mas oprendszerenken, hogy van, mert ott tuti nem igy. Miert is kell kiirnom a ramomat idonkent a swapfileba, ha 500 meg meg szabadon unatkozik ? Megha, olyan jogon csinalna, hogy ne fragmentalaodjon el.Ha a file rendszeruket keptelenek megirni igy, nem hiszem, hogy ez all a memoriakezeles mogott.Kikapcsolom, az is elvesz, meg ez is. Ennyi erovel odaadhatnam masnak is, ha keptelen belepakolaszni az adatokat, jo nem art, ha van szabadon x %.De ne tartsa mar fent a ram 1/4-et a nagy semmire.foleg ha nem ket kilobyte-rol van szo, hanem 500 megarol amennyi gameover gepeben van.
A hivatalos valaszt, privibe varom, koszi 😊
szerintem
Én nem vagyok informatikus (Az kéne még 😊 ), én általában már csak röhögök rajtuk, ugyanis a rengeteg LÁMA aki ma informatikusként futkározik, teljesen degradálta a szó jelentését ...
Sajnos a mai világban az informatikusok nagy része semmit sem ért a gépekhez ...
Mindenesetre, én is úgy "hallottam" hogy jó ha a fizikai mem 2x-ese, a Win alapból 1,5x-eset állítgatott be nállam mindig minimumnak, 2-2,5x-eset maxnak ... szóval nem olyan hülyeség ez ...
Ráadásul a kérdés nem az volt hogy egy 500Mhz-es gépen ahol videót akarunk szerkeszteni mekkora swap kell ... nem .. egy normál átlagos gépen mennyi kell ha BF2-zni szeretnénk ... Valszeg erre utalt Jag ...
Kicsit normálisabban kellett volna ... nem?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De egyébként annyira rakja mindneki, amennyire akarja. Csak segíteni akartam.
A Prof. velem egyidõs srác, csak idõben elkezdte komolyabban tanulni a dolgot.
Befelyeztem, leültem.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
szerintem
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
szerintem
Together we'll fly someday...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
(fizikai+swap)
Vagy ezt már nem tetszett megtanulni???
Tényleg, hol tanulsz te? Gábordénes?
Minden jog fenntartva!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nemtom érthetõ e amit mondok. Tehát ha nagyra állítod (pl.: 512MB Ram esetén 2 GB-ra) a Win nyugtázza, majd akár 2GB-nyi adatot felpakol a winyóra. Majd ha hirtelen kellene a sok cumó, ba***tt lassan tudod csak visszaszedni. Azt fel kell fogni, hogy a swap közelsem helyettesíti a Ram-ot. Azért mondtam, hogy ha kellõ mennyiségû Ram-om lenne, leírtanám a swap-ot. Mert nem kellene használnom.