Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
512MB ram sajna visszafogja a rendszert de most nincs keret rá hogy vegyek bele még.

Amúgy meg próbálgattam és nekem ezek a beállítások feküdtek a legjobban. Szépen simán fut, stabilan magas FPS-el.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

SigS
Szerintem ez azert tobbet is birna

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Swy
gyenge vga!(128Mb-os)kicsi proci 2,4-es kéne és lehet a nagy ping/ûek miatt is!!!
Amúgy nekem is szaggat néha
2.8Ghz 2*512Mb samsung ram Geforce6600GT!!!

http://bf2s.com/player/swy/

SigS
Az lehet de elvarnam tole hogy ne szaggasson az osszes lehetseges beallitas mellett...
Es csak BF2-ben <#shakehead>

mesor
2.6 Celeron(64bit), 512MB ram, sima 6600 Asus P5GPL-X
Én ilyen konfiggal játszom ilyen beállításokkal:

Semmi lagg nem tapasztalható játék közben csak az elején amikor belépek egy serverre akkor reccen egy 10-20mp-re de utánna megszünik teljesen.(de PL FRX és a 7th serverén még ez sincsen)
Nagy mértékben függ a játék attól hogy milyen vas van a server alatt illetve hogy milyen a net kapcsolata!

Swy
az biztos 4Ghz-s proci!
1.5gb ram bõven jó de még az egy is sztem!

http://bf2s.com/player/swy/

schrank
hogy teljes mértékben ki tudd használni ezt a vga-t kell a 2GB RAM meg egy 4GHZ-es cpu by

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

SigS
Nekem 2500-as Barton 6600 GT-vel low-tol high-ig mindenhol szaggat...valamit elbaxtak a pecss ota.
Ha felteszem full-highra, akkor jonnek elo akadasok, grafikai laggok amit tenyleg nem bir mar a konfig.

mesor
Biztos azért ilyen a statod mert jó a géped!
jó gép != jó stat

schrank
bocs az én RAM-jaim -ek <#ravasz1>

Laky
juhhéj, akkor megróbálom minél elõbb beszerezni <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

schrank
simán nekem ugyan ez a konfingom csak xp2800+ -szal és az elért eredményeim magukért beszélnek <#miaz><#hehe>

leveskocka
jaja😊
Laky
aham, köszi
most úgy is bõvíteni akarom a gépet: egy 2,8 - 3,0 GHz-es processzorral megoldódna ez a probléma?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

leveskocka
Intel Celeron 1.70GHz (P4
Laky
miért szaggatok 32 playeres (patch 1.22) mapon mint a... nem is tudom már mihez hasonlítani... ez általában, akkor jön elõ, amikor sokan vannak egyhelyen, de 1.0-val elmentek még a 64 playeres mapok is...

ATI Radeon 9600 128MB
Intel Celeron 1.70GHz (P4)
2 x 512 DDR-SDRAM

100-as, hogy a procival lesz a baj <#idiota>
illetve egy kis segítséget kérnék, a swap-fájlos dologhoz... mire jó? most annyi mindent leírtatok errõl, de nem értek belõle semmit <#idiota>

Mi a doktor klán honlapja??? Pls vki súrgõs lenne

leveskocka
bingo!megy ez<#hehe>
leveskocka
tevedsz.
kulon swap:egyben van a swapfile,nem kell defragolni:gyorsabb.
a c:\ csak a rendszer van: ha osszefossa magat a rendszered,az adataidnak nagyobb eselye van a tulelesre egy masik particion.
dronkZero
Közben gondolkozom is ám 😊, a fájltöredezettség miatt?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Egyébként ha már itt tarunk. Volt egy ilyen:
"csak azt ne mondd,hogy jo az,ha egy nagy c particiom van auto swap-el,egybe..."
Ha fizikailag egy vinyón van, akkor aztán nem qrvára mindegy, hogy egy partíción, vagy 100on? Szvsz ennek a partíció-mizériának kizárólag kényelmi szempontjai vannak. De javítsatok ki, ha tévedek!

leveskocka
kulon partucion az idealis
schrank
a bf2-t se oda kell rakni mégis ... <#hehe>

dronkZero
Ezt úgy mondod, mintha csak a C-re lehetne rakni a swapfile-t...

schrank
de ha neki nincs is 4GB szabad helye a C-n akkor szopole van <#ravasz1>

vsly
<#worship>
Keresgettem én is,de ilyen mélyre nem mertem "behatolni"<#vigyor5>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

dronkZero
Hát nem b*ssza ki a szemed!? 😛

Beállítások-vezérlõpult-rendszer-speciális-teljesítmény beállítások gombja-speciális-virtuális memória beállítás gombja...

(A jó qrva anyjukat egyébként, elsõ XPmen keresgéltem vagy negyed órát)

leveskocka
legabb 3 sort es ket felest allits be a gep ele<#idiota>
vsly
Akkor most 2G RAMhoz mennyit állítsak be???
És hol kell beállítani?<#nemtudom>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

bakvarnyu
Mellesleg leeshetne már a memória ára, már vagy egy éve ugyanott stagnál.
Tuti majd mikor megveszem utána fog lezuhanni a felére.

ttibi
köszönöm!

alma2
Na jo tolem is az utolso ilyen hozzaszolas, mert schrank nem szereti, ha ide piszkit az ember 😊
Ez az szomoru az en szempontombol, hogy igy van megirva a windows, ha tenyleg igy mukodik, bar kerdezd meg a prof-t, na meg, hogy mas oprendszerenken, hogy van, mert ott tuti nem igy. Miert is kell kiirnom a ramomat idonkent a swapfileba, ha 500 meg meg szabadon unatkozik ? Megha, olyan jogon csinalna, hogy ne fragmentalaodjon el.Ha a file rendszeruket keptelenek megirni igy, nem hiszem, hogy ez all a memoriakezeles mogott.Kikapcsolom, az is elvesz, meg ez is. Ennyi erovel odaadhatnam masnak is, ha keptelen belepakolaszni az adatokat, jo nem art, ha van szabadon x %.De ne tartsa mar fent a ram 1/4-et a nagy semmire.foleg ha nem ket kilobyte-rol van szo, hanem 500 megarol amennyi gameover gepeben van.
A hivatalos valaszt, privibe varom, koszi 😊

szerintem

DummyBoy
Ehhe .. érdekes volt hallgatni ... Polemius ... lehet!!! hogy igazad lenne, ha nem ugrottál volna neki ilyen nagy slunggal ...

Én nem vagyok informatikus (Az kéne még 😊 ), én általában már csak röhögök rajtuk, ugyanis a rengeteg LÁMA aki ma informatikusként futkározik, teljesen degradálta a szó jelentését ...

Sajnos a mai világban az informatikusok nagy része semmit sem ért a gépekhez ...

Mindenesetre, én is úgy "hallottam" hogy jó ha a fizikai mem 2x-ese, a Win alapból 1,5x-eset állítgatott be nállam mindig minimumnak, 2-2,5x-eset maxnak ... szóval nem olyan hülyeség ez ...

Ráadásul a kérdés nem az volt hogy egy 500Mhz-es gépen ahol videót akarunk szerkeszteni mekkora swap kell ... nem .. egy normál átlagos gépen mennyi kell ha BF2-zni szeretnénk ... Valszeg erre utalt Jag ...

Kicsit normálisabban kellett volna ... nem?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JAG1
Nálad az a probléma, hogy kevés van beállítva. Min.ugyanannyi kell mint a Ram mennyisége. Mert néha ki kell írni az egész Ram tartalmát.

De egyébként annyira rakja mindneki, amennyire akarja. Csak segíteni akartam.

A Prof. velem egyidõs srác, csak idõben elkezdte komolyabban tanulni a dolgot.

Befelyeztem, leültem.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Én meg most már legalább tudom,hogy van olyan,hogy lapozófájl<#crazya>

Beers
Akkor már értem miért érsz be utoljára a szerverre 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank

TS Zolly
Nem tudom mi a fenét beszélgettek itt, de jó olvasni. Nekem nincs lapozofile. 1 giga ramnál. <#vigyor2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alma2
Nem erzed az arnyalatokat, az egesz azert van, hogy vegre Gameover jojjon elesben jatszani mutassa meg tudomanyat nekunk 😊

szerintem

mNzJean
Hülye aki mondja , de attól mert nem vagyok egy informatikai zseni és a bf2 es forumon nem informatikai kerekasztal beszélgetést akarok olvasni attól még elmondhatom én is a véleményemet .Amugy meg zsenikém ha te olyan okos vagy akkor miért nem szóltál hozzá ehez a felettébb izgalmas témához??<#mf1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

alma2
Eletbol vett pelda, van 2 giga ramom swap file max 768, minden vigan el tud menni, mig jon a bf2 + windows parositas, jatszok jatszok, egyszer csak beall a gep meg a billentyum numlockja se regal, varok fel percet, egyszer csak visszakapom a vezerlest, kivaltok desktopra, bf2 persze fut 500 megamemoria szabadon van, mig kozben kiirja nincs swap, hat ka*pa be a windows, ha lehet hinni a programoknak, hogy tenyleg 500 megam szabad, es telehanyja a swapat a bf2 es mindenfele vacakkal.Ez is egy memoria kezelesi modszer, na meg az is ahogy linuxon van.Kinek mi tetszik jobban, de anno en 1,5 fizikai memoriat hallottam swapnek.De szerintem is ott az igazsag mire es hanyan hasznaljatok a gepet. A profokat meg huzd le a wc-n, foleg ha elmult 60, mert az agyat meg eleg szeles csikszeleseggel nyomtattak 😊

szerintem

Me0w
Ne masokat hibaztass, ha hulye vagy. Engem peldaul erdekel, te inkabb menjel vissza legozni, vagy nezzel TVt.

Together we'll fly someday...

mNzJean
Hahó ez itt a bf2 topic ? miért nem máshol vitatjátok meg ezt a marhaságot kutyát nemérdekli ez a swappolos lapozofiles marhaság , ráadásul egy szót sem értek belõle.<#wilting>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Rohamsisak
De most arról beszélek hogy én a saját ÉKEZETES nevemet adtam meg rendszergazda névnek

schrank
A RENDSZERGAZDA szóban nincsenek ékezetek ezért kell ilyen néven belépni <#miaz>

Rohamsisak
Hali! Most szeretnék elkezdeni játszani a gammel de légyszi segítsetek néhány dologban! Szóval az érdekelne hogy a patchelés is csak úgy megy ha a rendszergazda névben nincs ékezet vagy elég ha csak az eredeti exe van a fõmappában és nincs vele gond? És ami a bannerben van hogy "törtet is beenged" a szerver akkor itt nem fontos a cd-kulcsra figyelnem az installnál mert nem fog kidobni a cd key alredy use-al? Légyszi help köszi!

Akkor azt is tessék végiggondolni, hogy mi történik, ha nincs elég memória?
(fizikai+swap)
Vagy ezt már nem tetszett megtanulni???

Tényleg, hol tanulsz te? Gábordénes?

Minden jog fenntartva!

JAG1
Nem lesz gyorsabb értsd meg. 512Mb Ram-ra 3GB swap iszonyat sok. A win ilyenkor "megnyugszik", hogy van helye, nyugodtan címezhet minden adatot elsõdlegesnek. Tehát nem törli, rendszerezi a folyamatokat. Majd akkor lesz gond, ha szükség van rá. A vinyórol szedi vissza jóval lassabban. Ha normális méretet adsz neki,(Ram 2x-ese) Van elég hely a nem "sûrgõs" adatokat tárolni és még marad hely a Ram-ban is. Max törli ami nem kell. Ram-ot írni, olvasni sokkal gyorsabb ez fontos kulcspont.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

leveskocka
JAG1
Elmondom, hogy a swap a memória tartalmát tárolja. Vagyis a winfos a memóriában tárolt, nem elsõdleges címzésû adatokat másolja oda, azért, hogy az ott felszabadult helyet használhassa tovább. Majd ha szüksége van az adatokra, onnan visszaszedegeti. Ha memórifaló alkalmazást futtatsz, elõfordulhat, hogy a teljes tartalmát kimásolja. Ezért kell min. akkora mint a Ram mérete. Sokkal nagyobb azért nem jó, mert egyrészt, foglalja a helyet feleslegesen a HDD-n, másrészt Ramként próbálja kezelni a Win és vinyóról tölteni, írni mint tudjuk sokkal lassabb mint ramról.

Nemtom érthetõ e amit mondok. Tehát ha nagyra állítod (pl.: 512MB Ram esetén 2 GB-ra) a Win nyugtázza, majd akár 2GB-nyi adatot felpakol a winyóra. Majd ha hirtelen kellene a sok cumó, ba***tt lassan tudod csak visszaszedni. Azt fel kell fogni, hogy a swap közelsem helyettesíti a Ram-ot. Azért mondtam, hogy ha kellõ mennyiségû Ram-om lenne, leírtanám a swap-ot. Mert nem kellene használnom.