• dicehater
    "Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltődik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van"

Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévők) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idő miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltődnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom :) De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...

"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tűnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármű vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... ;)"

Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti előnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévő tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés