FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Lol. Dicehater : a gyors gépek előbb betöltik a játékot, és így a mapok első köreiben a gyors géppel rendelkezők max 20 mp előnyt kapnak. Nem kevés ez tény. Szerinted mi a megoldás ? Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltődik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van ? A szerverünkön azért nincs kés/pisztoly kör, mert az átlag bf2 játékost nagyon nehéz féken tartani eléggé ahhoz, hogy ne kezdjen el tankkal/assault rifleval/c4-el tombolni a szerencsétlen késsel rohangáló mukik között. Akkor hogy lehetne 31 embert rávenni, hogy a map betöltődése után várja meg a 32. embert ? Ha van ötleted szívesen veszem. Esetleg elmesélhetnéd, hogy más szervereken ez hogy működik, mert eddig még akármerre jártam mindenhol kb. ugyanez volt a helyzet. Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tűnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármű vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... ;)
Bocs, azért válaszoltam ilyen hosszan, mert én vagyok az egyik GS akinek most hamar indul a gépe, a 32 fős mezőnyből így kb. 5. 6.-ként szoktam belépni a mapok első körében. Igaz még sosem láttam, hogy az engem megelőző játékosok békésen cigiztek volna a Hillen meg a Hotelnél... :)