FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A Dogfight és Desert Storm verseny eredményei felkerültek a ranglétra eredményei közé a huncup oldalon. Ahogy nézegetem túl nagy meglepetések nincsenek.
Dogfightban Gerzson a legjobb, utána jön a Dragonos Magyar, majd a mi Wolfink.
Heliben Horda_atwe eddig a nagy meglepetés, ő jelenleg az első habár szerencsés azt meg kell hagyni, Wolfi szorongatja erősen a 2. helyről, 3. pedig egy számomra ismeretlen srác: =SF= hitman011.
Gratula egyébként minden játékosnak, mert azt kell h mondjam pozitívan csalódtam és ez nem sűrűn szokott előfordulni. Szép, kultúrált játékot produkált minden versenyző, remélem minden hétfői verseny ilyen jó hangulatban fog eltelni és mindenkinek kikapcsolódást fog jelenteni az átlagos lövöldözések mellett. Szerintem felejthetetlen élmény 20 cobrát a látni a levegőben egyszerre amint épp balettoznak a rakéták körül, vagy 20 egymást kergető vadászgépet. Szerencsére 60 gép a maximum a pályákon, így nem kell aggódni h kifogyunk a repülőkből.
Remélem jövő hétfőn is szép számban fogunk összegyűlni és egy jó kis versenyt sikerül megint összehozni.
Üdv mindenkinek