FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na tegnap mi is gyúrtunk rá egy cb infantry meccsel a uQgaming csapata ellen. Mikor első körben mustáron lepörögtünk kb 2 perc alatt és senki se tudott 1 embert se lelőni akkor kicsit meglepődtünk, de a második mustár körben már érezhető volt hogy ilyen kamikaze akciókkal max csak a lepörgetést kerüljük el mást nem nagyon. Karkandot meg már végigröhögtük, teljesen értelmetlen ilyen csapatok ellen játszani. Semmivel nem lehet őket lelőni, pontosan tudják merre vagy, delfineznek vég nélkül és osztják 10km-ről medic fegyverrel az egylövéses fejlövéseket, amig én a 22 colos monitoromon svd-vel még a testét is alig láttam. De mind1 mert eddig az összes csapatot 700-0 körül verték, szóval valszeg a nyári zsebpénzből bevásároltak egy csítportálon elég keményen. Szerintem ideje lenni a PB-t kicsit frissíteni, mert lassan józsika qddqd-s kódjával is halhatatlanságot lehet fabrikálni erre a k**va játékra.