Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze,be van
Az utobbi parszaz hozzaszolasban magam is ketszer valaszoltam ugyanerre a kerdesre. Egy ido utan kurvara unalmas. Arrol nem is beszelve, hogyha kerdesed van tedd fel pontosan, mert jelenleg kezdhetnenk onnan is, hogy be van-e dugva a mikrofonod egyaltalan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kösz az ötletet Zolly,igazán fasza gyerek vagy.
Ismét bebizonyitottátok milyen milyen oks ez a forum.
Ha nem tudsz (akarsz) segiteni akkor legyél csöndbe inkább.............<#levele>
schrank
a sztori úgy szólt anno hogy neki rossz a netje azért nem lehetett lelõni bunny-hopping-olás közben és ezt a lag-os bf1942-es hsz-ra válaszoltam semmiféle rettegésrõl nincs szó bár kíváncsi vagyok játszik -e bf2-t inkognítóban <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Látom még mindig rettegitek a nevét: (B😎Krisz... <#violent><#gun><#guluszem1>
De nem tom mi vot vele a bajotok.... Szerintem hasonlo kaliberü mint Chuck Norris... Csak Krisz már nem aktiv... <#eplus2>

PT-6|GSJinn

BBkriszt ne emlegessük jó...

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

schrank
BBkrisz <#hehe>

TS Zolly
BF42-ben azért elég rendesen belaggolt a gém egy magas pingü miatt is. Ráadásul tényleg nehezebb volt lelõni azt, akinek magasabb volt.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Mikrofon beállításnál, és jól.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hi!
A mikrofont hol,hogy kell beállitani hogy tudjam használni is?
Probáltam de nem jött össze.
Segitsetek, PLS!!!!!!!!

Köszi<#eljen><#eljen>
koschwarz
de hát ha tényleg az, akkor miért törölte? <#hehe>

<#law><#love12>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
az hogy lammaer egy lami, de running gyorsan eltüntette ezt a rágalmazást 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Danee
lol igaza van Runningnak 😄

Én se, mi volt ott? 😊

Running
Én se tudom...néha olyan furcsán viselkednek.<#hehe>

uHs Gerzson
ti kihez írtok? én nem láttok senkit 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
kicsit eltévedtél nem?

www.czekoart.hu

DonC
kit érdekel ez? 😊

DonC
Nézd ezzel nem akarok vitába szálni, mert szerintem 3-4 játékos még nem befolyásolná, bár még ez is meglehet, igazából senki nem ismeri innen a bf2 szervert behatóbban.

Természetesen a logika igaz, mert a történet nagyvonalakban így mûködik. A ping limitált szervereken pl. azért nincsen 85-100 fölötti ping, mert ezt a jelenséget akarják vele kiküszöbölni. Mindazonáltal teljesen igaz a leírásod az extrém különbségekre (2-300-as pingek), ellenben a 100-160-as ping még nem jelent szerintem a szervernek nagy problémát, mivel a kliens kiszolgálása nem sorosan hanem párhuzamosan megy.

JAG1
Ebbõl a szempontból teljesen mind1 milyen sávszélen van a szerver, ugyanis "Õ" marha gyorsan elküldi az infót ez igaz, csak válasz jön lassan. Viszont "Ö" kötelességének érzi minden kliens kiszolgálását. Itt csúszik meg a dolog. Nehéz dönteni az elfogatható pingrõl és a magas pingû játékosok számáról, de sztem 3-4 150-es ping feletti user esetén, már érezhetõ a lagosság.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

DonC
Ez igaz is, de abszolút nem játszik bele annyira mint sokan gondolják, ugyanis a szerver folyamatosan szinkronban tartja a klienseket, mivel eredendõen a szervered van x megabiten, egy normális netkóddal megírt játék (na ez nem a bf2) egy ilyen helyzetet elkezel. Itt persze nem arról beszélgetünk, hogy 35-ös ping vs. 750-es ping. Amit te írsz az ezekre az extrém helyzetekre igaz, erre netkódot sem lehet írni, mivel annak is vannak limitjei.

DonC
valamilyen szintû összefüggés van persze, de ahogy már mondták urban legend...

JAG1
Hogyne lenne köze hozzá.
Server mindig a legkisebb sávszéllel rendelkezõhöz alkalmaszkodik.
Ráadásul, ha nagy a ping lassan megy az infó, szét tud esni az egész játékmenet. Ugyanis állandóan azzal kell foglalkoznia, hogy a lemaradt kliens éppen hol jár. Esetleg ismét el kell küldenie az infót. Sõt, nagyon magas pingesnek állandóan küldi, mert mire a kliens visszaigolná az elõzõ csomagot, már rég nem érvényes.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Gerzson ez függetlenül jött töled 😊
meg jobban látszik így sztem 😊

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Köszi a választ. Nekem nem gond a ping, azért voltam kiváncsi rá, mert több szerveren is jártam, ahol a német helikopteresek azért inditottak kickvote-okat egyes emberkék ellen, mert hogy magas az illetõk pingje és ezért laggol a játék. Ezért kérdeztem rá, mert számomra furcsa, hogyha valakinek lassú a netkapcsolata akkor az laggoltatná egy másik ember kapcsolatát is.

Ha esetleg mégis igy lenne, akkor szerintem megvan az ultimate fegyver a repülõk és helikopterek ellen: kell egy ember aki modemmel jön be, azt a repcsisek csak úgy zuhannak lefele 😊

uHs Gerzson
"Az alcohol az emberiség ellnsége, DE aki megfutamodik az ellenség elõl az gyáva"

Valahogy ez jórég nálam megvan az aláírásomban <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
igen,de leszokóban vagyok,mert asszonykám itt TVzik/alszik mellettem és kapok tõle mindig<#szomoru1>

www.czekoart.hu

DonC
nem a terhelésre gondoltam a nagyobbnál 😊 hanem a netkapcsolat / konfigurációra csak elírtam 😄

DonC
a kettõnek semm köze egymáshoz, max kellemetlen a játék akkora ping-el, ill kellemetlen lelõni is ekkora pingû játékost... a szerver lagnak a netkóddal és a szerver net kapcsolatával / konfigurációjával és terhelésével van összefüggése (az utóbbi kettõ minél nagyobb annál jobb)

kliens oldali lag több dolog miatt lehet:
- PB zavar be azoknál akiknek kisebb a gépük / kisebb a netkapcsolatuk (ahol a screenshot szolgáltatás be van állítva a szerveren...)
- eredendõen gyenge a gép / videókártya (grafikai lag, szaggatás)
- kevés a kliens oldalon a memória / régi és lassú a vinyó (szaggatás)
- totál szar a videódriver (grafikai hibák, grafikai lag)
- 64-es szerveren adatfolyam gondok (nem eléggé optimalizált a kliens oldali lekezelés)

Megoldás több van fõleg ha kliens odlali a próbléma, ezt tudom ajánlani: Tweak Guide BF2-höz

Hmm KTC eddig 2* volt h 1kicit töbet ittam a mint kelett volna. 😊 akkro jobban játszottam, igaz TK-ztam is 😊
Az alcohol az emberiség ellnsége, DE aki megfutamodik az ellenség elõl az gyáva... ugyhogy pusztítani kell.

Me0w
EN <#idiota>

Together we'll fly someday...

Running
A kérdés rossz...ki az aki nem szokott?<#vigyor2>

Vorpal
Én kvára szoktam,))

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Crem
sör,bor,k.megy,stb...

Aztán káromkodni szoktatok-e, játék közben?<#idiota>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kovács legény
csakisasör😊

www.czekoart.hu

Hatt
Én is borozgatni szoktam meccsen. Ha nem tenném, hiányozna.

Elastic An-usZ Boys

Kovács legény
van hozzá egy gagyi 100HuF-os füles,amire nemvoltak képesek szines bf2 logot nyomni,csak feketét, a lemezhez nemjár DVDtok csak szaros CDtok,és a magyarnyelvû leirást felejtsd el.
Ennyivel több a commander edition...

www.czekoart.hu

koschwarz
igen, ilyenkor mindig beállítom a süteménykészítõ-robot üzemmódot

ha jól belegondolok, már rég csinált nekem sütit<#rinya>

uHs Gerzson
Ti akkor 2 oldalon is harcoltok LOL

KáTéCé
Szal akkor ellenetek jó taktika elhúzni a mecs kezdését, mert addigra illuminált állapotba kerülsz <#vigyor1>

😊Áhh ha mi is tudunk menni a lan-ra krko mindenki hoz 1 kocka sört 😊
remélem mire kezdõnek a cmseek nem fog elfogyni,
Én általában elborozgaok 1 meccsen

Running
Hiába röhögtök, játék közben konyakosmeggyet fogyasztani jó dolog.

Koschwarz te meg maraggyál csak csendben, akinek a felesége mindenféle finom süteményt készít a doktor úrnak a meccsekre. Ts-en meg csak a csámcsogást hallani, hogy hû de finomat eszek, mi meg majd éhen halunk. <#mf2>

uHs Gerzson
Eltudom képzelni BF2 lanon majd konyakosmeggyet fog majszolni <#mf1>

schrank
ez valami régi mohaa-s urban legend <#hehe>

Running
Igen az akaszjta a többieket is, ezért van sok helyen beállítva h pl 150 ping felett lehadob a szerver...

Egy technikai kérdés: az tényleg igaz, hogyha egy szerverre belép valaki, akinek a pingje magasabb az átlagénál, akkor hazavágja a szervert, mert elkezd laggolni azoknak is, akiknek egyébként alacsony a pingjük? Nekem elég hülyén hangzik a dolog, de attól még lehet rá magyarázat 😊

Nekem sikerült pár hónappal ezelõtt használtan hozzájutni egy BF2-höz, és úgy tûnik szerencsém van, mert nem volt gond vele. A lényeg a CD-key, ha azzal nincs baj akkor biztos tudsz játszani, indithatsz annyi accoutot amennyit akarsz.

Tényleg, egy megbizható ember nem akar olcsóért megszabadulni egy SF-tõl? 😊

koschwarz
a global ban az amit gondolsz. ki kellene próbálni az eladónál, hogy fel tudsz-e lépni ranked szerverekre, de lehet, hogy van valahol a neten valami punkbusteres lista is a banolt játékokról, de konkrétan nem ismerek ilyet.

headset (mikrofon) hasznos, jó ha van, egyébként commander edition nem tom mivel több mint az alap.

koschwarz
az a konyakosmeggy miatt van<#mf2>

Törölni nem lehet a régi accot?
global banolva??? ez meg mi? Minden serverröl örökre kitiltva? 😊(csaknem
Hogy tudom azt ellenõrizni?
Commander edition a gém, csak a headset a plussz, vagy más is van?
Jó ez a headset?