FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát öcsém ezt beszólásnak veszem és megvédem magam. Tudod aki lőni nem tud, rakjon kléjmórt. 
Tegnap cb infantry-n ilyen flag by flag típusú meccs volt. Megbeszéljük hogy nincs c4 meg kléjmór, oké indul a buli. Mi az első? Egyik Hordás belefutott egy kléjmórba, mondjuk jó semmi gond, akkor ezekszerint lehet rakni. Egyből vettem a váltást, ők is belefutottak...erre restartoltak h nem tudjuk a szabályzatot. Persze már csak 1 zászlójuk volt.
Aztán megbeszéltük h jó, csak c4 nincs, kléjmór lehet. Oké, kezdődik a meccs, marad utolsó zászlójuk, erre kezdődik az ugatás h kléjmor nincs és még egy ilyen kill után restart lesz. Én gyorsan visszaszámoltam, h igen 1-be az előbb robbantak bele, amiért cirkuszolni kezdtek, aztán hopp van még egy mögöttem a kerítésnél frankó helyen épp arra indultak. Gondoltam hátha megúszom és nem futnak bele, de már láttam h belefutottak a gyíkok a kis drágaszágomba. Persze egyből ment a restart. A 3. restart már nem tudom miért volt, de ekkor már túl sok kedvünk nem volt a csapathoz, főleg h a szájukat is kellett volna mosni párszor.