Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Addig jár a korsó a kútra , amíg el nem törik <#ejnye1>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
VAgy inkább azért írsz hogy lássuk még mindig élsz 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
Én is inkább felrobbanok a csónakkal együtt.
A fenének van kedve fél órán keresztül úszni amíg partot ér!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Okos enged szamár szenved.
Jó pap is holtig tanul.
Utplsókból lesznek az elsõk.
Aki korán kel aranyat lel.
Kurvára lenne dolgom de inkáb hülyeségeket irogatok, csak azért, hogy nektek ne kelljen.<#idiota>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Me0w
Tobbszor? a nullanal tobbszor vagymi? 😄 Jancsika ne vetitsel mar a forumon baze 😄

Together we'll fly someday...

schrank
te sose jársz iskolába vagy bent is kockulsz <#fejvakaras> ki se mész szünetre mi <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sok beszédnek sok az alja <#vigyor5>

-tRs-Landor

Azt nem mondta senki, hogy túlélhette vona.<#ejnye1> De ha kiszállt volna és spottolta volna az APC-t, a helikopterük talán kikaphatott volna, bár ilyen rövid ídõ alatt nem valószínû. Mindenesetre tovább húzta volna, mint a biztos halált jelentõ, égõ csónakban.
Jancsik
Nem hatsz meg vele, max többször lõlek le

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank
aki nagyot markol keveset fog <#schmoll2>

a tegnapelõtti után én már nem csalódok benned<#nevetes1><#vigyor5>

-tRs-Landor

Me0w
Jancsika, csak nem az bosszantott fel hogy mostanaban kidobnak minden squadbol? Vagy csak hozzank probalsz allandoan beallni? 😄 Erdekes 😄

Jancsik
én meg rád<#mf1><#alien2><#alien2>

jajj már, ne légy ilyen gonosz Jancsika!
'Biztos' schrankra értette... <#wow3><#mf1>
Egyébként jól tükrözi meow életszemléletét a hozzászólása.. <#idiota>

-tRs-Landor

Jancsik
akkor halj meg<#banplz>

Me0w
aki hulye, haljon meg...

nincsen rózsa tövis nélkül <#pias>

-tRs-Landor

Jancsik
nekem úgy indult az új patchel a game, tölti a szervert, szétesik az egész kép, aztán mikor betölti kék képernyõ.
Nemsoká újjabb patch várható, és újabb bugok 8)

schrank
ki mint vet úgy arat <#hehe>

aki másnak vermet ás maga esik bele <#banplz>

-tRs-Landor

schrank
az kiabál akinek a háza ég <#nezze>

Beers
Ezt én is észrevettem!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

pár hsz-el arrébb mondtam valamit az alaptalan vádaskodásról..
jó lenne ha ehhez tartanád magad<#felkialtas>

-tRs-Landor

Hát nem is tudom...
Játszottam kb. 1 órát az új peccsel, a játék tele lett villogó, hiányzó textúrákkal.
1.2-vel tutira nem volt ennyi.
Megjegyzem, legújabb Forceware van fennt.
Ja, és érezhetõen belassult a gáma... <#mf3>

schrank
azért õ nem az a fajta aki a foglal az armorral inkább megáll egy kicsit távolabb mert meríti ki teljesen a spawn kill fogalmát de nem csak õ csinálja csak a többiek nem verik a mellüket <#miaz>

Jajj hát ne várd el hogy õfelsegge méltóztatik antitankra spawnolni. Jó neki ott fenn a háztetõn, kénylemesen várva hogy belegyalogoljon az aknáiba egy szerencsétlen gyalogos. A pórnép meg pusztuljon.. Claymorekirály.. <#wave><#mf1>

-tRs-Landor

Szoktuk. Illetve csak szoktam melegebb éghajlatra küldeni. <#mf2> Sajnos schranknak csak itt fórumon nagy az arca, squadba sem szokott beállni, nemhogy beírjon bármit is publicba.<#schmoll2>

-tRs-Landor

Úgy érted, az összes gyalogos pályán, ahol olyan emberek játszanak, akik az után, hogy háromszor leszedi a tank õket, továbbra is medic-kel spawnolnak le, ugye? 😊

Nem mintha védeni akarnék bárkit is....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schranks vs landor <#mf1> ezt sztem majd beszéljétek meg az egyik szerveren <#eplus2><#violent><#boxer><#integet2>

sráccok! léci segítsetek! írjátk le hogy hogy kell mit csinálni ha repülök hogy eredményes legyek! köszi!

Mert te mostanában érdekes módon csak sniperkedsz gyologos pályán ezért ne fikázzuk a kasztot? Na nehogymár megmond nekem. A folyamatos rágalmazásaiddal meg elmehetsz a sunyiba, már unalmas vagy nagyon.

-tRs-Landor

schrank
mit pattogtok a sniperek miatt nem õk végeznek a az elsõ háromban különben is az ne fikázza a sniper claymore-ját aki armorral kempel az összes gyalogos pályán <#ravasz1><#miaz>

<#nevetes1><#eljen>

bár inkább a #66720 képét kellett volna beraknod <#bee1>

-tRs-Landor

Nesztek.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Rögtön sejtettem hogy a Dice a szarabbik megoldás választja a Claymore probélmára. Ahelyett hogy sebezné a saját egységeket (és ezáltal kétszer is meggondolná a sniper hogy hova teszi) lelimitálták két lerakható intelligens aknára. Mindezt azért, hogy felfuttassák a sniper kasztot. Bravo.. <#levele>

-tRs-Landor

Kavics nem tudd olvasni! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

T4CeOBiNet noob
ez naon jó hír persze attól még minden 3raketta befog ragadni 😞((<#violent><#boxer>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

T4CeOBiNet noob
kavics!! óvass privátot!! <#nyes><#nyes>

kBagyula
Gondolom, hogy ne keresgélje a célt, ha nem találja el elsõre. Repül tovább amerre akar és nem fordul vissza 10m sugarú körben, hogy felrobbantson.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

A jó hír viszont az hogy azt mondták hogy az Anti-tank lövedékei azért mentek át a célpontokon mert a kliens és a szerver nem volt rendesen szinkronban ezért nem is jól céloztál csak te láttad úgy. Ezért van az hogy a TV raksi átmegy a másik helin. Ezt viszont ez a pecs javította mármint a szinkronizálást a kliens és a szerver között. Le kell tesztelni de szerintem ez volt a fõ oka a dolognak.

AA missiles tweaked
Ez mi?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hatt
Jah és mire rájöttem mit kezdjünk a sok claymore-val a tv stationon addigra kijön az új patch😄

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Persze, a multkorit is odaadtam KTC-nek. A napokban ezt is átadom neki.
A gyakorlás meg tényleg errõl szól. Újoncok warhoz szoktatása, taktika gyakorlás stb.

Elastic An-usZ Boys

Na látod azt nem néztem viszont nem hiszem mert nem írták a changelogban

T4CeOBiNet noob
AT rokettát meg tow-t javították?? vagy még mindig eltûnik a kilövés után némejjik???
valamejjik napon teszteltem a szerveren és kb 30% AT rakéta kilövöd de mégsem ment ki effektet adja

Me0w
Szembetalalkoztatok a kepessegeimmel es musturrol mar elmenekultetek aludni, ez az ego 😛

Csak a saját szerverünk ügyében tudok nyilatkozni. Schrank igyekszünk ma késõ délutánig-estig átállítani 1.21-re mert elég volt a claymore-ból!! <#boxer><#duhos2>

Na jelentem én leteszteltem. Amit leírtak az tényleg javítva van. Jobb lett így sztem a karkandos pálya is mivel nincs annyi claymore. Waron meg megint jöhetnek az új taktikák mert 2 claymore nem állít meg pl 3 támadó ellent egy zászlónál. Szal sztem jobb egy kicsit azigla ugyanolyan erõs csak nem futkos összevissza a rakéta. Mükszik a képmentés is.<#eljen>

uHs Gerzson
Tippelni tudok hogy mivel már nem fog cikk-cakkban menni lehet hatásosabb lett ki tudja 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Templar75
Egy link. Ha megnezed a 66643-as hozzaszolast es az idezet elso ket szavat egybeirod (ekezetek nelkul) es ele illeszted a www. utana pedig a .hu karaktereket akkor meglatod 😉