• dronkZero
    Azért szeretik, mert anno ez volt az első igazán multis, "realisztikus" FPS. Aztán rengetegen meg is maradtak ott. Ha van valami, ami még a BéeFnél is bugosabb, az a CSé(Alap, nem Source, arról nem tudok nyilatkozni). Egyetlen csóka írogatta a modot saját szórakoztatására. (Addig még oké is volt). Aztán olyan fényesre sz*pták a faszát, hogy elkezdett szarni a világra, meg ő is elhitte magáról, hogy tud programozni. Sajnos, ez nem így van, és ez erősen meg is látszik a dolgon. Pár példa:
    4 túsz egymás mögött, legdurvább sniperrel fejbelövöd őket, akkor a 2. és a 4. hal csak meg.
    Az 5(?) sniperpuskából csak egyetlen olyan, hogy az első lövés a célkereszt közepébe megy. A többi már az első lövésnél szór, és azokat soha senki nem használja neten.
    beta7.0-ban megjelentek a vezethető járművek. Irtózatosan bénán néztek ki, bénán mozogtak, a gránát átrobbant rajtuk, sebezte a benne ülőket. Rídmíben írta a csóka, hogy egy hétvége alatt dobta össze, majd köv. peccsre csiszol rajta. Azóta is csiszolja.
    A fegyverek bal kézre lettek lemodellezve, ha átteszed jobbkezesre, akkor a fegyverek rossz oldalára kerül a hüvelykivető nyílás, meg az egyéb kezelőszerkezetek.
    beta3.1ben még a hangtompítós fegyvereknek nem látszott a torkolattüzük. 6.5-re ezt "kijavították". Onnantól az égvilágon semmi értelme nem volt a hangtompítónak.
    1.0 magasságára kivették az offisöl mappackból az összes taktikusabb pályát, a bennmaradtak nagyrésze 2-3 útvonalból állt, a játékmenet deathmatchre degradálódott.

Én nem tudom, hogy hogy lehet még mindig ennyire népszerű, komolyan mondom, a BF2 ahhoz képest tökéletes(ezért nem is sírok a bugok miatt, 3 év CSé megedzett). Igaz, hogy vagy 3-4 éve nem láttam, amikor ez az egész sztím dolog bejött, akkor mondtam azt, hogy ennyi sz*pást nekem nem ér meg egy ekkora kalap kaki(az elején még a steam is "kissé" használhatatlan volt).