Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz><#lama>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mesor
"BF2 Community topik (moderálás mentes övezet)"

Ezt meg gyorsan felejtsd el, mert ha oda írsz valami ilyet akkor hidd el nekem nem fogod megköszönni!<#eplus2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Hatt
Elmagyarázom neked hogy a szövegdoboz (amibe írod amit akarsz) felett találhato pár írás pl [Team topik | Commander,Squad & Teamwork FAQ | Teljes FAQ | BF2 Community topik (moderálás mentes övezet)].

Nah itt a FAQ az a gyakran ismételt kérdéseket tartalmazza. A tied igen gyakori volt emiatt bekerûlt a FAQ-ba.

Elastic An-usZ Boys

Cream78
Talán olvasd el a FAQ-t fennt találod! Addig míg nem olvastad el ne zargass senkit!

az MSN címem [email protected]
Ha valaki el tuná magyarázni agyon MSN címet vagy irja le pls <#help>
hello nekem nem eredeti a Battlefiel és valaki el tudná mondani hogy kell meg csinálni hogy játszhasak a neten?
<#help>
hello nekem nem eredeti a Battlefiel és valaki el tudná mondani hogy kell meg csinálni hogy játszhasak a neten?
<#help>
Hatt
<#nyes>

Elastic An-usZ Boys

Running
Te Ahhoj mi ez a logó...??????????<#idiota>

TS Zolly
12000 forintért megmondom honnan tölsd le. <#mf1>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ahhoj
😄DDDDDDD

A kocsogok! Ilyet tenni!

Danee! Gyere mar beszelgess egy kicsit a kollegaval, nekem nincs kedvem vigyazni ra!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vercetty
Nem tudna segíteni vki h honnan töltsem le??
Mer ahonnan töltök letörölték a kurv@ anyukat!

Vercetty
akkor ez dvd s? nem gond mer hamar lehuzom😛! De amit töltök az csak 2 cd! lehet h vmi kiegészítést töltök??

Cd???? Ot kislemezen elfer, csak a patch nagyon nagy hozza, azert kellett CD-re rakni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vercetty
Én épp most töltöm a játékot és azt szeretném megkérdezni, h ez most konkrétan mekkora? Hány cd-s??

Kovács legény
HBD Stealth!

www.czekoart.hu

Hatt
Hát ha megegyeztek hogy nincs commander akkor azt sem.
Ha van commander akkor persze.

Elastic An-usZ Boys

Templar75
Hi!

Lenne egy kerdesem:
CB-n az Infantry Ladder-ben, a Commander hasznalhat-e artilerry-t?

Admiral Chris
hát igen. elég érdekesen viselkedik. Falról és jármûrõl lepattan, de földön ugyanúgy robban.

Nekem a hangokkal vannak problémáim legfõképpen(persze a már említetteken kívül):
Ha bemegyek a fal mögé, vagy befordulok egy ház sarkánál, akkor rengetegszer elõfordul, hogy nem hallom, hogy lõnek a túloldalon.

Tegnap jatszottam egy csomot valamelyik magyar szerveren, es kenytelen voltam megallapitani, hogy a granatveto megoldasa eleg diceos lett. Volt, hogy bo tiz meterrol lepattant a dzsiprol, es volt, hogy panik uzemmodban 3 meterrol lottem valakinek a laba ala, aztan felrobbant.

T4CeOBiNet noob
a p90 a júroforszos AT-nek lesz az alapfegyója ... m95 csak abban jobb az m24-nél hogy átviszi a hámvi meg a repeszközök ablakát de amúgy szerintem az m24-el pontosabban lehet célozni mert vékonyabb a célkeresztje<#hehe>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

joebacsi
nah re, másfél napra elszállt a net minden elõzetes bejelentés nélkül (nemcsak nálam, hanem egész körzetben, persze az anyabaszó invitel nemtudja kigazdálkodni, hogy legalább egy retkes emailt dobjon, hogy mégis mi a fasz van, csak perkáljuk a 10+ rongyot ezért a fosért...)
mind1, történt valami érdemleges mostanában?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A PKM nagyon jo lett, meg altalaban a support fegyverek, de lehet, hogy jovo heten kijon egy ujabb patch, ami dugospuskava butitja oket, es valami masbol csinalnak csodafegyvert. Az M95 szinten jo, ugyhogy inkabb azt dontsd el, melyik kasztot akarod inkabb hasznalni.

gergod
Ezt a p90-est hogy lehet unlockolni? Ez SF-es fegyver? Most van egy szabad unlockom azzal erdemes varni a EuroForce-ra, vagy sem. Ha nem megeri unlockolni az m95-os snipert, az jobb mint az m24? Vagy inkabb a PKM-et kene?

Kicsit lama kerdes, dehat mint a levego ura eddig tok 8 volt, hogy milyen kaszttal sz*patom a TV guidedbol a nepet <#eplus2>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

uHs Gerzson
Nem én dolgozom a DICE-nak Teccikérteni? :Ð

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
A rakéták viselkedésén javítanak így lehet hogy nem fognak cikázni hanem egyenesen mennek a célra...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

"Adjusted AA Missile behaviour"

Most megint mit kavarnak az AA-val? Jó, az Insane AA videóklipp óta tudjuk, néha extrémen is tudnak viselkedni, de alapvetõen jó lett az AA. Most biztos letápolják õket 😞

Nem beszélve még arról, hogy nem hallod, amikor az APC lõ...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Hát a rakétás bugot is kijavíthatnák, amit Dummyboy mondott nemrég. Nagyon idegesítõ, amikor látod, hogy lõttél vele és közbe mégsem, mert újra ki kell lõni és így már rég felfedted a helyedet. Teccikérteni?<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

T4CeOBiNet noob
eddig akkor egy nagy semmi...

viszont az mp5-t végre príma kis fegyó lett<#eplus2><#eplus2> és nem kell hejjette a pisztojjt használni

uHs Gerzson
1.21 patch eddigi javításai:

Fixed Hummer with TOW crash on Battlefield 2: Special Force maps

Fixed Battle Recorder crash

Fixed screen capture

Solved issues with Pixel Shader 1.4 video cards

Adjusted AA Missile behaviour

Reduced the number of claymores that can be dropped to 2

Fixed the Server Browser filter to enable search by map name

Hatt
Nálunk mindig tudták hogy hol vagyunk.
Lõhetõek voltak és 1x mi is lepörgettük.
Az elsõ körben nem tudom mi történt nálunk, akkor még az NT-ben voltunk sokan.

Elastic An-usZ Boys

DummyBoy
Régebben 1-2 alkalommal fordult elõ ... az új peccs óta rengetegszer ... <#boxer> Pedig olyan jól indult 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Csacsy
Sztem nem kommanderkedtek. Miért, nálatok igen?
Elég szépen frageltük õket és mindig sikerült lepörgetni.
thx

Hatt
Hmm, ellenetek nem mertek commandert használni vagy mi a szösz?😄
Valamit nagyon jól csinálhattatok mert ez az eredmény igen meglepett.
Grat

Elastic An-usZ Boys

schrank
észrevetted hogy csak a szembõl mozgó járgányoknál van ez az effekt de ez már a megjelenés óta létezik nem mostani bug <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

DummyBoy
Öööö ... mert a P90-es nem robbantja fel se a tankot, se az APC-t ... <#hehe>

Mellesleg a P90-es elég érdekes fegyó, szokni kell, de azért szeretem ... csak azon nem tudok túllépni, hogy a fantomrakétáim keresztülmennek mindenen 😞

schrank
miért szopott mert kapott egy specop fegyót <#nemtudom>

DummyBoy
Sajnos itthon ez a hozzáállás valszeg érthetõ ... külföldön ahol játszottam ott 32-es pályán 4 sniper volt ... 2 nállunk (ebbõl 1 én ...) 2 az enemynél ... és nem pedig 32-bõl 30 ...

Mellesleg valszeg azért sír mindenki miatta, mert eddig senki sem merte használni ... most meg hogy pár helyen lehet, így elég keményen lehet vele szopatni az embereket 😊 És ez Pistikéjéknek nem teccik, mert nem lehet kigránátozni a snipert ...

Pedig kezd már javulni a helyzet, a support elé se fekszik le mindenki hogy majd egyes lövéssel kilövöldözi, aki meg elkezd bunnihoppolni az meglepõdik <#hehe>

Ezzel a peccsel az AT szopott a legnagyobbat ... jön telitömött buggy velem szembe, én meg vigyorogva lövöm ki a rakétát ... majd lehervad a vigyor mikor a rakéta minden gond nélkül átmegy a buggy-n ... majd a géppuskásos kolléga lelõ 😞

schrank
nnna majd kapsz te a fogadott fiamtól azt hiszem szádra akartad venni a nagymutert te perverz állat <#ejnye1><#hehe>

Kovács legény
csak ne borotválkozz és nagymami

www.czekoart.hu

schrank
anyukukáról még lehetne szó na de nagyiról <#miaz><#hehe>

Kovács legény
akartad mondani :anyukám vagy nagymamám?<#mf1>

www.czekoart.hu

schrank
albika ha így folytatod örökbefogadlak és majd az iskolai ünnepségeken mutogathatsz hogy ott az én új apukám <#hehe>

Jancsik
szerintem nem kéne megcsinálni hogy ne sebezzen a claymore, legalább nem lesz ilyen sok claymoros láma, és ha raknak le legalább teamkill. mert ön megérdemli 😄

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

mNzJean
Az eredményen nem látszik de nagyon kemény volt az ellen , nagyon jól lõttek de mi jobbak voltunk .<#eplus2>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

T4CeOBiNet noob
grat<#worship><#eljen><#eljen> ... napersze értük küzdöttetek<#mf2> micsoda nagy szavak<#nevetes1><#nevetes1>

Robogo
GBC vs Lusekofte CB infranty war.
Mashtuur:
155-0
193-0
Karkand:
131-21
180-0
---------
659-21

GG!Nagyon jól nyomtuk ma.<#eljen>
Ex visszavágtunk a Lusekofte elleni vereségetek miatt.Értetek játszottunk.<#taps>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^