Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Ezt meg gyorsan felejtsd el, mert ha oda írsz valami ilyet akkor hidd el nekem nem fogod megköszönni!<#eplus2>#eplus2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Nah itt a FAQ az a gyakran ismételt kérdéseket tartalmazza. A tied igen gyakori volt emiatt bekerûlt a FAQ-ba.
Elastic An-usZ Boys
<#help>#help>
<#help>#help>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Danee! Gyere mar beszelgess egy kicsit a kollegaval, nekem nincs kedvem vigyazni ra!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha van commander akkor persze.
Elastic An-usZ Boys
Nekem a hangokkal vannak problémáim legfõképpen(persze a már említetteken kívül):
Ha bemegyek a fal mögé, vagy befordulok egy ház sarkánál, akkor rengetegszer elõfordul, hogy nem hallom, hogy lõnek a túloldalon.
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
mind1, történt valami érdemleges mostanában?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kicsit lama kerdes, dehat mint a levego ura eddig tok 8 volt, hogy milyen kaszttal sz*patom a TV guidedbol a nepet <#eplus2>#eplus2>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Most megint mit kavarnak az AA-val? Jó, az Insane AA videóklipp óta tudjuk, néha extrémen is tudnak viselkedni, de alapvetõen jó lett az AA. Most biztos letápolják õket 😞
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
viszont az mp5-t végre príma kis fegyó lett<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2> és nem kell hejjette a pisztojjt használni
Fixed Hummer with TOW crash on Battlefield 2: Special Force maps
Fixed Battle Recorder crash
Fixed screen capture
Solved issues with Pixel Shader 1.4 video cards
Adjusted AA Missile behaviour
Reduced the number of claymores that can be dropped to 2
Fixed the Server Browser filter to enable search by map name
Lõhetõek voltak és 1x mi is lepörgettük.
Az elsõ körben nem tudom mi történt nálunk, akkor még az NT-ben voltunk sokan.
Elastic An-usZ Boys
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Elég szépen frageltük õket és mindig sikerült lepörgetni.
thx
Valamit nagyon jól csinálhattatok mert ez az eredmény igen meglepett.
Grat
Elastic An-usZ Boys
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mellesleg a P90-es elég érdekes fegyó, szokni kell, de azért szeretem ... csak azon nem tudok túllépni, hogy a fantomrakétáim keresztülmennek mindenen 😞
Mellesleg valszeg azért sír mindenki miatta, mert eddig senki sem merte használni ... most meg hogy pár helyen lehet, így elég keményen lehet vele szopatni az embereket 😊 És ez Pistikéjéknek nem teccik, mert nem lehet kigránátozni a snipert ...
Pedig kezd már javulni a helyzet, a support elé se fekszik le mindenki hogy majd egyes lövéssel kilövöldözi, aki meg elkezd bunnihoppolni az meglepõdik <#hehe>#hehe>
Ezzel a peccsel az AT szopott a legnagyobbat ... jön telitömött buggy velem szembe, én meg vigyorogva lövöm ki a rakétát ... majd lehervad a vigyor mikor a rakéta minden gond nélkül átmegy a buggy-n ... majd a géppuskásos kolléga lelõ 😞
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info