FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na váááá, nem akarok melléálli, de qrva Autobalance csinál érdekes dolgokat ...
Sharkin MEC csapatban kezdtem, egész jól nyomtuk a pálya vége előtt pár perccel már csak 1 pontja volt USA-nak, és asse a TV torony... ment a nagy büdös támadás az utsó pont ellen erre a qrva Autobalance 10 másodperccel a vége előtt átqúrt USA oldalra ... élmény volt ... És nem is eccer előfordult az ilyesmi ... Bár általában vesztes oldalra tesz ...
Olyan is volt hogy Only Karkand szerveren mindig 1 perccel a pálya vége előtt baszott át a másik oldalra :( :(
Valamint a TactiClan mellett van egy új klán amit megalapítok ... IHM - I HATE MEDICS ... Tegnap szerintem már a sznájpergyerek is a hülye mediken röhögött ... nekem ugyan nem volt olyan vicces ... Jóképességű medic barátom fél perc alatt 6 halált összehozott nekem ... én meg üvöltöttem a cseten hogy "Sznájperek!!! Lécci először mindig a mediket lőjjétek ..." ...
Kb 15 méterre feküdt az árnyékban a sniper, ez a majom meg nem vette észre és mindig felélesztett ... 6-szor egymás után :(